![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Meleğe
Menevişli gözlerin denizi kıskandırır, Sana benzemek için açar bütün çiçekler Gülüşünü çekemez güneş, birden kararır Renklerini yitirir seni gören resimler Hiçbir ressam çizemez yüzünün suretini Hangi şaire düşmüş, sana methiye dizmek? Hele ki ismin yakar söyleyenin dilini Tüm günahlar utanır, masumiyet sen demek... Allah'ın kudretine en güzel örneksin sen; Gücünden sual etmez, seni gören hiç kimse Böyle bir harikayı gel de, yarat istersen... İnanmayanlar bile imana gelir, görse Olasılıkla sana benziyordur melekler; Cennet bahçelerinden dünyaya düşmüş gibi... Seni bulan, hayattan daha başka ne bekler? Kollarında ölmek var, bin yıl yaşamış gibi. Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bizi Aldım Yanıma...
Daha çıkıp, gitmeden kapının eşiğinden, Çalmaya başladı bak, bir özleyiş şarkısı Henüz pişman olmaya vakit bulamamışken, Bir yol bulup, dönmeyi düşündüm açıkcası... Ama canım, gitmeye karar vermişse yürek, Ayaklar söz dinlemez, beni anlamalısın... Çok bittik, çok yıprandık bu aşka bir son gerek, Bizi aldım yanıma, bırak ''sen'' bende kalsın... Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boğaz'ın Kanatları
Yedikleri simidi Martılarla paylaşan Vapur yolcuları, Belki de bilmiyorlar Bindikleri vapurun Onların kanatlarıyla Gideceği yere vardığını. Attila Şanbay (Bir İstanbul Hatırası) Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Budala Şair
Sakın bensiz uyuma, kaybolursun rüyanda Yolunu bulamazsın bilinmez diyarlarda... Bırak eşlik edeyim, gece yolculuğuna, İzin ver, sarmaş dolaş uyuyalım yan yana Hayır bahane değil bu sözler, inan bana Numara yapmıyorum, seni kandırmak için İzin ver, sarmaş dolaş uyuyalım yan yana, Bir yastıkta kocayıp, beraber ölmek için Sana olan aşkımı bu şekilde deyişim, Belki de budalaca ama ben bir şairim Hecelerle uğraşmak, benim yegane işim Kalbimi ancak böyle dillendirebilirim Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulut
İçiyorum her gece, Bulut olayım diye Birikip cümlelerce, Yağmak için üstüne. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cinayet ve Delil
''Elveda'' dediğinde, bilmiyordun bu sözün ''Allah rahmet eylesin'' le aynı şey olduğunu Ve çıkarken ardından kapattığın kapının Aslında tabutumun kapağı olduğunu Sensiz bu ev bir mezar, bense artık bir ölü... Mahşeri bekliyorum, tekrar dirilmek için Sessizce geçiyorum kapkaranlık bir yolu Kıyamette yakana yapışabilmek için O gün karşılaşınca, şaşıracaksın belki Ve inkar edeceksin işlediğin bu suçu Ama kanıtlayacak, evden çıkıp giderken Parmak izi bıraktığın kapının gümüş kolu. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çam Sakızı
Görülmemiş rüyalar biriktiriyorum ben, Kabuslarla uyuyan savaş çocuklarına Belki huzur duyarlar, bir kaç gece de olsa Bomba yüklü uçaklar onlara ulaşmadan. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çay Kokusu
Rüzgarlara tutunup, bulutlara binerek Seni özlüyorken gel, olmadık bir zamanda Pencerelerime kon bir kuşun kanadıyla, Yahut rüya ol da gir gece uykularıma Senin sözlerin olsun bir dostun selamında, Merak ediyormuş ol, sen de özlüyormuş ol Bir içki şişesini elime aldığımda, İçinden şarap değil sen ak, kadehime dol Bir sabah uyanıp da çay kokusu duyayım, Gelmişsin de, mutfakta çayı demliyormuşsun Yatağımdan fırlayıp, boynuna sarılayım Bileyim ki sen beni hala seviyormuşsun. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çelişki
İnsanları patates sanıp, çuvala sokan Akıl fukaraları, ülke yönetirlerken... Melis adlı bir geç kız, Mazhar Osman'da yatar; Sokak kedilerine kazak örermiş meğer... Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok
Çok yürüdüm, yol durdum Çok konuştum, söz sustum Çok sevdim, benden gittim Çok vermekten çok bittim Az olsaydı çoklarım, Belki mutlu olurdum Varken yok diyemedim, Bu yüzden çok kaybettim Bu serzeniş değil ki, Varsa elbet vermeli Dünyaya gelirkenki Gibi yokla ölmeli. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|