![]() |
![]() |
#31 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beddua
bitirilmemiş bir sevdanın geride kalan yarım bırakılmış zamanlarının o söylenmemiş o son sözün pişmanlığını yaşıyorum bu aralar rüyalarıma giriyor o yüzlerini çok iyi bildiklerim hatalarım geliyor aklıma o yanlış zamanda yanlış yerde yaptığım hainliklerim beddualar bölüyor uykularımı boğazımı sıkan eller bir o kadar uzak bir o kadar sıcak 21 / 10 / 2003 Pazartesi Mersin Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beden Beden Yalnızlık
uzaklara çok uzaklara gitmek lazım tek başına yapayalnız bavulunda beden beden yalnızlıkların olmalı bavulunda senden geriye kalan sen - kalmışsa – öyle bir yer olmalı ki bu daha önce hiç kimsenin yaşamadığı öyle bir yer olmalı ki bu daha önceden olmayan olmayan bir yerde olmayan bir kendinle yapayalnız baş başa bavulunda beden beden yalnızlıkların olmalı bavulunda senden geriye kalan sen - kalmışsa- 17 – 09 – 2002 bergama Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bedeni Saran
bedeni saran sonsuzluktan gelen ve yine sonsuzluğa giden nerede , nasıl başladığı nerede , nasıl biteceği kestirilemeyen ve her şeye rağmen savunmasız yeri gelince kalleş yeri gelince hain ve anlamı anlam verene göre değişen isteğimiz dışında başlayan ve isteğimiz dışında bitecek - bitirilecek - bir dünyadayız 14-03-2001 karacan dersanesi / ankara Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklenen An
beklenen bir şey varmış gibi bekledim durdum tüm gün boyu uyudum - gözlerim açık - kitaplar okudum - okuduğum hiç bir kelimeyi anlamadan saat hiç geçmek bilmedi hep aynı yerden hep aynı anı gösterip durdu sanki beklenen hiç bir zaman gelmedi ve o saat hiç bir zaman çalışmadı Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklenen tren
umutla beklenen o tren gelmesi istenen yere ulaşmaz hiçbir zaman 18 Şubat 2006 Mersin Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklenmelidir
beklenmelidir günlerin bir gün düzlüğe çıkacağı umudu süregelen gelgitlerin ardından uykulara çöken karabasanlara inat devam eden belirsizliklere rağmen beklenmelidir günlerin bir gün düzlüğe çıkacağı umudu uzak çok uzaklardayken umudun ellerin boşlukta sallanırken seni görmediğini bildiğin sevdiklerine dokunamazken sevdiğine... beklenmelidir günlerin bir gün düzlüğe çıkacağı umudu gözleri, gözlerinin önünde arada yüzlerce kilometrenin çaresizlik veren soğukluğu gözyaşların yer altından akan bir ırmak gibidir görülmez herşeye rağmen beklenmelidir günlerin bir gün düzlüğe çıkacağı umudu *** Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki Dönerim
belki dönerim kayıp yılların ardından anlamını yitirmiş donmuş nice eziyetler çekmiş sabırsız isteksiz geçen onca yılın ardından bittiğinde ve anlat denildiğinde bitenene ilişkin hiç bir açıklamanın yapılamayacağı bir gün belki dönerim belki dönerim değişmiş başkalaşmış içindeki belirsizlik hainliğe dönüşmüş belki dönerim kendimi bile tanıyamadığım bir uzaklıkta belki dönerim döndüğüde kendimi bulamasamda Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Anlayan
beni anlayan bir sendin bu şehirde sen de gidiyorsun ben de artık kalamam bu şehirde. Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sırtımdan Da Vursan
beni sırtımdan da vursan zamansız zamanlarda beni yalnızda yakalasan bir başıma, insanlar arasında, birini - seni - de arasam içimdeki sana hainliği yakıştıramıyorum Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beraber
beraber başlanılmayan anlamsız ve gereksiz bir yerde birleşilen umulmadık bir anda umulmadık bir ummana yelken açılan ve güneşli,dalgasız,bir havada batan bir gemiydik biz Rıza Aslan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rıza Aslan | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 404 | 04-23-2009 08:47 AM |
Rıza Aslan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 398 | 08-17-2008 02:12 PM |
Ah Ulan Rıza | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 11:30 PM |
rıza çalımbaya cevap | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-07-2006 07:53 PM |
Ömer Rıza yetişmiyor | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2006 03:50 PM |