![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Allah Affetsin
Ne acıyış be gülüm ardında miras kalan Ben özlüyorum ya şimdi hasret kokan sensin Gözyaşlarım tükenmiş ki ağlıyamam kahretsin Seni üzdüm biliyorum, beni Allah affetsin.. Her kadahte bir bir tüketirim sandımda seni Bakarken saatlere tükendim yudum yudum Seni her anışımda hasreti estiren sensin Ardımda koydum seni, beni Allah affetsin Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni bir daha yarat
İnanmadım sana Hata yaptım Seni hem üzdüm hem yıprattım Pişmanım Ne yapsan az Sana diyecek sözüm yok Yaramaz cocuk gibi Yatır kucağına döv beni Ağlat Kalbinde eriyen bir mum aleviydim ya Söndür onu Ve kalbinden at Yeterki beni Bir daha yarat Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Böyle Yaşatma
Nasıl olsa öleceğim senin ardında kalıp Ayrılık acısını bana böyle yaşatma Hasret ordularının başına geçsen bile Yüreğim zaten düşmüş, Boşuna hiç kuşatma. Nasılsa kapanacak gözlerim ardın sıra Özlemin acısını bana böyle yaşatma Hayallerin eline versende beyaz bayrak Yüreğim vurulmuş zaten Sonu fazla uzatma... Ben sevgi savaşının kaybetmiş kumandanı Nasıl kaybettiysem savaşı, Öylede yitirdim umutları. Şimdi yalıyım artık yüreğim teslim olmuş Umutların yerinde yıkıntılar duruyor. Acıyorum, kanıyorum, Artık geçmişe yanıyorum duman duman Geçmişi andığım gibi eskilerde zaman zaman. Nasılsa kül olacağım geçmişimle beraber Mazinin ateşini bana böyle yaşatma Söylesende serhoş olup zafer şarkılarını Canımdan akmışsın zaten Beni böyle yaşatma. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Gizle
Ben koca bir dağ; Çöküver üzerime sis gibi Sar beni, ört, gizle Sen bile bulmak için Rüzgarın sesini izle Aldırma bana; Üşüt beni, ıslat, titret İstersen ******* boyu beklet Ve beni öylece beyazlara gizle Sen bile bulmak için Rüzgarın sesini izle Sen hiç gördünmü Yıkıldığını dağların Ama yinede Yık beni, parçala Yerin dibine gizle Sen bile bulmak için Rüzgarın sesini izle Toprağım, suyum, ağacım Bir umut kalmadı tutunacağım İnanırmısın öldüğüne dağların. Tutukla beni Sen yargıla, ve sen as Ama arkamdan sakına tutma yas Çünkü, Sen istedin diye değil Seni çok sevdiğimden öldüm Yine sevsem Yine ölürdüm Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Unutma
Taşısada umutların seni başka yerlere Geri dönerim diye kendini boşa yorma Zamandır acı getirir, zaman huzur bitirir Arzuları kamçılarken ak düşürür saçlarına Aynalarda dağıtırken gülüşleri hoyratça Beni Unutma; Uçursada kanatların seni mavi göklere Isıtmak için yüreğini güneşe sakın sokulma Güneş yakar eritir, güneş geceyi özletir Isıtırken yüreğini buhar eder bedenini Gün gelirde yağarsan çatlamış tıpraklara Beni Unutma; Kaçırsada hayallerin seni sahillerimden Huzurluyum deyipte dalgaları kudurtma Dalgalar ses getirir, dalga kayaları bitirir Ürpertirken *******i tuz düşürür yanağına Kağıtlara yazarken bildiğin tüm isimleri Beni Unutma: Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Unutma Demeyeceğim
Beni unutma, Demeyeceğim sana Çünkü, benimde bir yüreğim var. İnsan insana benziyormuş ya Seni unutmak için Güzel bir sebebim var. Ne kaldı senden, verip de almadığın Bir deprem vurdu sanki, yüreğim darmadağın. Hani paylaşacaktık, nerde benim olanlar Canımı yakmazdı hani Rengarenk yalnızlıklar. Unuturum seni Unutacağım Sebep bırakmadın ki Ağlayacağım Unutulacak Düş olacaksın Sonbaharı görmeden Kış olacaksın. Ben kışı sevmem Anla yok şansın Akılda kaldığın günler Sende hatıra kalsın Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim için dua et
Biliyorum yüreğinde Hala benim aşkım var İnkar etme ne olur Ayrılık kime yarar. Tadına doyulmaz sevda Seninde yüreğin var Sebepsiz ayrılığın Çok büyük günahı var Seviyorsun kabul et Benim ki aşka davet Ben allahın lutfuyum Benim için dua et Unutmadın kabul et Yüreğinde beni hapset Ben allahın lutfuyum Benim için dua et Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak bende Yaşasın
Bazen kayboluyorsun düşüncelerim içinde Neden diyorum bazen, neden bu çaresizlik Senin hayatının bir parçası olmak için Yenidenmi doğmalıyım senin avuçlarında.... Senin her anında var olmak için; Senin gözlerindemi kalmalıyım diyorum bazen. Ya yaş olursam sen de, akarsam gözlerinden Ya da aşk olurda kalırsam sende..! Sen hep benim içim de sevgisin gülüm... Seni sevmek her an.. benim kalbimde Senin olmak her an senin sevginde bölüm bölüm Ne önemi var.. gerisi masal.. ve sonu nasılsa ölüm... Ben seni sevgi denizinde bulmadım Yaşamak.. seni ama, fazlasını dilemeden.. Seni yoklukların ortasında... yıldızların mavi ışığında Bir deli dalganın köpükleri arasında buldum sırılsıklam. Seni sevdim, senin oldum, Gerektiğinde seninle doydum bir yudum hasret ile Ne önemi var gözlerinde olmamın.. Ne önemi var yanında kalmamın... Bildikten sonra sana olan aşkımın kudretini Bırak bende yaşasın aşkımızın hasretini... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakıp gitme
beni bir daha bırakıp gitme sensiz hayatımın bir anlamı yok bilirsin bir parçam tutuklu sende senden ayrı atacak bir yüreğim yok tutulu verir dilim, eksik konuşurum sen bir soluk al yeter ben içine doluşurum bir kağıt karalarsan gökkuşağı rengiyle yağmurların ardından koşar sana kavuşurum hasretin adı kalsın, hiç yaşanmasın razıyım yüreğim sende tutuklu kalsın başımı yastığa her koyuşumda işlenmemiş günahlar benle uykuya dalsın tutuklu yüreğim, yaşartır gözlerimi yanımdaymışcasına öper dururum seni şarkı söyle uzaklardan ölümsüz aşklara dair sesini duyarsam aşkın arar bulurum seni Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakma Ellerimi
Korkularının nedenini söylemezsen sen bana Öyle durma sebepsiz, haydi yaklaş yanıma. Peşin sıra yıkılmadan yürüyorsam yanında Ellerinde sebepsiz bir korkunun bedeli Kaybetmek üzer seni, bırakma ellerimi. Sararmıydın bende olsa mazinin anahtarı Erimiş buzulların sıcak sularıyım ben Ne zaman ben giderim burukluk sara seni İstemiyorsan kaybetmeyi, bırakma ellerimi. Salıver korkuları bırak kaçsınlar senden Ellerinde bir sıcaklık hissetmezmisin benden? Vurulurken gözlerinde sınırdan kaçanbiri Işıklar sönmesin diye bırakma ellerimi. Yarın olur geç olur, uykular gelmez olur O günlere taşımak istemezsen keşkeleri Rüzgarımda savrulmadan bırakma ellerimi. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|