![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlat Bana
Hele hele gel beri gel Aşkını anlat bana Nasıl sevdiğini sarı saçlıyı Nasıl beklediğini iskelelerde Derin çek soluklan Nasıl dolaştığını sokaklarda Nasıl ağladığını anlat Hele hele gel beri gel Parasızlığını anlat bana Yetimliğini ve aşkını Onsuz *******deki yanlızlığını İstasyonlarda kalakalışını Onu her yerde boşuna arayışını Düzene bozana karşı çıkışını Yinede sefil olmayışını Ve ağlayışını anlat Hele hele gel beri gel Onunla ilk çıkışını anlat bana Sana süzgün süzgün bakışını Elini beline atışını Omuzuna yatışını Seni bulutlara katışını Bir çocuk yeter deyince Kaşlarını çatışını Ve bir zengin adama Seni nasıl satışını Gözyaşını anlat bana |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlatılırsa Bir Masal
Sana anlatılırsa bir masal Rengini sor Elmaların Ahengini Sedef bir çakıyla soy Korkmadan Gümüş çatal batır Hiç acıtmadan Bedende kum kalır Özlemde bahar Sana anlatılırsa Bir masal Sabaha kadar Kavuşurlar belki Ayrılırlar Bilinmez Senin gözyaşlarına Kuşlarda ağlar |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatmaya Gerek Yok
Anlatmaya gerek yok Bu anı,bu dakikayı,bu saati Can Mehmed'im orda işte.. Ay yıldızlı bayrağa sarılmış Bir musalla taşında Görevini yapmış Büyük bir gurur Ve sonsuz bir huzur içinde Uyuyor sessizce Bir kuş konuyor Tabutunun başına Ufak bir serçe olmalı Ve sanki bize Tanrı'nın Mehmed'in şehitliğini kabul ettiğini Müjdeliyor gizlice Anlatmaya gerek yok işte Şehir burda Tanrı orda Kavuşacaklar iki eski dost gibi Ve bir daha ayrılmayacaklar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anmazmıydın
Bir baharın kışı olsam Kaf dağının kuşu olsam Kavgada er kişi olsam Yine beni anmazmıydın Bir ademin canı olsam Ekmeğinin unu olsam Bu yolun son hanı olsam Yine beni anmazmıydın Güvendiğin akıl olsam Okuduğun okul olsam Herşeyine vekil olsam Yine beni anmazmıydın Çok kutsal bir yemin olsam Mutluluğa zemin olsam Her duaya amin olsam Yine beni anmazmıydın Abı hayat nehir olsam Kötülere zehir olsam Güzel sözde mahir olsam Yine beni anmazmıydın Kin bilmeyen cahil olsam Verilen son mehil olsam Bin bir işte ehil olsam Yine beni anmazmıydın Pir sultanın kibri olsam Bir velini kabri olsam Kum çölünün sabrı olsam Yine beni anmazmıydın Adalete ferman olsam Her derdine derman olsam Aşkın ile harman olsam Yine beni anmazmıydın Görülmemiş ziynet olsam Edilmemiş minnet olsam Girilmemiş cennet olsam Yine beni anmazmıydın Yunus cana menzil olsam Aradığı delil olsam Hak yolunda malul olsam Yine beni anmazmıydın Mevlana'nın sarfı olsam Muhammed'in(SAV) zarfı olsam Mevlamın bir harfi olsam Yine beni anmazmıydın |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneciğim
Uzanıverir Anneciğim Uzanıverir kelimeler Kalemimin ucunda Bir sevgi damlası kadar yalın Bir sevgi sözcüğü kadar gerçek Olmak için sizinle Uyanıverir Anneciğim Uyanıverir duygular Yüreğimin üstünde Kor ateş kadar yakıcı Ve güneş kadar aydınlık Olmak için sizinle Utanıverir Anneciğim Utanıverir yalanlar Gözlerinizin içinde Aldatılmışlık kadar mahçup Sadakat kadar hesapsız Olmak için sizinle Uçuverir Anneciğim Uçuverir mutluluk Kağıttan bir gemi olup suyun üstünde Ve beyaz bir uçurtma misali mavi göklerde Bir bayram sabahı Özgür ve nazlı Olmak için sizinle |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arınmak Zamanı
Avuçlarıma doldurdum Ve yüzüme sürdüm Sessiz bir huşu içinde Sevda kumullarını Taneleri döküldü Parmak aralarımdan O gencecik ince bedenimi Saklayan anılarımla Sarı saçlar geldi geçti Mavi gözlü rüzgarlarla Kumral yağmurlar yağdı ela bedenime Siyah isyanlar yükseldi yüreğimden Kuzgun siyahı nehirlere Isırdıkça esmer ekmek tanrıçası kaderimden gerçeği Uçuşuyordu hayal gelincikleri İncecik duvarlardan Şimdi artık arınmak zamanı Ve af dilemek tanrıdan Yağmur yağıyor Ve yüzüme sürüyorum Arsız bir huşu içinde Sevda kumullarını Sevdiğim görüyor mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arsız Ada Çiçeği
Arsız ada çiçeğim Hiç uslanmazmısın sen Hiç aşık olmazmısın güneşe Yağmurla hiç buluşmazmısın Sen hiç beklemezmisin Sevdiceğini Ada rıhtımında İnmeyince son vapurdan Çaresizlikten oturup ağlamazmısın Sen arsızım Gönül sırdaşım Sırdaş hırsızım Açmazmısın yapraklarını Sabah güneşine Gözlerin açılmadıkça Ben onları Güneşten önce öpeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asla İstenmemek
Asla istemiyorum derse ne yaparsın Ne yaparsın bu metazori cehennemde Oysa sevilmek istiyor gönül / biliyorum Sevmek istiyor gençliğindeki gibi Delice,tutkulu,özgür ve sereserpe O kitap okurken ve yaşarken Ve geriye bakarken sessizce Seni istiyor mu bilinmez Bilinmezler o kadar çok ki Başındaki toka ve çevirdiği sayfalar O kadar uyumlu ki bir bilse..ah bir bilse.. Ama asla istenmemek ve ne olursa olsun istenmemek O kadar zor ve o kadar berbattır ki anlatılmaz Ne istiyor bir bilsen İstediklerini bir verebilsen Belki bir kez dönüp bakar Ve kendi saçları gibi Senin saçlarını da avuçlar Onun çocuğu gibi Ve senin çocuğun gibi Olmak istersen ve eğer olamazsan Güneşin batışında ki duygularını hatırla Hatırla ve sev Sevmenin ve sevilmenin Ne kadar güzel olduğunu Bir temmuz akşamında Başkaları bilmeden Hatırla ve sev... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslan Kralsa Hala
Eğer Orman yeşilse Ve aslan Kralsa hala Karınca kadar Hakkım olsun isterim Güneşin ilk ışıklarında Toprağı çiğnerken İncecik ayaklarım Şimdi artık Sessizlik var Maskeler çoktan geçirildi Mumdan suratlara Sokaklar.. Geceyi çoktan kucakladı Ve batı Güneşi Çoktan attı Gayya Kuyusuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslanların Şahadeti
Şahadet ki aslanların son sığınağı Gülden bir kaledir zafere kadar Üstüne örtülen o al bayrağı Çıkarmaz hiç biri sefere kadar Omuzda değil Milletim o aslanları Yüreğinde taşır mabede kadar Oluk oluk akan o al kanları Ezelden ulaşır ebede kadar Aslan ki her biri diğerinde yeğ Uzanır pençesi semaya kadar Aslanım hainlerin başların eğ Şehit olacağın Cuma'ya kadar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|