![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Çıkmaz...
İyi değil bu işin sonu... Biliyorum... Çıkmaza giriyor sevdam... Korkuyorum... Geçmiyor seni görmeden bir günüm dahi... Her geçen sana benziyor biraz... Kalbim çıkacak yerinden sen sandıkça herkesi... Bu aşk çarpıntı yaptı,öldürecek beni! ... İsmini duyunca titriyor bedenim... Gözlerin gözlerime değince, Felaketim oluyor,anlamandan korkarım... İyi değil bu işin sonu... Biliyorum... Sana dokunamadan seyrederim seni... Bir tebessüm yayılırsa yüzüme durduk yerde, Varsın bana ''deli'' de! ... İyi değil bu işin sonu... Biliyorum... En olmadık yerde hayallerde kalıyorum... Sevdaya dair tüm şarkılar dolanıyor dilime, Avaz avaz söylüyorum da, Bir tek sana,iki kelimeyi söyleyemiyorum... İyi değil bu işin sonu... Biliyorum... Çıkmaza giriyor sevdam... Korkuyorum... Aşktan geçtin bende, Galiba ben artık seni, Deliler gibi seviyorum! ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Çok Şey...
Şarkılar biriktirdim… Şiirler yazdım sana… Sustum… Sustukça kelimeler yığıldı içimde… Ağırlaştı yüreğim… Taşıyamadım… Her söz, Acıyla harmanlanmış belli ki… Boğazımda düğümlenenler de oldu, Gözümden damla damla akanlar da… Sorular birikti cevaplanmayı bekleyen… Sorular birikti,sorulmayı bekleyen… Nedenler,oysakiler,fakatlar ve iç çekişler… Kahramanı eksik masallar… Bir anda sen olan insanlar… Gururumdan kaçan hayaller… İçimde, Seni bekleyen çok şey var… İçimde, Çok bekleyecek, Çok şey var… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Değişmezsin...
Sakın tutamayacağın sözler verme kimseye... Ki ben bir ihtimal vermiştim sana... Değerin vardı bende hani birazcık da olsa... Aynalara dönsen, Farkedemezdin gözlerindeki yalanları... Dudakların verdiği sözlerin günahını gizler, Kapanırdı,ne kadar da masumlar oysa... Ki ben bilmiyordum mu sanki, Değişemeyeceğini... Ki ben en çok, Çabalarını sevmiştim senin... Yakaladığım küçük yalanlarındaki utancını, Boynunu büküşünü... Ki ben, Kendim için birşey istemedim ki senden... Senin içindi yanında harcadığım tüm zamanlarım... Ki sen de istiyordun ya değişmeyi... Ama insanoğluydun ya sonuçta... İnsanoğluydun ya... Hani sen de erkektin ya... Gururla söylendikçe güldüren... Ama en çok da, Tutamayacağın sözler verme kimseye... Yaşatamayacağın hayaller kurma... Ve bir gün unutabileceğin kadar sevmeyi unutma... Ki aslında... Bir daha asla unutmak için sevmeye kalkma... Değişmez huylar bilirsin... Değişmezsin... Değişemedin... Ama unutma,ben bile bile bir yalancıyı sevdim... Yalanlarını bile bile dinledim... O kadar masumdu ki bakışların... Belki de ben en çok,senin gözlerini sevdim... Bir yalancıyı sevdim... Ama sakın,tutamayacağın sözler verme kimseye... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Dilerim...
Şimdi nerelerde kiminlesin... Belki de bir sevgili yanıbaşında, Sevdalı bir gözde kendini görmektesin... Belki de,ellerin sevdalı bir elde, Birlikte sarmaş dolaş yürümektesin... Belki de başı omzunda, Hayaller dinlemektesin... Belki de... Dilerim bu belkilerden birindesin... Yüreksizliğin sadece banaydı, Dilerim aslında sen de sevebilmektesin... Allah iyilik versin... Allah iyilik versin... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Donuk Karelerde Aynı İfade...
Ara sıra kendine kalır insan... Aslına bakarsan, Sorguya çekmeye de korkuyor, Cevaplar bilindik... Cevaplar korkutuyor... Duymaya cesaret de edilmiyor... Susmak... Susmak da her zaman kar mı ediyor? ... Bilemiyorum... Sussam da, Konuşsam da, Hiçbir şey değişmiyor... Yorgunluğumu kime yükleyeyim? ... Alıp başını giden zamana mı? ... Kendinden koparmak için elinden geleni yapan, Hayatıma mı? ... Bilemedim... Peki ben? ... Ben tek masum muyum? ... Kuyruklu yalan! ... Kim getirdi beni bu hale? ... Bazen... Geçmişe dönüyor yüzünü insan... Eski fotoğraflar deşiliyor ya hani... Gözlerim... Karası aynı kara, Bir küçük ışık görmek istedim, Masum bir çocukta... Yoktu... Ben, Hiç yaşamamıştım ki çocukluğumu... Yaramazlık,uzaktan seyrettiğim bir oyundu... Ve ben, Hiç o oyunda rol alamadım ki... Ağlamak mızmızlana mızmızlana değil, Hep yorgan altındaydı... Kimseyi suçlamadan,darılırdım... Ki ben... Hiç çocuk olamadım ki... Haddimi bilip,oyuncaklarımla oynayamadım ki... Mutluluğa dair bir fotoğraf aradım, Bulamadım... Hani sahte bile olsa, Değişen birşeyler var,diyebilecektim oysa! ... Ama yok! ... Çocukluğum bile herşeyin farkında! ... Farkederdim... Ben bu hayata hiç gülemedim... Anladım... Çocukluğumu bile yaşamadım... Bundan sonrasına ne diye bel bağlayayım? ... Hayat,hayatlığını doğduğumda gözüme sokmuşken, Ne diye bu hayatta anlam arayayım? ... Hani yine de... Ben bu hayatı, İnadına yaşarım! ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Dünya Yoruldu! ...
Kum saatinin kumu az... Akrep ile yelkovan çok hızlı... Takvimlerin yaprağı az... Mevsimler kısa... Dünya yavaşlasın... Dünler çoğaldı... Bugünse sanki hiç yaşanmadı... Yarınlarsa gittikçe azalıyor... Zaman çabuk geçiyor... Dünya sanki yoruldu! ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Dünyada...
Dilerim,şu an en mutlu insanı sensindir dünyanın… Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle en sevdiğin insanın yanındasındır… Dilerim,şu an bitmesini hiç istemediğin bir anı doyasıya yaşıyorsundur… Yaşayacağın en mutlu anların en basitidir de inşallah yaşadığın şu an… Dilerim… Dilerim dünyada ne kadar mutluluk varsa bulur seni… Dünyanın en mutlu insanı sen olursun inşallah… Dünyada vazgeçtim ben senden… Ahiret’e sakladım günahını… Dilerim dünyada ne kadar mutluluk varsa bulur seni… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Eksik Masal...
Bir varmış,bir yokmuş… Biz varmışız mesela, Aşk yokmuş… Ülkenin herhangi bir şehrinde, Bir ben,bir de o yaşarmış… *******,yıldızlar altındaymış, Ve o *******de yıldızlar hep daha parlakmış… Ve biz hep o yıldızlar altında, Masallar anlatırmışız birbirimize… Gerçekleşmeyecek hayaller kurar, Tutulamayacak sözler verirmişiz… Şarkılar söylermişiz birlikte… Sarılırmışız sonra sımsıkı… Sanki bir daha asla sarılamayacakmışız gibi… Acı da olsa bir sonu olmalıydı oysa… Masallar hep mutlu biterdi ya aslında… Tüm masal kaldı orada… Sadece yıldızların altında… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...ElmA...
Oturup bir tepeye... Döndüm yüzümü senin olduğun yere... Salladım ayaklarımı boşluğa, Önce bi el salladım sana... Diğer elimde yeşil bi elma... Bulutlu muydu ne oraları? ... Aramıza engel diye konmuş o dağların üzerleri? ... Yağmurluydu oraları? ''Bak'' dedim,''bak,buraları masmavi...'' Sen... Sen pek sevmezdin yağmurları... ''Yağdır Allah'ım...Ver Allah'ım,ver...'' İnşallah sokaklardadır şimdi, Kafasına kafasına... Ver Allah'ım,ver...'' Bir kez ısırdım elmamı... Daha bi hızlı,daha bi keyifli salladım ayaklarımı... ''Saçında da bi ton jöle vardır inşallah da... Aksın dursun yüzüne yüzüne...'' ''Ver Allah'ım,ver...'' ''Çamurlara bassın da,kirletsin o marka pantolonlarını, Göstere göstere salınırdı ya ortalıkta... Ver Allah'ım,ver... Kaldırımlarda koştururken,sıçratsın arabalar çamurlu suları, Allah'ım alnından öperim o yapanları...'' Bi kez daha ısırdım elmamı... Salladım ayaklarımı... Güldüm sonra kendi kendime... ''Yanında sevgilisi de var olsa bari... Bozulsa da saçları, Aksa da makyajı... Telefonuna su kaçsa da arayamasa onu... Salladım ayaklarımı... Salladım ayaklarımı... Hırslandım bir de... Isırdım elmamı, Isırdım elmamı... Al bi de dudağımı! ... Bitti elmam... Fırlattım sana doğru... Sanki gelecekti de alnının ortasına! ... Olsun... ''Sen ver Allah'ım,veeer... Kafasına kafasına... Yağdır Allah'ım... Berekettir,yağdır Allah'ım... Romantizmi bari tutmasa... Koşmasa el ele sokaklarda... Ver Allah'ım,ver... En çok onun kafasına kafasına... Salladım ayaklarımı... Isırdım diğer elmamı... Gitme güneş sen oralara... Biz elma yiyelim senle... Gitme... Soyiyim mi? ... Söylesene... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...En güzel vAzGeÇiŞ...
Şimdi son demlerindeyim sevdanın… Gözlerinin,hayallerinin son seferindeyim… Sen defa bir şarkıyı sana söylüyorum, Ve son bir şiir daha yazıyorum uğruna… Ve ben, Bugün vazgeçiyorum senden… Bitmeyen şarkım… Yorulmayan hayallerim… Yürekte kalan duam… Gördüğüm,görebileceğim en büyük sevdam… İlkim… Sözlerde çoktan biten, Gözlerde bende kalan sevdam… Bozduğum tövbelerim… Ağlayarak nefret etmeye yalvardığım, Her sevdanı terk edişimde içime daha derinlere gömdüğüm… Ve ben, Bugün vazgeçiyorum senden… İçimdeki çocuğu infaz eden sevdam… Hayallerimi yasaklı yapan, Bedenimi o çok sevdiğim hayatta uçurumlara bıraktıracak sevdam, Korkularımı,mutluluklarımı unutturan, Ruhumu bedenime küstüren, Gözyaşı harmanlı bıkmadan ettiğim tek duam… Ve ben, Bugün vazgeçiyorum senden… Hayırdır,diyip susmayı öğreten, Kulunu zarardan koruyan, İsyana dilim vardırtmayan En Büyük Sevgili, Ve ben, Bugün dönüyorum sana… Kabul et huzuruna... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|