![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elde Mi?
Hasret dolu günlerim geri geldi Nasıl ağlamayayım ey gönlüm İçimde dertler birden alevlendi Kederle baş başa kalmamak elde mi? Bir gün gelecek geri geleceksin Elinde çiçeklerle bana Başın dik gözlerin yaşlı Hasretinle baş başa kalmamak elde mi? İstemem geri gelme Umutlarınla beraber sürüklen git! Kapılar kapandı gönlümde Karanlıkla konuşmamak elde mi? Yağmur yağarsa, gözümden akan yaşlarım Güneş çıkarsa pencerene, hasretinden yandığım Duymak istemezsin sen, anlamazsın Görmez, bilmez, hissetmezsin sen Dilerim yürüdüğün yolu görürsün Sana haykırmamak elde mi? Metin Mungan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elimde Çiçekler Beklerim Seni
Dün gece yine senin kapında Ne olursun sevgilim beni hatırla Hasretinden dolan bu gözyaşlarımla Elimde çiçekler beklerim seni Seni arar gözlerim boş sokaklarda Adın kaldı soğuk duvarlarda Ağlarım acı gözyaşlarımla Seni anar yanarım deli sevdamla Elimde çiçekler beklerim seni Zaman gelir sende ağlarsın Yollara düşersin bir aksam üstü Kalbinin atışları telaşlanır Yüreğinde hissedersin nefesini Gözlerinden akan her damla yasta Beni özlersin ilk gördüğün yerde Pişman mısın? Bilemem Ağlarsın sen kalbinin gittiği yerde Bir gün dön desem sevinir misin? Sana koşa koşa geldiğimde İçinden bir ses seviyorum dediğimde Kalbinin atışları hızlanır mı? Sana verdiğim gülü çoktan kopardılar Seninle oynadığım bu son gönül oyununda Değerini bilmeden çöpe attılar Bir hayli yoruldum yıprandım Seninle geçen bu yolda Ben eriyip kül oldum Metin Mungan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elimden Resmin Düşer Mi?
Kaybolsam karanlıkta Yolumu bulamasam Aşkın hor ateş olsa Elimden resmin düşer mi? Sensizlikte kaybolsa bedenim İçimde seni arar dururum Gideceğim yollar derin boşlukta olsa Elimden resmin düşer mi? Rüyalarımı hayallerin ile süsledin Sanki hayallerin bir parçam oldu Ne fark eder gecem gündüzüm olsa Elimden resmin düşer mi? Vazgeçmek mi? Güldürme beni İki elim kanda olsa Elimden resmin düşer mi? Hançer saplansa sol yanıma Görmesin kanayan yaramı Duymasın kulakların Bu acı haberimi Gözlerim göremese kör olsa Elimden resmin düşer mi? Metin Mungan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda Diyemedim
Senden çok uzakta bir yerdeyim Gözlerim dalıyor yokluğuna ağlıyor Ve şimdi kalbim kırık içimde ki umutlar yıkıldı Sen gittin ben sana elveda diyemedim Senden bir haber bekliyorum gelmedi Arıyorum seni hala bulamadım Bir yağmur gibi yağdın üstüme Islattın beni ben kaçamadım Yıkılan bir kalbim olsaydı yüreğimde Yanmazdım bu kadar şarkılarla birlikte Son nefesimi veriyorum yokluğun ile Sen gittin ben sana elveda diyemedim Metin Mungan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Sonunda Gitti
Dönüşü yok bu gidişin Hayallerimin gözü yaşlı Elveda demek için çok erken Yürüdüğüm yollar kırık dökük taşlı Her gecemde sen Senin resmin var masamda Gözünde, ayrılığın baş mimarı ben Kırılmış kalbim var yine yasta Karşımda ağlayıp boşuna sızlama Duymak istemiyorum Bak yine duygularının esiri Bir avuç sözlerin var dilinde Metin Mungan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geleceksen Gel Artık Hülya
Şu an ağlıyor musun bilmem ama? ******* hep karanlık ve sessiz Bazen ağlıyorum bazen ise düşünüyorum Senin için gecemi gündüzüm ile birleştiriyorum Gelecek misin? Bilmiyorum gözüm yollarda Hasretinle eriyorum ellerim havada Bak senin için hala ağlıyorum Geleceksen gel artık hülya Gittiğin gün kahroldum içim yandı Köşe başlarında gözlerim baka kaldı Hasretin sığmadı anıları çaldı Geleceksen gel artık hülya Sen yoksun ne huzurum var ne sevincim Hasret bu dayanır mı? Yüreğim İçim ağlıyor durmuyor bu kalbim Geleceksen gel artık hülya Özlüyor musun? Bizleri çok uzaklardan Yazıyorum bak sana bizim oralardan Yaşanmıyor sensiz buralarda Geleceksen gel artık hülya Yaşadıklarım belki hayal belki rüya Resmini taşıyorum kalbimde Hülya ******* seni benden alıp götürüyor Aklım almıyor nerdesin? Hülya Metin Mungan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçekten Sevmek
Ben sana muhtacım Gözlerinde ki bu gerçeğe Gözlerinin bir esiriyim Değişemem seni hiç bir şeye Karşımda resmin duruyor Ben kendimden geçiyorum Dudaklarında tebessüm var Baktıkça sana kıyamıyorum Hasretine dayanıyorum Çekiyorum bin bir çile Yokluğunda seni arıyorum Seviyorum seni ölümüne Seninle dünyayı geziyorum Hiç gitmediğim yerlere sürükleniyorum Bilsen ben kendimi unutuyorum Ömrümü ben sana adıyorum Yaşadığım tüm gerçeklik sözlerinde Saniyeleri sayıyorum seni görünce Duygularım umutla taşıyor Büyük bir sevgin var yüreğimde Metin Mungan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme
Bir gün ne olur gitme Uyuyamam *******i Aklım sende kalır gitme Beni bir başıma bırakmazsın değil mi? Yâda bırakır gider misin? Gitme Yüreğim zaten senin ellerinde Kavrulmuş bir gün gidiyor Sen gitme beni terk etme Bir gün bile olsa gitme Hiç ayrılmayalım seninle Hasretin sararsa dört bir yanımı Bir şey olmaz belki Ama korkuyorum gitme Kollarımda sedeflerden yapma bir gül Kucağımda sımsıcak bir tebessüm Ayrı kalmayalım seninle bu mevsim Fikrim sende kalır gitme Uzaklardan el sallıyor gözlerin Bir selamı esirgemiyor sözlerin Kalbim korkularda dolaşıyor Seni arıyor, Gezmedik mekân kalmıyor tüm şehirde Seni bulamıyor, Gitme görüyorsun ki aklım sende kalıyor Uyuyabilir miyim, *******i gündüz edebilir miyim? Korkuyorum elde değil gitme Hiç ayrılmadık çünkü seninle Gitme ne olursun gitme Yansın yüreğim bırak Kavrulsun ciğerim Ama sen gitme Gidersen geri dönme zaten sen Merak etme korkularımı yenerim ben Sensizliği düşünüyorum bu akşam Sensiz kabus gibi ******* beni bekliyor Metin Mungan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Gelmez Boş Hayallerin
Pişmanlık duyup ta sakın ağlama Yok, senin biricik sevgilin bu dünyada Anılara sarılıp ta resimlerime bakma Geri gelmez senin boş hayallerin Ne hayaller kurdum senin için Yetmedi mi? benim sana bu sevgim Düşünme beni sen artık sevgilim Artık geri gelmez senin boş hayallerin Metin Mungan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittin
Bedenim buz kesildi Kıpırdayamadım hiç bir yere Sözlerin acıttı canımı Kanadım soldum yandım bir köşede Of! Of! Yeter suskunluğun gelsin Gözlerime bir bak ta Neler söylediğini bir düşün Bir özür dilemek bu kadar mı zor? Sen gideceksin bir teselli vermeden Bir şey olmamış gibi sönecek yangının Gidiyorum dedin... Ve de gittin Köşeyi dönerken kalbine ahlar düşmedi mi? Duyduramadım mı sana kalbimin sesini Öylece kalakaldım bıraktığın son yerde Ne elim tutuyor ne ayaklarım Sana koşamıyorum, ‘’Sana dur gitme’’ Diyemedim, dillerim tutuldu söyleyemedim Hayranlıkla izledim inan Arkana bakmadan gittin ya İçin sızlamadı mı hiç? Metin Mungan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|