![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bunlarda Ne
ne yürümek koşmak dışlanmamak ideallerin için uğraşmak hümanizma komünal yaşam sevgi aşk mutluluk umut sağlık başarı bunlar da ne sözlüklerde bulunan yaşamında olmayan senin için bir bilinmez bir hayal olan adi kelimeler değil mi evet yağmur gözlüm hayal bunlar benim için ha yal |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çağla
upuzun lüle lüle tüyleri ufacık boyu boncuk gibi gözleriyle bembeyaz bir köpek çağla görevini bilen kimliğini bulan insanca yaşama hayran bir köpek çağla pişmiş tavuk seven dişi köpek delisi barların gediklisi bir köpek çağla |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukluğa özlem
ne olur ben de koşabileyim ben de gidebileyim uzaklara bir kumsal vardı hatırlıyor musun martıların oynaştığı balıkların kaçıştığı insanların gülüştüğü ne olur ben de ben de yaşayabileyim çocukluğum gibi umudum dostum bilmez demetim hülyam bilir koşardım gülerdim sevilirdim anılarımda ki kumsallarda ne olur ben de ıslak şarkılar gibi mutluluktan ağlayabileyim beni de götürün rüzgarlar çocukluğumun tatlı anılarındaki mutluluğa götürün ne olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duygu
aşkımı bilsin sonsuz düşünce duygu sınırsız katıksız gizlisiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eleştiri
eleştirin beni güzel yolu daha iyiyi bulmam için kötü geçti yıllarım arabesk demeyin yürümede zorlanıyorum sakat demeyin güzel şiir yazamıyorum beceriksiz demeyin yine de eleştirin beni yapıcı olsun eleştirileriniz yıkıcı değil güzel yolu daha iyiyi bulmam için eleştirin beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evler
bizim mahallenin evleri bunlar kışın bacası tütmeyen suyu akmayan ışıktan yoksun karanlık çorbadan gayrı bir şey pişmeyen yarım ekmek arası çeyrek ekmek yenilen ve buram buram sevgi kokan bizim mahallenin evleri bunlar sabah sevgi öğlen mücadele akşam umut bizim mahallenin evleri bunlar bizim mahallenin |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evrim
telefonun zili çalıyor çocuğu olmuş yüzümüzde gülücük mutlu olduk uzun yılların türkü tadında geçmesi dileği telefonun zili çalıyor yakını ölmüş gözümüzde yaş çok üzüldük yanıtsız sorular sevenlerine sabır dileği telefonun zili çalıyor evrim kötüymüş otuz beş yaşında yaşamın baharında biricik dayısı ölmüş telefonun zili çalıyor yanıt veremiyorum korkuyorum şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey güzel kız
yedi yıllık sevgimi bitirip tüm düşüncelerimi değiştiren yeni umutlarla yeniden doğmamı sağlayan ey güzel kız seviyorum seni korkuyor ağlıyor umutlanıyorum seviyorum seni korkuyorum dönmeyip bana başka kollarda sevmiyorum seni diyeceğinden seviyorum seni ağlıyorum sana her bakışımda dokunuşumda öpüşümde başka birinin varlığını hissettirip olmaz be barış diyeceğinden seviyorum seni umutlanıyorum bana her bakışında sanki bir gözünde seni diğer gözünde seviyorum yazdığını düşünmemden ey güzel kız seviyorum seni korkuyor ağlıyor umutlanıyorum seviyorum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fakir zengin sevgi (Barış Erdoğan)
fakir diyorlardı soğan ekmek yiyip üç yıllık gömleğimi şort olan pantolonumu parmaklarım görünen ayakkabılarımı giydiğimden fakir diyorlardı bakkala kasaba veresiye tuhafiyeye taksitle okula yürüyerek gittiğimden inşaatlarda çalışıp fotoğrafçılık yapıp ekmek parası dediğimden fakir diyorlardı komşunun yeni eskilerini alıp komşunun hediye verdiklerinden şimdi zengin diyorlar bir evimiz araba denilen bir demir yığınından şimdi zengin diyorlar insanları çok sevip ı love all the people şiarı ile haykırmamdan karşı cinsi sevip bir sevgilim olduğundan şimdi zengin diyorlar gönlüm zengin olduğundan şimdi zengin diyorlar ne derlerse desinler yeter ki sevmiyor demesinler fakirim zenginim seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farklı Dünya
iki dünya iki değersiz beden görüyor insan şiddet savaş kin nefret göremiyor insan benim dünyamı sevgi barış umut eşit dünyalar çarpışacak birazdan aralarında sıkışıp parçalanacağım sizin kaç dünyanız var siz hangi dünyadansınız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|