![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Balıkçılar
Balıkçılar.. Yelken açmış mavi görülmezliğe.. Dinmiyor dinmek bilmiyor.. Gönüllerinde umut rüzğarları.. Estikçe gönüllerinde umut rüzğarları.. Baktıkça bakıyor dalğın dalğın.. Masmavi olmuş o gözleri... Gün doğar.. Gün batar olmaz olamaz onlara derman.. Maviliktir onların dövdüğü harman.. Döner döner onlar maviliklerde.. Umut kokuyordur yürekleri.. Beklemek beklemek.. Yine beklemektir onların hedefleri... Aramaz onlar sormaz onlar.. Umut olacak sevğilerini başka gönüllerde.. Maviliktir onların sevği denizi.. Görmez gözleri duymaz kulakları.. Mavi'den başka ne bir sesi ne bir renği... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bazen...
Bazen... Toy sevgiler düşer Yüreğimin bölünmüş karelerine İstemesemde Eser bu kasırğa bir yerlerime İçime çeksem, bu anlamsız nefesi Bedenimde, Acı çizğileri oluşur,kan renginde Bazen... Renksiz duygu noktaları sarar Yürek derinliğimi Vurgun yemiş okyanus görüntüsüne dönüşür Terleyen tenimde,sevgi kabarcıkları Bir çember oluşturur Dünya nefesim Gam düşer sessizce, çaresiz gönlüme Bazen... Dalar gider sevgi dolu göz düşlerim Bir hışım, kılıç olur hislerim Sevgi parantezine sıkışmış,soru işaretlerim Duygu selim'de İstemesemde Kayar, hararet yapar,hayat çizğim. Bazen... Tüm kareleri bir kenarıya iterim Yaşamak kendimce ne güzel derim Ve sevgiyle yumak olmuş gönüllerde gezerim Bir kalp atışı Bir sevgi dolu bakışı Bir ömre bedel sayarım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Be Can
Alıp başımı gideceğim Evet..... gideceğim Taşıyamıyorum artık Bu gönül yükünü kendimde Tir, tir titriyor bedenim Tutma beni... be can Ne olur tutma gideceğim artık Bir bilinmeyene Belki, belki bilinipte Görülmeyene.....be can Can'mı dayanır sevgiyle örülmüş bu kadere Ah dahi diyemiyorum Bir yudumluk nefesle Yorgun düşmüş gözlerde Yalnız kalmış kendime...... Neden'dir bilemiyorum.....be can Ters esen bu rüzğarlarda Sesim kısılıyor Nefesim daralıyor Gözlerim kararıyor Düşüncelerim bir yığın olmuş Duygularım'da ateş almış Gönlüm....görmüyor,görmüyor artık Ne siyahı ne beyazı........ be can Bu sahte yaşamlarda Sinsi rüzğarlar esiyor Tüm bedenlerde Tüm düşüncelerde İyi bak görebiliyormusun...? Gönül'den gelipte Yüzlere vuran Sesiz sedasız bakışlar arasında Çöle dönüşmüş Susuz kalmış gönülleri....be can Tutma beni gideceğim Affedilmez abdalım ben Kararım kesin Üstü örtülü mahsur kalmış Bir yanlara yatmış,yıkılmış Bu yaşam düşüncelerinden.......be can Kıracağım belinden anlamsız korkularla Kilitlenmiş Sonsuzluklara ait olan Ve görülmeyen bu kader kapılarını Bulacağım o bilinmeyeni İşte ben geldim buradayım diyeceğim Sevgiyle saygının Birbirine karıştığı bu yaşam macerasında..... Korkma....be can Senin neyin eksikki Ağrı çeken bedeninde Etkisini tesirini kaybetmiş gün ışığından Bu bilinmeyen yol Evet............bu yol Islak kaygan Tek var olan..... evet tek var olan Sende olan......Bu Can Neyin hesabını yapıyorsun Bu yalan dünyanın toprağıyla tozuyla Neyi toplayıpta Neyi çarpıyorsun Hiçbir zaman Net çıkmayacak hesabında.......be can Görmüyorsun Nerede oldugunu Nerede durdugunu Bedenin soğumak üzere Bu nehrin suyu Sen'de kurumak üzere........be can Bak Bekçi orada bekliyor Hemde gözlerini kırpmadan Işığını yakmış bu yana bakıyor Sanki El sallıyor Biletini kesmek üzere Bir bilinmeyene..................BE CAN............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni.......
Ben seni Bana benzediğin için sevmiştim Bedenimi saran tenim de Ağlayan gözlerim de Terleyen avuçlarım da Seni Kalp seslerim olarak saklamıştım Ben seni Yıldızların *******i Güneşin Gündüzleri sevdiği gibi sevmiştim Bitmez tükenmez Sevgi iksiriydi, gönlümde esen Yıllanmış acılarıma Kanımda sen olarak, renk veren Ben seni Ben de ben gibi Bana benzediğin için sevmiştim Sabır taşı yosunlarına büründüm Bir yanım ağrısa Hislerimle kestim Gözlerimi kapattım Sevgi tünelinden geçtim Ben seni Ben de benimsin diye sevdim Güneş tutulsa Yıldızlar kaybolsa Duygularım ben de ben diye yansa,kavrulsa Sevgi adına Tüm benliğim, kendim de kaybolsa Ben seni Bana benzediğin için sevmiştim |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Ben'de Benim Değilim
Al Tanrım beni ben'den Ben ben'de, benim değilim Bitmez bir yokuşum İnişini bulamıyorum Sevgim,acılarım ve çilem Ağlamaklı gözlerim, sevdam Dinmez tükenmez bir nehir Bedenim Ben'den, ben olarak akan Beni ben'de sevgi diye yakan,kavuran Acı, çiledir gönlümde yer bulan Güneş'siz dünya oldum, kendimde soldum Bir tek sevgi arıyorum Beni ben'de, bir sen diye seven Ben ben'de değil, ben sen'deyim Acıları,çileleri sonsuzluğa gömüyorum İşte sevgim İşte sevdam Al sana, ben olarak gönderiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bende Kalmak İstiyorum....
Beni Gölgelerin kuytu sessizliğine bırakın Rüzğarların iniltileri takılmasın peşime Ateş olmuş resimler esir almasın beni Dokunmayın Sakın dokunmayın duygularıma Gizem yankısı sarar gönlümü Kırılır incilir beni bende yakan hislerim Bazen, gözlerim dalar gider uzaklara Savaş açmak isterim acımasız yaşama Nedense korkarım Beni benden çalan Kendi gibi yapan bu yaşamdan Bundan böyle Kör zincirleri kırdım Avuçlarımda ter tutan sıcaklığı içtim Ben, bende kalmak istiyorum Sevginin, sevgisizliğin sınırsız aşkıyla Bakıyorumda Şu görülmez bilinmez yanlara Gözlerde nem, düşüncelerde tasa Dert etmeye, tasa çekmeye değermi bu yaşta Bıraktım bu yalan dünyanın anlamsız yanlarını Leylakların kokusuyla cepken diktim gönlüme Martılara deniz buldum Güneş ektim yüreklerine Yıldızlarla konuştum, karanlıklara set çektim Ben bende kalmak istiyorum Gündüzlerin sevişme beyazlığıyla Yalansız……. Acısız………. Çıkarsız……. Nedendirki bu vurgun Virüslerin dans ettiği mutluluk nefesinden Üşüme……… Titreme…….. Isın…………. Hem de tam tamına ısın Yanan dağların ovalarına düşmüş olsada bedenim Yine de Yeşermenin sevincini yaşamak ister son nefesim Bazen Bir şeyler kaybetmek kazanç olur Yanan dağların için Anlamak, anlatılmaktan daha kolaydır Çünkü Yaşam bir şans işidir Yanan dağların ovaları için……. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Kokuyorum
Ağıtlar yakıyor Sana ağlamaklı bakan gözlerim Nasıl bir yürek acısıdır, katlanamıyorum Nasıl bir zehirdir,yutkunamıyorum Nasıl bir duygudur kendimi bulamıyorum Nasıl bir aşk'tır bu, nefes alamıyorum Senin gönül düşlerine,mesken kurdum Kar'dım buz oldum, eridim Sevgi oldum Seni buldum Hayat nefesinden sızan sularda beslendim Ve çiçek açtım Seni gördüm Seni sevdim Senin gönlünde, ben kokuyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben...Sen'den Gidiyorum
Ben.....Sen'den gidiyorum Güneşin,yıldızların olmadığı Bulutların,yağmurların kaybolduğu Sevenlerin mutlu yaşadığı Ölüp'te Ölü'lerin bulunmadığı yerlere....... Sevgi ateşinde yanan Diri diri sevgi diye gömülürmü Sevmek'se gönül'den Bakan gözlerde ölünürmü Nasıl bir sevgi nefesidir Çektikçe ciğerlerime, acı veriyor gönlüme....... Seni..... sen'de bırakıyorum Senin, sen'sizliklerine gidiyorum Yıldızların,güneşin, bulutların ıslaklığında Sevginin yalnızlığında Sevenlerin mutsuzluğunda Benim olmadığım bakışlarında....... Ben.....Sen'den gidiyorum Kalp atışlarımı Göz yaşlarımdan akan sevgimi Senin için mavi deniz yaptım Bedenimi tekne His ve duygularımı yelken Demir aldım Hoş'ça kal Ben.....Sen'den gidiyorum........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benden saklıyordu
Kızğın yaşam girdabının Kanatlarıydı yüreğime çarpan Ve beni benden alan Beni ben de yakan Güneşi toplasam avuçlarıma Kavuruyordu gönül nefesimi Gitmekmi, kalmakmı Ulaşamıyordum bir türlü Kasislerle şekillenmiş yaşam dönemecine Ve akıp gidiyordum Küf tutmuş uçurumun görülmezliklerine Yaşamın Kor ateşi yüreğimi yalıyordu Sevgi çiçekleri koksa da Kokusunu benden saklıyordu Gerçekler yalan olmuş Her bir yanımı sarıyordu Evet bu kesindi Ve bu bilmecenin son harfi olmalıydı Yaşamın ta kendisi Bir gariplik vardı ve seziyordum Görülmez hissedilmez bu yokuşun inişin de Renk renk olmuş sesler, tenime deydikçe Sevgi tufanı Son dansını yapıyor olmalıydı gönlüm de Bıraktım kendimi Gözlerimin nem tutmuş sessizliğine Gönlüme neşter vurdum Kalp atışlarımı tek tek tamir ettim Ve……… Yaşamın Kızgın görülmez girdabının Serin sularına bıraktım duygularımı Şimdi mi Belkileri acabaları ve nasılları Kestim attım bedenimden Çocuk gönlümde büyüdüm Gerçek yaşamın Sıcak suların da yıkanıyorum artık… |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Can Gözümden Vurdu
Gündüzler karardı,güneşim kayboldu Bir bulut'tur, tüm hislerimi sardı Çakan şimşek Düşen yıldırım Gönlümü, yıldırım ateşi sardı Gözlerim, yağmur damlası Kalbim, ateş parçası Bir sessizliktir Beni, ben'den aldı Ben, ben'de yanıyorum Bir aşk'tır Beni can gözümden vurdu Yanan bedenimde, hislerim Ben acılara bürünmüş, kaderim Ağlamaksa, Benim gerçek sevgim Yaktı, kavurdu gönlümü Beni, ben'den alan yıldırım sesleri Yağmur damlası Bedenim yıldırım parçası Görmez gönlüm Sen'den başka, sevgi yöresi Ağlayan gözlerim, yanan kalp ateşi Ben, ben'den gidiyorum Bir aşk'tır Beni can gözümden vurdu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|