![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En güzel Yerin
Farkında mısın senin en güzel yerin Allahın sana verdiği tüm bedenin Dese biri senin en güzel yerin gözlerin Haşa; rabbimin verdiği her şey güzel derim. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Efemdimiz (SAV) -1
Gel ey Mushaflı sevdamızın sembolü Sonsuz nûruyun gönül semamıza tulû için gel, Sen ki, koskoca kainatımızın solmayan gülü Ey sevgili,en sevgili efendimiz ne olur gel. Rahmet yağmurlarından ıslatmak için gel Şerha şerha yarılan ruhumuzu yeşertmek için gel, İslam güneşinden bizi yeniden aydınlatmak için gel Ey sevgili, en sevgili efendimiz ne olur gel. Gel ey sonsuz nûr olan gönüller hünkarı Küfrün katran *******ini aydınlatan tek ışık Kulluk şerefine bizi kavuşturan güzel rehber Ey sevgili, en sevgili efendimiz ne olur gel. Gel ey kutlu emanetin “emin” mimarı Sen ki; vukû bulan varlığın en büyük itibarı, İki cihanın batmayan güneşi,ümmetin baş tâcı Ey sevgili, en sevgili efendimiz ne olur gel. Nefret ve Zulüm ateşini söndürmek için Zamanda rüzgarlara dayanmış ebû cehilleri Her gün artan yalnızlığımızın hitamı için Ey sevgili, en sevgili efendimiz ne olur gel. Gel ki, dönsün dünyamız ikliminde kardeşliğe Şereflensin cismimiz,muhabbetinle sevginle Sana olan Hicranımı vuslata erdirmek için Ey sevgili, en sevgili efendimiz ne olur gel. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Efendimiz (SAV) -2
Gel ey sevgililerin en sevgilisi efendimiz Mazlum ümmete insanlığın tek müjdecisi Pas tutan gönüllerimizin sönmeyen ışığı Muhtacız sana kimsesizlerin kimsesi efendimiz. Miracından yeniden iner gibi gel zamanımıza Hasretle geçen asırların hüznünü bitirmek için gel, Cemalinle ümmetini ferahnâk edip huzur için Gel ey sevgili, en sevgili efendimiz gel. Sensiz yıldızlar bile ışık saçmıyor âsumâna, Zifiri karanlık hükümran oluyor onca zamana Sızılar hiç eksilmiyor sensiz kanayan yaramızda Ey nebiler nebisi kanayan yaramızı sarmaya gel. İsmini yad ettiğim zaman nefesim gül kokuyor Ümmetin hasretini çekip senin için göz yaşı döküyor Sensin bizim gönlümüzün tek sultanı tek mihmânı Gül kokunla aleme rahmet için yeniden gel efendimiz. Gel ey hâtemül enbiya tacının sahibi, Gel ey yaratılmışların en yücesi efendimiz, Gel ey rabbimizin gül kokulu habibi, Gel ey alemin mutluluk bestesi efendimiz gel. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Ver
Geri ver bana geri ver yaşanmış sevdalarımı mutluluğumu geri ver ellerimle topladığım karanfilleri göz yaşlarımla ıslattığım *******imi hasret hasret dokuduğum nakışları sana yazdığım sevda mısralarını geri ver bana geri ver yakamoz acılarını al sende senin olsun verdiğin tüm ızdıraplar iklim iklim özlemlerini al benden sahte gülüşlerini sahte buselerini geri al senin olsun tüm sahtelikler. kurdağa sarıp sarmaladığım sıkı sıkı sarılıpta kokladığım avuçlarımda an be an büyüttüğüm sana olan hislerimi geri ver yüreğimin güzelliklerini geri ver verebilirmisin. geçmiş zamanımı yaşanmış ter temiz duygularımı bir çocuk gibi şaşkın bakışlarımı bebekcesine büyüttüğüm sevgimi geri ver bana geri ver. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidersin Bir Gün
Zevk:ü sefa içinde dolaşıp durursun Sanki dünya senin tapulu sanırsın Ecel var sonunda niçin unutursun Nefisler tükenirde gidersin bir gün. Dünya malı senin olsun ne çıkar Bal yiyen bir gün baldan bıkar İyilik yap etrafına kemlikten ne çıkar Musalla taşına yatar gidersin bir gün. Azrail gelip can kuşunu uçurur Münker Nekir ile sualler sorulur Defter kitap kıvrım kıvrım açılır Salaca tahtına binip gittiğin bir gün. Ah ile Vah eder çırpınıp durursun Dünya malı boş imiş der görürsün Verilen rızka şükretmediysen nankörsün Nefisler tükenirde gittiğinde görürsün. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittin
Gittin Sana gitme diyemeden Üzerine konduramadım Aklıma hiç gelirmiydi Ecelmiş meğer yol arkadaşın Gittin Sana gitme diyemedim Sensiz yaşanırmıydı Baharın bu kadarmıydı Daha ne günlerimiz vardı. Gittin Sana gitme diyemedim Sen benim güneşimdin Canımdın cananımdın Beni sensiz bıraktın Dünyada muradın bile almadın. Gittin Beni yanına neden almadın Uzunca yola yalnız çıktın Sensiz sahipsiz bıraktın Güneşim söndü şimdi Ömrüme sadece yalnızlık bıraktın. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göklerin Kızıllığında
Göklerin kızıla boyandığı zaman Bir kahpe kahkaha gelir derinden, Alev alev yakar ateşiyle tüm canları, Yer yüzünün ırmak ırmak ağladığı an. Bir düzendir kahpelikte ne çare, Adalet hakkaniyet ne gezer orada, Varsın kıyamet kopsun ne fark eder onda, Göklerin kızıla boyandığı o günde. Her taraf kıp kızıl bir renk, Gözler dönmüş beyinler sulanmış, Katiller horon tepiyor birlikte, Göklerin kızıla boyandığı o günde. İnsanlık denemez bu vahşete Salyaları akan kuduz köpek gibi, Hainler,kahpeler,katiller gününde, Göklerin kızıla boyandığı o günde. Bana benim dünyamı verin yeter, Vatanımın her yanında hoş güller biter, Hakkaniyet gönüllerde hep gezer, Göklerin kızılı terk ettiği o günde. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül
Gönül sen hep yücelerde gezersin Beğenmediğin her şeye dudak bükersin, Rüzgar gibi her yerde esersin. İnsanı yerden yere vurup hep ezersin. Riya sende,kibir sende bilirmisin, Olduğun gibi görünmez takiyye edersin, Bazen umduğunu bulamaz gönlüne küsersin, İnsanı yerden yere vurur her zaman ezersin. Gönül bu her çiçekten bal alır, Kah burada kah şurada çabucak sıkılırsın, Daldan dala konup,hep yücelerde gezersin, Bazanda insanı yorup canından usandırırsın. Gönül sen ne laf anlamaz şeysin, Varı yoğu bilmez hep ısmarlarsın, Bahar ile yazı neden hep karıştırırsın, İnsanı bazanda hayattan usandırırsın. Gönül hep güzelde gezer derlerdi, Bir iç geçirip gönül hep ister derlerdi, Kim bilir kaç insan seni yanlış bilirdi. İnsanı bazen yer bitirir bu gönül. Benim gönlüm hep yarda aşk ta, Dediğini yapamadı hep ayrılıkta, Gelde sen gönüle güzel de bu hasrette, Yedi bitirdi beni gönül nasıl güzel derim. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet
Gözler hep yolda gelir diye bir haber Mektup gelmez sıladan gönül derbeder Bini aştı burada elem dert ve keder Gurbette hal vaziyet işte böyledir Dostlar. Ne bir dost var nede gelen bir akraba Ne selam veren var nede diyen merhaba Sıkışmışız gurbet denen bu kaba Gurbette hal vaziyet işte böyledir Dostlar Yanar durur ateş kalpte olur köz Yok burada şevkle bakan mahur göz Bulunmaz asla öze uyan şirin söz Gurbette hal vaziyet işte böyledir dostlar. Uçan kuşlar esen yeller hep garip Yürek kan ağlıyor gönül hep muzdarip Geçir boynumada demirden bir ip Sürükle sılaya doğru götür gardaşım. Karacabeyim acıma bana vur en haşince Doğra bedenimi hep inceden ince Taa ki sılanın kadrini bilince O zaman tut ellerimden kaldır gardaşım. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gururun
Gururun senden büyük sevdiğim Küçük bir özürdü sadece beklediğim Ağırmı geldi tüm sana söylediklerim İnanki kalbini asla kırmak istemedim Gurur kibir şeytanın vasfıdır bilesin Vakarın ile onurun olsun daima eşin Dik başlı olmak sana zarar veriyor Bu can inanki seni çok seviyor. Küçülmezsin bir özür dilemekle En güzel erdemdir hatayı kabullenmekte Kulak ver bir kez uyda benim sözüme Gururunu yen artık canım sevdiğim. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|