![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bağlar Gurbet El
Akşam olup güneş batınca Hava kararıp ışıklar yanınca Gece olup alem uykuya dalınca Elimi kolumu bağlar gurbet el Hiç kimseyle dertleşemem Ne olur sonum hiç bilemem Annemi babamı yıllardır göremem Ağzımı gözümü bağlar gurbet el Hayal etmek bile zor yurdumu Karanlığa bağlamışım umudumu Kim çözecek şu kördüğümü Aklımı fikrimi bağlar gurbet el Canımın kıymetini bilemiyorum Artık hasretliğe dayanamıyorum Cennet vatanıma dönemiyorum Yolumu sonumu bağlar gurbet el |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baharlar Yaratıyorum Gönlümde
Hatırlıyor musun sana rastladığım o ilk geceyi Sabah üçlere kadar süren ateşli sohbetlerimizi Anlattıkların içimi gıdıklayıp hoplatırken yerinden Kalbime düşürdüğün o dayanılmaz aşk ateşini Hatırlıyor musun hani beni o ilk aradığın akşamı İstasyon merdivenlerinden iniyorken heyecanla aşağı Kalbim benden üç basamak önde inmeye başlamıştı Ve ben ona yetişmek için koşuyordum peşinden Hatırlıyor musun o ilk buluştuğumuz cumartesiyi İstasyon da bekliyordum, sense kaçırmıştın treni Dayanamayıp hasretine çıkıp geldim de ayağına dek Elini bile tutamadan kucaklayıp öptüğümü seni Hatırlıyor musun o soğuk ellerini ilk tutuşumu Serinlettiği halde beni, kalbimin yanıp tutuşuşunu Dünyalar benimdi, sanki bir çocuk sevinişiydi bu Tombişim diye okşayıp tattırırken o ilk öpüşünü Hatırlıyor musun o ilk veda sarılmalarını, öpüşlerini Gözlerim dolu dolu oldu da bırakamadım ellerini Nasılda söküp yerinden götürdün kalbimin yarısını Tesellimse bana bırakman oldu kendi kalbinin yarısını Hatırlamak ne kelime, biliyorum hiç unutamadığını Heran her saniye beni düşünüp beni arzuladığını Bense heran seni yaşıyorum dolu dolu kalbimde Ve baharlar yaratıp gönlümde sana koşuyorum düşlerimde |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahtın Açık Olsun
Hiç kimseyi sevmedim seni sevdiğim kadar Hiç kimseyi özlemedim seni özlediğim kadar Hiç kimse yıkamadı beni bugüne kadar Ama sen tüm dünyayı başıma yıktın Beni enkaz altında bıraktın, kalbimi yaktın Hiç pişman değilim seni sevdiğime yine de Hiç ardına bakma, ama üzerimden geç gitte Bir parça tozum bulaşsın elbisene, Bir damla kanım değsin tenine, gelsin seninle Hadi durma beni unut, unuttur kalbine gitsin Hadi güle güle yolun açık olsun, bahtın açık olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Balkan Güzeli Boyanna
Balkan güzeli Boyanna, Eskiden hiç ayırt etmezdim Yugoslav, Yunan, Bulgar, Türk diye Hepsini birbirine benzetirdim Lakin sen çıkınca karşıma Çok ama çok yanıldığımı anladım Eskiden de olmuştu Yugoslav sevgililerim Ama sen onlardan çok farklısın Gamzesi yanağında yarım ay gibi duran Boyanna, Sen hiç benzemiyorsun bizim kızlara Sana bir başka değmiş Balkan güneşinin sıcaklığı Sana bir başka özenmiş sanki yaratırken Mevla Gülüşündeki sıcaklık yetiyor buzdağlarını eritip yıkmaya Salıyor insanı en güzel hülyalara, rüyalara Gözlerindeki ışıltı ise yetiyor düşürmeye derin sevdalara Ey güzeller güzeli Boyanna, Sen sevince kaldırıyorsun bütün sınırları Allah’ına kadar yaşıyor ve yaşatıyorsun aşkı Ne kibir bilirsin, ne de kaprisi, nazı Çok kolaysın, iki etmiyorsun bir sözü Ama ben zorların adamıyım, en zor olanı severim Hep imkansız aşklar peşinden sürüklenir giderim Belki de bu yüzden vazgeçemiyorum Sana yeğliyorum bizim nazlı mı nazlı, Kaprisli mi kaprisli, burnu havada Türk kızlarını İnanki yoktur bir lafım, bir karezim sana N’olur beni affet Boyanna |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Birşey Söyle
Bana birşey söyle İstersen kız bağır ‘Seni sevmiyorum’ de ‘Senden nefret ediyorum’ de Yeterki bana birşey söyle Karanlıkta bırakma sevenlerin dünyasını aniden Sen aç gözlerini doğ güneş gibi yeniden Ben severek ölürüm senin yerine Vazgeçmek pahasına senden ve sevginden Yeterki aç gözlerini bana birşey söyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Barış İstiyorum
Gezdim dünyayı karış karış Kalmamış sevgi, kalmamış asayış Düşman olmuş herkes birbirlerine Barış istiyorum ben barış Asırlarca savaşıp durdu insanoğlu Ne gerçeği buldu, ne de doğru yolu Birde çıkardılar şu uyduyu Barış istiyorum ben barış Bir tarafta ağlayıp inlerken açlar Savunmaya harcanıyor milyarlar Ne zaman akıllanacak şu insanlar Barış istiyorum ben barış İdareye kalkanlar var dünyayı Dinlemeyin artık Amerika, Rusya’yı Bu kalbimin insanlığa çağrısı Barış istiyorum ben barış |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebeğim
Bebeğim Seni ben çok sevdim Gönlümün beşiğinde El bebek gül bebek büyütüp, besledim Bebeğim Sana ben gönlümü verdim Kalbimi tertemiz aşkınla doldurdum Adını sevda koydum, ezberledim Bebeğim Sende bana gönlünü versen Bırakıp gelsen şu edayı, nazı Sererdim bu canı yoluna gül gibi İstersen toplayıp koklardın beni İstersen çiğneyip geçerdin kül gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekarlık Sultanlıkmış
Bekarlık sultanlıkmış, yalnızlık sihirbazlık *******i doğuyor güneş, gündüzleri batıyor Günler kısa kalmıyor artık, kırksekiz saat sürüyor Emirler büyük yerden gelmiyor artık, benden çıkıyor Bir bağırıyorum sessizlik çöküyor Bir susuyorum kulaklarım çınlıyor Bir hokus pokus yapıyorum Rüyalarım hatundan geçilmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bittim
Mevsim bahardı Kardelenler süslemişti karları Rengarenk çiçekler açmıştı Şenlendirmişti kuru dalları Gözlerin değmişti gözlerime Aşk düşmüştü küflenmiş yüreğime Şimdi mevsim sonbahar Başaklar boyun eğdi, sarardı Bir bir düştü yapraklar Güller yalnız bıraktı çalıları Seni kopardı dalımdan ayrılıklar Sen gittin, aşk bitti, ben bittim |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bu Ayrılığa Nasıl Katlanacağım
Şarkıların güftesinde sen, bestesinde sen Şiirlerin mısrasında sen, kafiyesinde sen Ne yana dönsem, ne yana baksam sen Gözlerimde hayalin, kulağımda senin sesin Söyle ben bu ayrılığa nasıl katlanacağım Kolumu kanadımı kırdın, benliğimi aldın Ümitlerimi çaldın, dünyamı başıma yıktın Kalbimi yaktın, beni çaresiz bıraktın Bir tek şu canım kaldı, onu niye almadın Söyle ben bu ayrılığa nasıl katlanacağım Güneşimi söndürdün, beni karanlıkta bıraktın Sevgimizi öldürdün, beni boşluklara attın Canlı canlı gömdün, bana hiç mi acımadın Dünyamı tersine döndürdün, inim inim ağlattın Söyle ben bu ayrılığa nasıl katlanacağım Ya çık gel yüzünü göster, yüzüm gülsün Ya da son darbeyi de vur kanım dökülsün Gülüşün Azrail’im, öpüşün son nefesim olsun Bir yarım can bıraktın ardında, al o da feda olsun Söyle ben bu ayrılığa nasıl katlanacağım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|