![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana her şey
Bana her Şey seni yaşamaktı Dayanabilirmiydim Bilmem yokluğuna Hayalinle sevişirmiydim ******* boyu Bozulmayan yeminler edip Dönermiydim sana Rüyalarıma çağırırmıydım Tesellisiz *******imde ağlıyarak Yosun kokan denizlere anlatırmıydım Sana dokunamadığım Masum düşlerimi Yokluğunda yakarmıydım hasretimi Her gece kadehlere sarılırmıydım Seni yudumlarcasına Sana ellerimle Sunarmıydım solan kalbimi Oysa o dudaklarından öpülmemiş Sevdamın beklentisiydin sen Yüreğime saplanan Hiç yaşanmamış *******imdin Sıcaklığımı bulacağın Sözcüklerimi anlatacaktım Dilinde türkü olsun diye Senin yüreğini sevdim ben Bilmediğim bir şehrin Karanlık akşamlarından sesleniyordun bana Varlığın varlığıma geliyordu Her gece düşümde Sen bir güne değil Bir ömre sığdırılası Uyanınca düş olduğunu bilmek ne acı
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bebeğim
Hani bana Haber yollayacaktın Yağmur damlalarından kelimelerle Hani ben O damlaları gözlerime sürüp Bana Yazdıkların okuyacaktım Kokunu gönderecektin bana Çekipte içime dolacaktın Hani söz vermiştin bana Ölesiye Sevecektik birbirimizi Kıskanacaktı bülbüller bizi Yeter artık gel Yetmezmi Hasretim burada bitmezmi Senle geçen günler Geri gelmezki Onu beklediğimi bilmezki Geliyorum desede Yalancı gelmezki
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleme
Nafile bekleme gelmeyecek Gelmeyecek zalim terketti seni Gözyaşın dinmeyecek unuttu seni Ona nasıl inandın kandın sanki Hayırsızın biriymiş sevmemiş seni Senin *******ce ağlayıp mahvolduğunu Bilmez ki çoktan unuttu seni seni Kalbimi kapısını kapattım artık sana Başka gönülde yerin olsa ne fayda Mecnun aşkı bilmezken ben leylaydım Şimdi dönüp gelsen bana ne fayda
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben hala akmıyorsam damarlarında
Düşmüştün yüreğime bir kurşun gibi Aşık olduğuna inandırmıştın beni Acılarım ve ben senin kölen olmuştuk Gün geçtikçe ümitleniyordum Sanki bana geri gelecek yaptıklarımı unut Tekrar başlayalım diyecekmişsin gibi Ben hep seninle yaşıyacağım Seni içimde taşıyacağım Nereye gitsem nereye baksam Orada sen olacaksın Yüreğime dokun dokunda sensizliğimi anla Ben hala akmıyorsam damarlarında Sana son kez söylediğim Seni seviyorum bitanem dediğimi hatırla Sen hala bendesin ilk günkü gibi Dönmeni beklerken ölüm dahi gelse Bu kadar acı çekmem Bu kadar zalim olduğunu bilsem Yemin ederimki hayatıma hiç sokmaz Sevmezdim seni Yüreğini yüreğimin gözyaşlarıyla suladıkça Sadece bana ait bir aşk büyütmüşüm Sen gözyaşlarımın değerini hiç bilemedin Özgürlüğünü bir türlü dudaklarıma teslim edemedin Sana karşı bu kadar savunmasız olduğum için Kendime kızgınım şimdi Senden bir tek şey istiyorum Gel ne olursun bu hüznünden kurtar beni Şunuda iyi bilki Sen artık bir ben daha bulamıyacaksın Ben ise gözlerimi sımsıkı kapatıp Gözyaşlarımı dışarıya kaçırmayacağım
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben ona hiç dokunamıyacaktım
Sigaramdaki son dumanı içime çekip Hüzün kokladım bu gece Onun yokluğunu hissederek Hasretli bekleyişlerimle Öyle bir aşk yaşamıştık ki Tutkuyuda görmüştük sevilmeyi de Deli bir yürek acısını bırakacağını Bilerek sevmiştim onu Asla benim olamıyacak tı Ben ona hiç dokunamıyacaktım bile Onun hüzün dolu yaşamını sevmiştim Tüm kuralları çiğneyip Beni sevmesini sevmiştim Onda solgun bir anı olarak Kalacağımı bile bile sevmiştim onu Hak etmediğimi bilerek Ondan çok şey mi beklemiştim acaba Onu kimselere anlatamayıp Yalnızca kendimle paylaşmıştım Tüketemiyordum bir türlü Körolası yalnızlığımı Beddua edemezdim Ona dokunacak eller yok olsun derdim İsteseydi olurdum emrine amade Tıpkı bir cariye bir köle gibi Şimdi ne kaldı elimde ondan geriye Düşlerimde Geriye sarıp izlediğim bir film şeridi İlk kez onun gözlerinde İnmiştim sevdanın derinliğine Dinlediğim içli bir şarkı gibi İçimde kımıldatmıştı coşkularımı Sıcaklığımızı sayfalara döküp Bir kalemde yazmıştık aşkımızı beraberce Yüreğime dokundukça sessizce Bir demet gözyaşı bırakmıştım ellerine Oysa bu sevda ateşi bende başlayıp Onda bitmeliydi Onu içimden hiç söküp atamıyacağım Bedenimin etrafına duvar örerek Ölene dek yanar kalacağım içinde O hep bozuk bir plak gibi Takılıp kalacak benliğimde
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben seni
Bir türlü dost olamadım hasretinle ------Derdimi paylaştım acımı bölüştüm Alnımın yazısı dedim çektim ------Kapkara günlere göğüs gerdim Yine de dost olamadım hasretinle Yanımda olmadığın halde şükrettim ------Seviyorum dedim yine de çektim Dar geldikçe bana odalar ------Boğdukça beni sensiz anılar Sevdamdır dedim sustum oturdum Hatırladıkça yandı kavruldu içim ------Kulağımdaki sesin hiç gitmedi Daraldı sıkıldı ruhum sensiz ------Gözlerime kan oturdu hatıralarından Belki gelir diye avundum çektim İsyan ettim ellerim bomboş kimsesiz ------Çektikçe bindi dertler omuzuma Bastı sensizlik damarlarıma ------Üşüdüm buz tuttum senin yokluğunda Gelirsin diye ayrılığı bile ------Bir nefeste içime çektim
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bendeki serseri bir ruh
Gözlerin başka birine bakmış gibi bakıyor Tenin başka biri dokunmuş gibi kokuyor Bende bu aşkın Nefrete dönüşmesine ramak kaldı Sen artık bensiz *******de uyuyacaksın Benimle tattığın bu aşka ağlayacaksın Oysa ki senden bir yudum sevgi istemiştim Şevkatli kollarıyla beni saracak Masumluğuma inanıp beni yargılamıyacak Bende serseri bir ruh vardı Senin sevgine aç Yalnızca seninle mutluluğa inanmış Sen bilirsin güçlü görünüpte Ama bir o kadar da duygusal Bir yüreğimin olduğunu Hazır ol aşkının yokluğuna Can yoldaşınsız yaşamaya alışacaksın Ben olmayan resmini duvarlara asacağım Baktıkça seninle mutlu olduğum Günler içimi acıtsın diye Beni hain kurşunlarla vurabilirsin ama Sevdamı asla öldüremiyeceksin Benim sevdama kurşun işlemez Şu yaralı yüreğimi ister güldür İster süründür Bu yürek bir kez sevenlerden Başkasını sevmeyecek kadar da mert
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni bu sevdanın ortasında
Anladım bu ömür sensiz geçmeyecek Seninle aydınlanıyordum şimdi karanlığım Yüzlerce güneş doğsa aydınlatamaz karanlığımı Çok hayırsızsın benim sabık aşkım Bana sunduğun aşkın aldatmacaymış Sen unutulacak kadınmısın derdin yalanmış Bunlar sırtıma saplanıyor hançer gibi Ben bana verdiğin yürekle sevmiştim seni Sen açmıştın önümde sonsuz ufukları Beni bu sevdanın ortasında yapayalnız Deli yağmurların altında bırakıp gittin Sahiplenilmemenin burukluğunu yaşattın bana Sanki benim hiç senim olmamış gibi yok oldun Oysaki ben her şeyi göze alarak ilk kez aşık olup Kadınca ölesiye sevmiştim seni İstediğin bumuydu ayrıldık mutlu oldun mu Yüreğimden taşan veripte yettiremediğim aşkı Başkasında buldun mu Sen hiç aşkı hissetmeyi bildin mi Hissedipte ona anlatamamayı Dilinin ucuna kadar gelipte seni seviyorum Diyememenin acısını Bunun yaşarken ölmek olduğunu Nereden bileceksin hiç söylemedim ki Sana kolay geldi beni aklından silip atmak Bunu bana da öğretip gideydin ya Eğer geriye dönmek mümkün olsa Tek bir gün isterdim ömrümün geri kalanından Seninle karşılıklı aynı şeyleri yaşamak için Bu sevdanın bitimi çok acı versede
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni sana esir eden verdiğin cesaret
Gözlerine ömrümü adadığım erkek Kimbilir nereden bakıyorsun hayata Yoksa sevdamın küllerinimi Savuruyorsun sessizce Sana bir adım uzaktayım Hala gelemiyormusun Senden istediğim iki çift söz Seviyorum seninim de yeter bana Anlatabiliyormuyum bilmem Sana hislerimi O tatlı aşk fısıltıların beni sana yöneltti Sesini özleyip aramalarım bu yüzden Beni sana esir eden verdiğin cesaret Seni içimden çıkaramayıp Çaresiz kalışım bu yüzden Sana hiç acı vermediysem Ve bundan da haz duymadıysan Beni sevmiyorsun demek ki Seni inandırmam için kendime Gözlerimden kanlı yaş mı akmalı Benim aklım sendeyken Burada bahar olmuş kış olmuş N e farkeder Soluk sıkıntılar içinde seni bekledim Hala da bekliyorum Sevgimi verecek insanı arıyorum Uzakta olsa onu kendime bağlıyacağım Bir yudum su gibi ona susayacağım Uykularına düş tohumları serpeceğim Beni görsün diye *******ine sevgi yazacağım Işıksız kalmasın diye Kalbimi baş ucuna koyacağım Giderken unutmasın diye Onu koyacağım damla damla Suyuma aşıma ekmeğime Bölüp bölüp parçalara Savuracağım geceme yüreğime Karanlıklara kilit vuracağım Gözlerimden gözlerine ışık geçsin diye Engel çıksa da bu aşkımıza Üzülme ben yaşatacağım gönlümde Yüreğimdeki fırtına gibi esen bu aşk Asırlar boyu efsane olup anlatılacak Benliğimi gölgemi bırakıp bir yana Görünmez bir hayal gibi yaşıyacağım Onun sevdasını Nefes gibi içime çekmedikçe Ölümün sesini duymazlıktan Gelmiyeceğim Elini yüreğinin ta orta yerine koy Koy da hisset Kadının artık orada yaşıyor
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirmisin
Saatlerce gelmeyen mutlulugu bekleyen Uzuntuyle dost olmak nedir,bilirmisin? Yalnizliga mahkum olup, Gecenin karanligiyla yalniz kalmak nedir, Bilirmisin sen? Dusunceler altinda kalip Eceli beklemek nedir, Baskasinin yuzunde mutlulugu görup, Sadece agliyabilmek nedir, Bilirmisin? şiirin sahibi anna adlı hollandalı bir dostum benim bilirmisin gülün nasıl solduğunu adlı şiirimi okuyunca içinden geçen duygularını bana yazmış göndermiş. annacım ben senin iznin olmadan bu şiirini adınla yayınlıyorum umarım şık olmuştur. bana verdiğin desteğe yine bu iletişim sayfalarından teşekkür etmek istedim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|