![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Belki Birgün Anlayacaksın
belki birgün sende anlayacaksın başını öne vurup ağlayacaksın beddua değil sana sözlerim hasreti sende tadacaksın yıllanmış şarap gibi bir köşede unutulmuş anılarda saklanacaksın mazide harcadığın bir gençliğe ah edip yıllarca kahrolacaksın... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Adını Yıldızlara Yazacağım
.. ağlatmasın sakın seni sessizlik ben hep yanında senle olacağım dokunursa tenine ayaz ******* ben hep can diye seni ısıtacağım ben adını yıldızlara yazacağım ... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Aşka Küsmedim
unutmaz seni unutur sandığın yüreğim saat gecenin bilmem kaçı sen hala hasretim gideceğin varsada ömrümden bir yıldız gibi bilki! ben aşka daha küsmedim alışkanlık değil her göze sen diye sarılışım bazen bir düşe bazen bir ümide kah eder dalarım tutunmaz bedenimde yabancı bir ten ben bu aşkı sensizde yaşatırım (ben aşka küsmedim o terkedip gitti bir vefasız peşinde ömrünü heba etti) Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Nezaman Sevsem!
ben ne zaman sevsem bana inat ağlar gözlerim durmak nedirde bilmez ya sevilecek yar bulamam ya da sevecek yar beni bulmaz hep bu ortalarda sayıklar yüreğim zamanın gerisinde kalmış bir saat gibi yelkovanla akrebin ne kadar birbirine kavuşmak istesede kavuşamaması gibi bir şey bu. ben ne zaman sevsem hep yarım kalır aşklarım daha bir sona kavuşamamış bir roman gibi buruk olur hislerim ... ben ne zaman sevsem .... karşıma çıkan hep sen! Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sensizliğin Sabahında...
neydi bu üstümüze çöken hasret? neydi bizi bize düşman eden? bir selamı dudaklarından esirgeyen, onca kini yüreğine sığdıran neydi? neydi *******e isyan ettiren? inciten öfkelendiren neydi bizi? bilmezsin neler çektiğimi anlamaya çalışma sevemezsin ben gibi yüzüne çarpar yalanlar ben ne yaptım dersin kendine ama bunu anlayacak kalp ne gezer sende simdi sen başka sevdalarda ben sensizliğin sabahında aldanırsın bir gün sen de sen de düşünce bir zalim ele neydi dersin? yalnızlık çökünce gecene... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Verme Ellere
beni verme ellere kilit vurma dillere uçup gitme düşlerden bulunamamki ben beni verme ellere elin kalsın ellerimde çekme göüzünü gözlerimden tutunamamki ben ben böyle sarhoş kimin kapısını çalarım sende olmasan bu şehirde bunalırım iyi ki varsın gülüm iyi ki varsın sende olmasan bilmem napardım iyi ki varsın gülüm iyi ki varsın bastığın toprak olmazmıyım Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Berat Gecesi Duası
cümleten kandiliniz mübarek olsun peygamberimizS.A.V) iki rekat namaz kılp her secdeye kalışında bu duayı okurdu ve çok uzun kalırdı secdede bu duayı okurken 'Azabından affına sığınırım. Dargınlığından rızana sığınırım. Senden sana sığınırım. Şanın yücedir. Sen kendi zatını övdüğün gibi, seni övemem...' sadece amacım bu duayı daha çok kişinin okumasını sağlamaktı onun için anasayfada görünmesini istdim.umarım yanlış anlamazsınız.tşkler Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezsin ki!
boş duvarları hayalinle süsleyip adını yüreğime kazıdığımı nerden bileceksin gecenin bir vakti uyanıpta tek bir sigarayla gözlerimi tavana çakıp bir parça resminle sabahı zor ettiğimi ve hiç usanmadan bıkmadan yine de hergün bin yerimden öldümü nerden bileceksin Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmezdim
bilmezdim sabah uyanışların sana koşmalar oluşunu bilmezdim *******in sensiz zifiri karanlık oluşunu bilmezdim her yüzde seni ararken kayboluşlarımı bilmezdim yar bilmezdim bir adınında vicdansız oluşunu... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ben Yok Sende
senin hüküm giymiş mavilerin var bahara sevdalı düşlerin: hep bi zamanla geçiştirdiğin ümitlerin teninde ayyuka vurmuş belli belirsiz düş kırıkların.. senin özleminde tavan yapmış hasretlerin var... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|