![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Esmeralda
İspanyol meyhanesinde Efkâr dağıtmak istedim. Bir köşede bir başıma, Yalnızlığıma kahretmiştim. Bana bakan kara gözlerin. Beni aldı götürdü ülkeme, Gözlerinde yıldızları gördüm. Ne kadar güzel gülüyordu. Raks ederken bedenin.. İçimi yakıyordu, O güzel gözlerin.. Endülüs kızı Esmeralda Umudum tükenmişti, Tuttun ellerimi. Sıcak bir tebessümünle. Maziyi hatırlattın bana. Kuruyan dünyam yeşerdi Kalbimin son konuğusun. Yüreğim çarpıyor. Yine eskisi gibi Bu güzel duygular, Hiç bitmesin istiyorum. Adını bilmiyorum ama. Sana Esmeralda diyorum. Adem Kaptan
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fokların feryadı
Antartika kıtasıdır benim evim, Hem beyaz hem gridir rengim Denizlerde ekolojik dengeyim Kıymayın bize siz insanlar.. Spor olsun diye katletmeyin bizi, Düşünün biraz gelecek neslinizi Biz tükenirsek denizlerde biter Gelecek nesliniz nereye gider? Kürkümüz için yok ederken bizi. Doğmamış bebekler bizimleydi, Bebeklerimizde öldü bizlerle. Bebeğini düşünüp öldürme bizi! Adem Kaptan 21.12.2003 Adem Kaptan
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******
*******, beni hüzne boğan *******. Ayın ve yıldızların ardına saklandığı, Aşkınla yanıp, kül olduğum *******. Sessiz ve aşksız geçen uzun *******. ******* dilsiz, ******* fersiz… ******* vicdansız, ******* sensiz Bir çıkıversen karşıma apansız, Aydınlanacak bu kara *******. Adem Kaptan
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelirken Hüznünü bırak
Gelirken hüznünü dalgalara bırak, Bırakıp gel yanıma, umutlarınla gel. Rüzgâr senin kokunu getirsin burnuma, Çekeyim seni ciğerime doya, doya. Ne kadar hasretim seninle aşka, Deli, deli sevmek ister yüreğim. Sevgiyi yakalarsa bir gün kaderim, Coştuğum kadar, coşturmak isterim. Asıl küreklere kayıkçı sahile! Yeni bir aşk bekliyor beni, Bekliyor, beklemesine amma, Seversem sanki ölürüm gibi! Ölmeye değecekse bu sevgim, Neden onun için ölmeyeyim? Onu ben her şeyden çok sevdim. Bunu kimseden saklayacak değilim. Akşamın hüznü düştü içime yine, Dayanamam senin böyle hasretine. Hasretinle yanıyor bu deli gönlüm, Neden beni sensiz bıraktın diye. Adem Kaptan
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Döneceğim
Zindan *******de bitecek aşkım, Bir gün şafak bize sökecek aşkım, Ufuklarda güneş doğacak aşkım, Güneşle birlikte sahilde bekle Sana geri döneceğim… Sana olan bitmeyen sevdam ile Heyecanla çarpan yorgun kalbimle, Gözlerine hiç bitmeyen özlemimle Deli poyrazlarla birlikte bekle Sana geri döneceğim… Azgın denizlerde soluduğum kokunla, Uzak diyarlarda bakamadım hanımlara Hayallerinle sarıldım sevdalarıma. Martılarla birlikte sahilde bekle. Sana geri döneceğim... Adem Kaptan
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorsun Sevdiğim
Gidiyorsun Zamanı gelmişti ayrılığın Kalbimi de yanına Alıp götürüyorsun Her sabah sana hasretlerle Uyanacağım artık Yanımda olmayacaksın Ama hep kalbimdesin Yüreğimin bahçesinde Solacak güller yokluğunda Döndüğün gün kuruyan güller Tekrar hayat bulacak Ve yokluğunda Düşersem uçurumlara, Yeniden tek başıma Kalkacağım ayağa. Seni bekleyeceğim deniz kıyısında Gözlerim ufuklarda Ve yaralarıma merhem diye Hasretleri süreceğim Döndüğün gün Benim yeniden doğum günüm Çünkü bembeyaz satırlarda, Yüreğimde içten sevdim! Satırlarda yaşatacağım Dönene kadar sevgimizi Unutma bir tanem Asla tenin için değil, Bahar yüreğin için Sevdim seni Sensizliğinde özleyeceğim, Bahar kokan yüreğini İmkansız hayallerimizi Yaşatmak için yüreğimde Sonsuza kadar Seveceğim ben seni! Adem Kaptan
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Sevgilim
Kırma umutlarımı, Bitirme mavi düşlerimi. Beyazımı karartma sevdiğim, Beni böyle sensiz bırakıp gitme. Üşüyorum ağustos sıcağında, İliklerime işliyor sensizlik. Hayatından silme ismimi, Bırakıp gitme sensiz bırakma beni. Gitme sevgilim gitme! Gitme… Sensiz güneş doğmuyor. Gitme sevdiğim. Ay dolunay olmuyor. Gitme bir tanem. Yıldızlar bir, bir sönüyor. Gitme ne olur, Mehtabım karanlıklara gömülüyor. Bırakıp gitme, sensiz bırakma beni. Gitme sevgilim gitme! Aşkımız hala devam ediyor. Bana son kez mi bakıyor gözlerin? Son sözlerinmi, veda buselerin? Yüreğimde aşkın çağlayana dönmüşken. Sensiz kalmak benim için bir ölüm. Sen yorgun kalbimde açan son gülüm. Bırakıp gitme sensiz bırakma beni. Gitme sevgilim gitme!
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönderilmemiş mektup
Birtanem, İnsanoğlu ne garip değil mi? Sürükleniyor bir yerden bir yere… İşte onlardan birisi de benim. Şu an da gece saat 00.50 bulunduğum mevkide; sen ise 02.50 de belki korkularla, belki güzel rüyalarla ama içinde bir sıkıntıyla uyuyorsun. O güzel yüzün en saf, en temiz ve en doğal halini almış durumda. Ben ise yaktığım sigarayla ekran başında sana bu satırları yazıp rüyanda sana teselli verebilmek için Tanrı ya dualar ediyorum, tanrının seni her zaman koruması dileğiyle.. Her insan yaşar fırtınalı dönem. Bunlardan birindesin. En azından çıkıp, haykırmak istediğini hissediyorum. Genelde cümlelerine keşke ile başlıyorsun ama çıkar keşkeleri hayatından. Çünkü ne kadar acı bir süreç olsada bu çevremizde gördüğümüz maskeli suratlardan arınacağın bir dönem. Sen güldükten sonra herkes güler çevrende fakat sen ağlarken? Kendine iyi bak ve kendinden başkasını düşünme! Oraya gittin ama döneceksin. Kendine söz ver kendime iyi bakacağım diye ve döndüğünde belki de seni hiç göremeyeceğim. Her zaman ki gibi TV ekranlarında, gazete sayfalarında, dergilerde. Ama bilirmisin karadut hikâyesini. Öğren ve anlayacaksın sevginin ne demek olduğunu. Amacım sana akıl vermek değil; içimdeki duyguları sana anlatabilmek. Aslında bu bir aşk mektubu da değil. Buna benzer bir mektup sen orada değilken eline ulaşsaydı okumayacaktın. Sadece bu mektubun yazılmış olmasındaki amaç birinin hayatında büyük bir yer edindiğini bilmen en azından hiç tanımadığın birini senin için engin denizlerde, sert dalgalar eşliğinde, sıcaklık farkı gözetmeksizin seni düşündüğü ve dualarının seninle olduğunu bilmen. Aslında seni TV de gülerken görmeyi bu mektubu okumandan daha çok isterdim. Micheal Scolfield’in olmak isterdim? Bu diziyi bana sen izlettirdin. Bu gün 16 ocak 2008 ve atlas okyanusuna açıldım, ne yazık ki bu mektubu en erken 03.02.2008 de Arjantin'e vardığımda gönderme şansım olacak. Benim dünyamda bu! Dünyamın en ulaşılmaz, en değerli varlığı bu satırları okuyan. Seni çok seviyorum can tanem.... Adem Kaptan
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Sensizdim! ...
Yazdıklarıma bakma sen benim... Ben daha önceleri de hep sensizdim! … İnan seni sevmek istemezdim.. Ama şu kalbime söz dinletemedim! ... Yazdıklarıma aldırma sevdiğim… Bu güne kadar zaten hep sensizdim! ... Adem Kaptan
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırçın Deniz
Hırçınsın bugün, Yine kim kızdırdı seni? Ne oldu sana böyle Kaprisli sevgilim? Beyaz köpükler içinde Çağırıyorsun beni. Ama koynunda uyumaya Hala hazır değilim Tüm sevdiklerimi Ya ben terk ettim, Ya da onlar sırayla Terk etti beni. Bir tek sen aşkımdan Vazgeçemedim, Doğrusu sende Hiç terk etmedin beni! Hayatım senin koynunda Son bulacak. Benden önceki, Binlerce sevgilin gibi. Çünkü ben seni ölümüne, Sen ise öldüresiye Seviyorsun beni. Ama bu gün alma Koynuna beni, Sevdiklerim bekliyor Memlekette beni Uyumamı ertele Bir başka sefere Hazır değilim Henüz ölmeye. Deniz, senden hiçbir zaman Vazgeçemedim, Sevgilimden daha çok Seni arzuluyor yüreğim. Sen hırçın, vefalı özledim Sevdiğimsin benim, Ama koynunda uyumaya Hala hazır değilim. Adem Kaptan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|