![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni bir yanlışa kuban eden
Ed beni bir yanlışa Aç gözbebekler,Kesik kafalardan alacak yine Gözün cevherini,kurban sayacak Traşa Yont beni Bir elmas olana Mikelanjcelo Sema öğretmenin ellerindeyse Bu gece beraberaberiz öğretmenim Utandırma beni Ben daha öğrenciyim 23 09 07 Zeytinye Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim sinemalarım
Benim sinemalarım vardı Nehirde yangınlar içinde; gönül yangınları Benim alacaklarım vardı Kökten çatısıyla sökerdi rüzgârla ramo vardı zamanın da Çingeneler Çatalı uçurdumu kız kardeşinin düğününde Anlının ortasına Relamlar başlardı kansız 04 10 07 altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Sinemalarım iki
Şehzade başında Benim sinemalarım Vefa lise'nin yolunu ararken Gizlice sigara tütürdüğümüz Kalabalığa karışıp,beleş girdigimiz çocukluk İrfan Atsoy'un,Maskeli beşleri Samson Dalilah Saçlarını bırakmış tütün*bir hatun elinden Yoksa yıkılacak mermer sutünları, Süleyman'nın Aysel beni sever süreyya'da da Nuran'da Nevin 'de hatta Ortada platonik bir sevişme yoktu Ayselin memelerini Suzan'ın Nuran'In pirelerini Çıt yapamamıştım henüz Hülya çok Farklı bir ablaydı O' zamanlar Oğlancılar vardı Turan Sinemasında Götümüzü zor kurtardığımız İğneleri Göz bebeklerine sapladığımız Çok korkarlardı bizden *** kuruları Analarını Nejat uygur Tiyatrosunda seyrettigim Gündeş tiyatrosu Şehzade başı 04 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyaz gül caddesi
Vesikalık fotoğraflar çektirdim Pasaport'a Bademciklerimi kalsın siyah beyaz Gemileri karşılayan Camii sabah ezanlarında babamın Livardaki lüfer akıntıya dümen tutulmuşun,Arnavutköy gemi isimleri not ettim canan Bebek'den gelirken dolaşmış misineler rûzgârda Aşiyan mevsiminde Kuru bayram öldürüldü Bir fener maçı sonrası karpuz kıyıları sensiz mehemmed Çemen en akıllı pastırma ekmek arasında Isırında, sırıtmaz diş arasında yedi onbeş vapurlarında çay süzer alıp... Vaniköye luzumsuz 07 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biberler balkonda
İpe dizilmiş biberleri; balkonda Biberler kendi halinde Kızarmakda... Top atışını bekler Ramazanda.. Benden sana izin Hiç Bekleme Ezan Sağlıcakla Herkesler kendi işinde gücünde Sıkştıysan Bekleme Biberler kızarmakda Ramazan Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Binyedüyüzonbeş eşittir dokuzyüzseksen
Ne geçen gemiler Nede balinalar Gülhane bahane Bekçi traş Puldan örülmüş yanlızlık Mavi Kopmuş bir çapa Giritte mercanlarla sevişen Kanserle mücadele eden Jaws'ın solungacı Olmaz tabi Seveni Yunusun neye yaradığını Labaratuarda Bu da beni sevmez nasılsa Nazım'ı kucaklamayanlar ordusu 22 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir şiir yazdım sanki iyi halt etmişim
Bir şiir yadım Sanki iyi haltetmişim Bir şiir yazdım Sanki çok büyük iş yapmışım Bir şiir yazdım Sanki karşı dağları ben yaraatmışım; Haşa Sonra bir amul yandı Bakıyorum ampula İçin de incecik bir tel var odanın içi pırıl pırıl Çıktım güverteye merdivenleri altına bakıyorum aydınlık Küpeştenin kıyılarına bakıyorum aydınlık Ne kadar ücra köşe varsa aydınlık Kaptan gemiyi götürür kendi ışığında Bunu anladım Sanki çok şeyi anladım Daha neler anlayacağımı anlattı ak sakallı dede 25 09 07 Zeytinli/Edremit |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir vakit, çok vakit
Gemi yanaşmış, İçerdesin... Sebebi,ziyaretçilerin,gelecek, çakılısın.. Üzmemek Seni... Kar maskesiyle anbar kapağı açarken Hikâyesini anlatırdın Katil boom'un...Mevsimlik konyağı Acılarla yanan ciğerinemi yapıştıracaksın Sigaranın dumansal karbonunu; Kitap..! ! Yok başka bir şey; kitap Aziz nesin gül benimle Nasıl kısacağını Saygılar sunarak acılarının dinletisini Yan kamaraya duyurmadan Efkâr dagıtmanın Küpeştede lakerdayla İstavrit avlamak Anlaşılmaz bir şeydir Balıkçılar için 26 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir,Bit yeniği
Geçmektedir:Gömüt Mezar taşları,Cenaze dualarından Ölü,çıkmış evden Kılınmış cenaze azalarına Başbaşa kalınca O 'evde Karınla Kimin yüzüyle öpersin kimsenin bilmediklerini Kendinle başbaşa saatleri Piyer loti Eyüp Mezarlığından baktın; tersanelerin kalıntılarına, Gemiler,geçmez artık Taşındı,Tuzla'ya Köprüler,açılsada Gemileri geçmez, ilahiyatın.. Yes yeni kitap...! ! Yazman gerek? ? ? Anka kuşu Elmas'ını,Ankara'da Işıldatana dek İşin zor Ezinede Peynir Leziz Mukadderat Ağzınıza sağlık Pidesiyle Hoş gelir Şehri Ramazan 01 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitir Beni
Ebruli Güzeller Vardı güzergahımızda Zaman yazarı unutturdu seni Unutamamışım demek ki Sonu haşlamayla biten ebcet Timsah derisine mi çarptı ne Yok yok Köpek balığı bu Milatan evvel ve sonra Bağışık Mezhebi geniş Ulan millet yaraya tendir di ot bulamıyor Hep senin yüzünden 23 09 07 Zeytin yedimli Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|