![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben sevdalı, Sen vefasız çıktın!
Yüreğimi kor alevler sarınca, Hasretle her gün yanınca, Seni dostlara sorunca, Ben sevdalı, sen vefasız çıktın... Bakar oldum özlemle sabahlarımda, Seni gördüm her gece rüyalarımda, Seni hissettim isyankar ahlarımda, Ben cefalı, sen hayırsız çıktın. Böyle ansızın mı terkedip gidecekti? Hani bu sevgi hiç bitmeyecekti? Bu kalp ikimize de yetecekti, Ben vefalı, sen acımasız çıktın... Bu ayrılık bil ki ölümden beter, Bırakmadın ardından bir haber, Sevdam inan burnumda tüter, Ben yaralı, sen duygusuz çıktın... Umutlarla bakınca camına, Ne yapsan boş, girmişsin kanına, Son arzumla gelince yanına, Ben yaslı, sen insafsız çıktın... Boşver dünya bizimdir demiştik, Hani ölümüne birbirimizi sevmiştik, Ayrılmamak için ne yeminler etmiştik, Ben çileli, sen dermansız çıktın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Anlayamazsın
Cumanın akşam saatlerinde, Yağmur çiseliyordu, Ben aşkımı sana adamıştım, Can kuşum.... Can kuşum dedim sana, Tutmasam uçacak, Gülmesem solacak, Bakmasam kaçacak, Akşam saatlerinde, Yağmur çiseliyordu Kalbim alabora oldu, Bense şiirlere sevdamı döktüm. Güzelim; Senin denizlerinde elim titriyor, Yüreğim yanıyor, Sen merhametsiz, bense çaresizim... Can kuşum; Senin başında o çılgın rüzgar esiyor, Güzelliğin kızıl alevlerde saçların Dalgalanıyor Bil ki bu kalp ölünceye dek, Yalnız seni sevecek cankuşum İster inan, ister inanma, Ben sevdamı sana tutsak etmişim. Al tut ellerimi ceylan gözlüm Sahiller boyu aşkım sana şahit olacak, Cumanın akşam saatlerinde Yağmur çiseliyordu. Senin yüzünde bir tebessüm Bense aşkından ıpıslağım.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Üzmeyecektin...
Yeminler etmiştin.. Hani beni üzmeyecektin... Baharımı kışa döndürdün Yüzüme bakacak yüzün mü var? Her günüm şen, gönlüm gülşen Olacaktı... Ne oldu yeminlerine? Gündüzlerim gece *******im kabuslara döndü Rüyalarım zindanlara kardeş oldu Hani beni üzmeyecektin Gelecek umut, yarınlar bahar olacaktı Olmadı gitti, olmadı yar... Sözler yarım, duygular derbeder, Bu benim alınyazım, neylersin kader! Hani beni üzmeyecektin Yeminler etmiştin başım, gözüm üstüne Bir fırtına da sen imkansız oldun Boşver be gülüm bu son olacak Beni üzmeyecektin! ... Başı belalım! Ne vardı ayrılıp gidecek? Şimdi uzaklarda, uzaklardasın.. Hani nerde verdiğin sözler? Beni üzmeyecektin.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilseydim...
Beni terk edip gideceğini Bilseydim Seni hiç sever miydim? Yavrusunu kaybeden Ceylan gibi Yollarını bekler miydim? Bilseydim bu aşkın Böyle biteceğini Yollarına ömrümü Serer miydim? Bir vefasızlığa kurban olacağımı Bilseydim Mecnun gibi sever miydim? Resimlerine bakıp Ağlar mıydım? Ne yazık ki sevgin bir Hayalmiş Bilseydim Seni hiç sever miydim? Bilseydim Suçum neydi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Binbir Gece 2...
Ruhumu aldın... Bakışın yüreğimi yaktı Acizliğimi yüzüme çarptın Pişmanlığımı yok ettin Kaderim karşıma çıktı... Üzgünüm, enkaza döndürdün, Sorma gururum incindi Bir bakışın hayallerimi yok etti Onurumu tüketti bin bir gece de İnsanlığımı hatırlattın Kalbim burkuldu, beynim dumura uğradı Bir sözün hayatımı mahvetti Herşey bitti, gece bitmedi İnsanlığımdan utandım Ümit biter bin gece de Yarın bir başka sabah olacak Senin için... Otuz ikinci günde çaldırdım tüm mutluluğu Yıldızlar bir bir kaydı gökyüzünden Benim ışığımdı çoban yıldızı Aklımı başımdan aldı Bin bir gece de... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Binbir Gece 3...
Sen mazimi bilmiyordun Neler yaşadığımı nerden bileceksin ki Şaşıracaksın elbet hayat bildiğin gibi değil Neler çektiğimi hayal bile edemezsin Gözlerime baksaydın anlardın.... Yalan mı, gerçek mi olduğunu Hayat eşit değil, bana zindan Sana neler sunmuştu Pişman olman neyi değiştirir ki Kabuslarım son bulsun yeter bana Yalanlarla bir yere varılamayacağını bilmeliydim Sende haklıydın seninde doğruların var Hiç bir şey olduğu gibi olmaz Utanmak çare değil, kaybedecek neyim kaldı ki Umurumda değil dünya Herşey bir şeyde toplanıyor ne yazık ki Acımasızlığımız insanlığımıza yakışmıyor Kendini benim yerime koy Benim çocukluğum olmadı, cicilerim hiç... Gizli gizli ağladığımı bile bilmiyorsun Ağladığım günlerimi yastığıma sor Merhamet dilenmiyorum senden Pişmanda değilim Hayat devam ediyor Siyah bin bir gece de.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Binbir Gece...
Çaresizliğimde, Karanlık, siyah bir gece de Sen benim kutsalımı yıktın Tarumar ettin... Ömrümün en kabus dolu Gecesiydi yaşadığım Ümidim tükenmişti Yarınım kapkaranlıktı Bir bıçak sırtındaydı geleceğim Bir kelimeydi mazim Hayat bir başkaydı sizler için Benim içinse binbir geceydi Karanlıktı özlemlerim Ruhumu aldın, canımı aldın Yarına ait ne varsa Binbir gecede kaybettim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Döneceksin...
Bir ikindi vakti o sahilde Yağmurdan çıkıp geri döneceksin Yağmur gözlerinden akıp Buluştuğumuz yerde beni bekleyeceksin... Pendik ve ağaçlar yeşille etrafımda Martılar kanat vurup, Bir rüzgar seni bana bildirecek Koşa koşa yağmurlu bir günde geleceksin canım Boynuma sarılıp, hıçkırıklarını koyvereceksin Yetti sensizliğim diyerek pişman olacaksın Gözlerime bakıp işte ümit bu diyeceğim Sanki herşey yeniden başlayacaktı İnsan sevgisiz yaşayamaz birtanem Nihayet yağmurdan çıkıp geleceksin Yağmur gözlerinden akıp geleceksin Hepsi hayal bile olsa da, Yine birgün gelecek ve Bana döneceksin aşkım.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Günün Hikayesi...
Hastane odası ve bir çınar... Yıllar sonra kadere teslim yatıyor Fırtınalı başı beyazlara bürünmüş Benimse içimde hicran ateşi... Gözlerimde yaşlar, bir mazi canlanıyor... Surlara gidiyorum sabahın serinliğinde Dualar okuyorum her bir fetih için Akıncıları düşünüyorum, Ak tolgalı beyleri Surları görüyorum, ihtişamından eser yok Dibinde yılkı atlar ölümü bekliyor Sahipsiz, kimsesiz, süvarisiz... Bir zamanlar küheylan iken, Şimdi salıverilmiş yılkı atlar onlar Aşkımı sorguluyorum, çimenler üzerinde Beni yılkı atlar gibi Sen sahipsiz ortada koydun Ne olur yürekten duyarsan beni Gitme diyorum sana! Şayet gideceksen, Hüzünlerinide götür... Aşkımı sorguluyorum yarınlara Başım dumanlı, gönlüm hep lades Sonuç ise sisli biliyorsun! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sen mi Şairsin?
Bir sen mi şairsin kardeşim? Yalnız senin mi duyguların var? Biz bilmez miyiz aşkı? Hiç yaşamadık mı sanırsın gurbeti? Senin mi sadece sevda türküleri? Bir sen mi bilirsin Mecnun'u Kerem'i? Bir senin mi var yüreğin, heyecanın, nefretin? Yalnız senin bahçende güller açar, Yalnız senin dağlarında mı ceylanlar kaçar? Bir ahu gözlüye yanık tutkun sen misin? Elif kız sende mi türkü oldu? Kara trenler, kara bahtım, kem talihim... Sazının tellerine mi konmuş acın, Yarin ellerinde midir ilacım? Sormaz mısın kaç yıl oldu hala gelmedi, Saçının tellerini meltemlere verdi, Sevdi sevdi ama, sırrını diyemedi, Bir sen misin gönül sarayının sultanı? Bir sen misin prangalara mahkum olan, Şirin'i için dağları delen Ferhat, Aslısı için yanan Kerem... Özlem, sevgi, vuslat... ne desem, Bir sen mi şairsin kardeşim? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|