![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son umut
Umut sen misin yoksa unutulanmı Bulutlar yükünü boşaltınca yere Toprak şükran der sevinir dere Ağaçlar uyanır bir anda uykudan Hayat sen misin der yoksa bulutlarmı Ellerin açıkken alır ne alırsa verenden Gönül açıksa hisseder duyguyu derinden Gül oldu hem âşık ı maşukun düşen terinden Kaçamaz umutsuzluk nereye gitse umut ecelinden Dost mu ararsın uzunca yol içinde civan Kim kalıp eğleşir ki onda geçici bir han Sende bir aşk kurbanısın durmayan Durdukça bu âlem döndükçe devri cihan Vatan kaldı tek dostum altımda toprak Aşığı olduğum nazlı gelin üstümde bayrak Kim kime ne umut ki kimden ne gördün Ecelimdir son yolumda yoldaşım ancak Dost mu arar durursun daha bu handa Dost dediğin durur mu dostunu bulduğu anda Aşk denilen bir illet yanar içimde hayli zamanda Anlamak ne lazım ateş yalnız yananda Yine masum kaldım yine yalnız Kader bir daha vurdu sineme Umutlar yarım kaldı son baharda Yazım çöl oldu yine baharsız Umutlar gülmüyor yüzüme sensiz Ve vicdansız Mükerrem Özcan
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün sende seveceksin
Bir gün sende seveceksin Seni seven insanları Yüzlerine güleceksin Sana gülen insanların Senin de sonun gelecek Hayatın da son bulacak Belki de hüsran olacak Bir gün sende güleceksin Bir gün sende güleceksin Aşk yoluna gideceksin Sevilmeyip biteceksin Seni seven insanlardan Yıllarca bir koşan vardı Sevdirmekti onun derdi Aşka yenik düştü kendi Sevgisiz o insanlardan Bir gün sende yanacaksın Yalan aşka kanacaksın Hayat sona varacaksın Sevmediğin gerçek aşktan Mükerrem Özcan
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende gerçek seviyorsan
Aşk sevdaya kavuşur Mutluluk hüzünle karışır Acılar hasretle yarışır Sende gerçek seviyorsan Hasret kırmaz umutlarını Acılar kapatmaz ufuklarını Sen gittikçe açar aşk yollarını Sende gerçek seviyorsan Gülistan olur viran bağlar Yol verir boran dağlar İçin yanar gözlerin ağlar Sende gerçek seviyorsan Aşkın yolu çile dolu Vuslattır hasretin sonu Hak edersin en son onu Sende gerçek seviyorsan Mükerrem Özcan
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gün-2
Her yanımda dolup geldi gam bugün Kahreden kahredene sustu can bu gün Yarına yollarım kapattılar dün Sevgim içime gamı doldurdu bugün Bir yel eser koparacak beni dalımdan Ben sevgiye tutundum çıkmam yolumdan Zehir kusan bir kul beni oğlumdan Canımda ciğerim sızladı bu gün Körpe fidanlarımı vermem dünyaya Bin kahır olsa boynumu eğmem hülyaya Ne tufanlar gördüm ne deprem güya Sallayınca dökülürmüş döktüler bu gün Varlığım katlanmaz yokluğum batar Varlık yokluk değil dert katar katar Gafletin zirvesinde uzanıp yatar Bana bal diye zehri sattılar bu gün Zehir kattılar aşıma yedim bal oldu Taş diken attılar bana açtı gül oldu Dağları koydular çıktım hakka yol oldu Her rengin aslına ulaştım bu gün Şimdi daha ne varsa eylesin kullar Aşktan başka yönüm yok sevgiye yollar Bak tomurcuk verdi açıldı güller Her yalanın ışığını söndürdüm bugün 01-08-2008 Mükerrem Özcan
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
Derya sen deniz sen Yakut sen inci sen Biz deryada suya geldik Emre olduk yunus sen Elimizde asa varsa adımız musa Yetmedik kendimize Hız ra geldik Hızır sen Ateş olduk yandık aşk ile Dağları da deldik nafile İsmail olduk eğildik buçak sen Yakup olduk ağladık Yusuf sen Hayat yeli savurdu Sahile vurdu Sevmem gereken varsa oda sen Sevilmem gereken varsa oda sen Gözden akan damla kadar küçük ben Tüm sellerin akıp dolduğu umman sen Deniz sen derya sen liman sen Acizim kapında sığındım sevdana Fakiriyim aşkının dilenci ben Seni can evinden seven ben Tek sevdiğim sevdiceğim sen sen sen ve sen oldun Mükerrem Özcan
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can
Hoş geldim sevdiğim canım kardeşim Bittimi sevgiye aşka savaşın Bir yana da eğmişsin ne oldu başın Sev ama aşık olma demedim mi can Sevgiye muhtaçtır bütün insanlar Yağmuru yağdıkça güzeldir onlar Sen ağladıkça güler topraktır onlar Kalbini aşka veren yaşayamaz Can Şimdi yıkılıp düştün nerdeler hani İnsanlıkta insan çok kimide cani Dermanın hak senin yaratan gani Haktan gayrı aşka niye daldın can Hayat yeli vurdukça sarsılır tenin Hakikat aşkından tutuver elin Sende ben gibi duygulu halin Zaafını ellere niye verdin can Mükerrem Özcan
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi merhemi
Sitem etme sevgi ver gönülden cana Dikenler gül olup dönsünler sana Gönül dertlerine derman olana Aşkın yarsına merhem ol gönül Bırak nefreti saçanlar saçsın Gül uzat canlara dikenler çıksın Aşka giden bütün yollar açılsın Aşığa yanmak yakışır gönül Okulunda okuyan mini bebeler Dizilmiş yollarına nice seneler Geçmişe giden dede neneler Arada bir ardına bakadur gönül Sermaye servet hepsi mülk değil Yaralar kangren bunlar ilk değil Gönül yarası kanıyor tabiplik değil Sevgi merhemini süredur gönül Mükerrem Özcan
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizce
Bir taraf yükseldik ce yükselir varda Bir taraf düştük ce düşüyor darda İnsanlık şeref haysiyet varda Saydıkça sayıyor diller sessizce Bir taraf alıyor doymaz aldıkça Bir taraf donuyor diğer yandıkça Umut iyi bir niyetti insan oldukça İnsanlık batıyor insan kalmış sessizce Kazanmak hem alıp hem de satmakmı Kazanmak vermeyip Sabah ve akşam gündüz ve gece Ziyan olup gidiyor zaman sessizce Dilde küfür dolu kalbi isyanda İnsan bir insan arıyor yolda sessizce yan gelip yatmakmı Kaybetmek hepsini yere saçmakmı Kaybeder insanlık vicdan sessizce Mükerrem Özcan
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sanma
Ufuklarda umut yok belki ama Hep böyle karanlık kalacak sanma Bir güneş var ufuklarda çok uzak ama Her uzak sonlara varılmaz sanma Bitti gönül bitti bitiyor derken Ömür bitti dertlerim bitiyor derken Bir karanlık çöktü üstüme hayat yolunda Meğer biten hasretmiş vuslata varılmaz sanma Mükerrem Özcan
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşamadıklarım
İncinmesin diye sevdiklerim yükledim sırtıma gam keder ne varsa dertten yana ve yüreğimi dişlerimin arasına sıkıştırıp akan kanımı içe içe düştüm yollara tüm umutlarımı bırakarak sevdiklerime gurbetin yollarında gözyaşlarımla yalnız kaldırımlarda içimde acı bir sızı ve hasretin acılarıyla yaşarken dostum her şeye rağmen kafasını kırsam ah etmeyecek bildiğim gözleri ağlasa da gönlü gülecek dost ile dostum bir mekânda bir dilim ekmek iki zeytin tanesi bir bardak çayın verdiği lezzet hayatta acı ve tatlı ne varsa paylaşmanın mutluluğunu hayale ederek dostum böyle bir dostu hala bulamadım biliyormusun ve bundan sonrada asla dost aramayacağım kendime kara topraktan başka uğrunda ölebileceğim bir tek değerim kaldı onun adını asla kimseye söylemiyeceğim bundan sonra yaşam kaynağım olan değerim ölüm sebebim olacak sen hayatta eğlen ve mutlu ol hep gülesin inşallah. (dostluğu dostluğuma çok gören dostum) Mükerrem Özcan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|