![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artık Ağlamayacağım
Artık ağlamayacağım, Doğayla kucaklaşmanın yolcusuyum Dağların alevinden yansıyan alnımdaki terlerle meşgul; Suların akıtılacağı alanları keşfe bir baştan bir başa Yelken açacağım; İşimle barışık, Sadece kendi içimde kendimle dolaşığım. Artık ağlamayacağım, Siz öksüzü olacaksınız artık; Her gün, Her An, Sizler için akıttığım, Göz yaşlarımın. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arzum
Avuçlarımda sıcaklığını tutacağım bir güneş Ve dokunup, Dudaklarımda bir gül! .. Olamadın. Ama, Asla; Yüreğimden koparılmayacak hep o mahzun çiçek sensin, Kokun bendedir. Arzum, Sendedir sanadır bu gönül Bil. Ay sana güneş bana, Sen serinlet ki gecemi ışığınla ben şafağın alevinde pervane Dönebileyim aşkınla. Yanmak ne ki? .. Kor olsam … Kavrulsam da çaresi yok ki! .. Arzum, Sendedir sanadır bu gönül. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asi Dilberler
Dallarından suya dökülen gölgeleriyle İri iri damlarlar, Düşüverirler birer birer gözbebeklerinden Akar giderler... Suyun aynasında beliren camdan düşlerinde gizili gizli aklanır, Yıkanırlar. Apak her bir bedenin göğsüne kurularak sallanır dururlar. Salkım salkımdırlar, Düşün içine kıvrılan kırmızı güller gibidirler. Suyla hayasızca her oynaştıkça kışkırtılan memeleri, Aklımıza düşerken; Sularında bir düş sıcaklığında, Süt kokulu dudaklara sokularak aşıklarını, Damla damla emziren bu asi, Bu pervasız dilberler! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Gözlerinden Süzülecek Aşk olup Dökülecek Kadife Bir gül! .. Kan kırmızı Rengi. Fısıltılarım ulaştı mı? ... Doludizgin Yüreğin bahar! .. Şarkımdır Bilsen Dilinde Ahengi Rüzgarımla coşar Bu Aşk. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Bahçelerinde Kokulu Güller
Aşk bahçelerinde kokulu güller Zamana biçerler ömürlerini Yaprakları arasında sakladıkları her soluk Ve her çekilen kokuya Yağmalanmış yaşamlar eklerler.. Birikir göğsünde güllerin Yüklendikçe ağır ağır Kısacık günlerinde koparılan, Yarası rengine benzer,kan kırmızı Dokunan sıcaklıkla sargılı yürekler. Kestiklerinde gül bahçelerini bir bir Geride kurumuş dallar Ve ölgün renklerinde can çekişen Yüzlerce birbirine takılmış Aşk ölüsü,merasimsiz terk edilenler. Şimdi kışa direnen bedenleriyle Issız aşk bahçelerinde, Sızısıyla sallanırken rüzgarda, Güllerin hayaliyle ağlar, Yanık aşk türküleri söylerler. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çıngırağımsın
Sen, Heyecanla, Verdiğim sözlerimi mühürleyen, Dudaklarıma bıraktığın öpüşlerinle; Tazelenen her günün başında Sevgi çıkrığıma sarılan, Gülüşlerinde saklı Anlam döken bakışlarınla; İçimde şenlenen kuşların Kanat şıkırtılarında, Bende hala Çalan Aşk Çıngırağımsın! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Damlası
Sana ben Şiirlerimle; Eğer kendin olarak okursan Hep Aşkı damlattım... Zaten ne sen hazırdın Ne de ben Kıyamazdım Sadece, Kelimelerle oynadım... Yüreğinde Çarnaçar Bıraktığım yangını, Bedenine Aşk edip Dolayamazdım... İşte aşkı ben, Sana Böyle damlattım... Adı bende saklanan sevgili su Şimdi, Bu Mübarek Şehrin; Kocaman Güneşindeki Işıkları, Biriktirmekle meşgulüm... /Yeni yangınlara kıvılcım olsun diye su Peygamber kokan, Tarih kokan Taşlı, Daracık sokaklarında... Bilsen! .. İçin için Ne yalnızlıklar yaşamaktayım Her yanım Mahşeri bir hengame de olsa... Sen üzülme sakın su Yine yüreğini Sevdamla, İşgal etmek için Nice Yeni seferlere hazırlanmaktayım... Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hüzün
Beni benle sızlatan, Yüreğimin içine salınan rüzgarlarım, Neler bırakırsınız ki? Neden böyle ağlatırsınız? Beni sevdiğini söylemeye, Kıyamayan sevdalım sen, Söyler misin? Söyler misin nedendir, Korkuların mı benden, Korkuların mı var? Aşk hiç sönmeyen bir yangın mı ki kalsın; Avuçlarımızda alev alev sürekli bizi yakan? Mavi kelebekler bir daha, Hiç kanat çırpmayacaklar mı? Söyler misin hangi Bahar, Hangi Baharımızla, Nisan çimenlerine üşüşecektir onlar? Bak zaman tesellisi değildir hiçbir şeyin, Artık kaybolup gidiyor; Mor renkli sarmaşık çiçekleri gibi azalan yaşam; Bende seni tüketirken ve benimle tükenirken yüzün, Neden aşka bırakmazsın ki hiç kendini? .. Yüreğimde kıymık kıymık takılı mı kalacak? .. Hep, Senden kalan bu Aşk Hüzün! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk İlanı
Muhteşem tadına; Yüreğindeki yangını katıp, Dudaklarının ucunda Birikerek Bana dökülen Sözcüklerinde ulaşıyorum. Duygularını İfade etmesen bile Onları; Dilinin titreşimiyle Oluşan, Harflerin birleşimden Kelime, Sonra da cümle olunca Farkediyorum. Gözbebeklerin büyüyor, Biliyorum O an içinde Fırtınalar eserken; Bunu aniden, Kirpiklerinin yarattığı Deli rüzgârdan Anlıyorum. Ne kadar sade, Ne kadar doğal Öylesine Kendiliğindensin ki Yağmurun serinliğini, Gecenin sessizliğini Ben hep Sen Sanıyorum. Bu akşam Sana aşık olduğumu Fısıldayarak da olsa İlan etmek için Çırpınırken Eski bir şarkının Sığınarak melankolisine, Kendimi defalarca Sarhoşluğa vuruyorum: .................................................. . 'I love you more than ı can say' .................................................. . Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kokulu Meleğim
Bulutsuz bir şehrin beyaz görüntüleri Ellerinde rengarenk sihirleriyle dolanırlar… .. Sana benzemeyi ne çok isterdim; Bir dost şöyle demişti: Büyüyen bir yeşilliğin renkleridir onlar, En güzel dostudur çiçeklerin. Muhtaç olduğum bir tek nefes Yalvarışlarımın nedeni belki de aracı dualarımın En tepede olan, En güçlü yığınların arasında, Bulanık bir nehrin en temiz dalgası Ve içimdeki “Meleğin” sayfaları. Şiirlerimin en iyimser dizelerini seninle yazdığım, En çirkin cümlelerini seninle sildiğim, Biricik kalemim, “Meleğim”. .. Resimlerin içinde, Yeni doğan bir bebeğin gülüşü belki Ya da sessizce hıçkıran gözyaşları. Sen, Yakaladığım yerde, Dokunamadığım. Ama seninle beraber düşündüğüm her gündesin. Her gece, Geriye attığım günlerin “Meleğisin”, Her anımın içinde bir “Meleğim” var hep seninle.. Öyle uzun bir yolculuğun sonunda Yeni geldiğin şehrimde var olansın. Kim bilir kaç güneşler devirdin, Kaç hüzünlü portreleri üst üste, Bir daha bir daha çizdin Bir 'meleği' daha arkanda bıraktın? .. .. Pişmanlıkların ardından geldin bana o gün, İçimi, Derinlerimden sızlatan; Tesellisi bile imkansız bir duygudan Düştün yalnızlığıma, Uyuttun, Bir 'meleğin' aşk kokan ruhunda beni. ' Aşk kokulu meleğimden' |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|