![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1576
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tamam arkadaşlar sevdiğiniz kişi söyleyin diye açtım konuyu sevdiğiniz kişiyi yazın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2041
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() walla bende bir konu açacaktım buraya ama birisinin cevab yazmasından korkuyorum yoksa açacaktım ama bu polemik başlayınca vazgeçtim
konunun başlıgı şoyle olacaktı "forumda sevmediğiniz kişi veya kişiler" eee nasıl olurdu......?
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() acabilirsin kanka arkandayım
|
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
laftan anlamayanlara diyecek pek birsey yok.....! ![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7289
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() geceler benı cooooook iyi tanırsın bende senın bu sıtede oldugunu yenı ogrendım basarılı bı paylasımcısın msn adresimden benı tanırsın(full_hackteam.... diye gidiyo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Üye No:
![]() Arkadaşlar sitede hiç kimseyi tanımıyorum. Gecelerin avatarı ve imzalarına bayılıyorum onun için geceler diyecem.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1651
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1. flywalker (tanımıyom ama)
2. geceler.. saygılar ![]()
![]() |
#9 | |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
eywallh dostum tanışırız kanka sorun yok....! ben hep buradayım:smile::smile::smile:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4417
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() arkadaŞlar Yorumlari Okudum Tabİrİ Yerindeyse GÜlerek Gectİm Hele Bazilari Vardiki Okumaya Bİle Degmezz Kiskanclik Diye Bilecegimiz Tabirde Yazilardi
Forumda |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
3 kişi değil 6 kişi olsalar bu hatunun ateşi dinmez(harika bir film) | xxsmaxx | Yabancı Adult Videolar | 0 | 11-07-2009 09:18 PM |
Ağrı'da Sel: 5 Kişi Öldü 3 Kişi Kayıp/15 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 10:07 AM |
Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 3 kişi de yara / 3 Ocak | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-03-2007 04:58 PM |
forumda en çok merak ettiğiniz kişi kim? | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 46 | 09-22-2006 07:45 AM |