![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cifitlar
Bak su dönme dolaplar Binbir tuzak kurar bize Kendi adin culun saklar Baska kimlik arar bize Acik dünyada gümrükler Yasak bizim gümrükte var Hilebazdır yalan söyler Gümrüklere örmüş duvar Japon Çinle ticareti Yasaklamis Türk tüccara Türke gümrük esareti Dönmeyi her yerde ara Kullanır dönme adımız Gider dünyada her yere Elindedir limanımız Esir etmis gitsek nere Istemez Türk kelte yakin Olsun ticaretin yapar Japon cine olsa akin Islenmedik suclu arar Kurusuna rüsvet alir Oyalayip yorar gec der Tazeye rüsvet yok kalir Kokar gümrükte yok eder Tuccarimi ticaretten Usandirir iflas eder Alimimi marifetten Suclu bulur ipe gider |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çıktım Zirveye
Ciktim zirveye düstüm yüzüstü Karali bahtim gülmedi gitti Ömrüm boyunca ne yaptim ise Yaptigim kiymet olmadi gitt Usandim felegin kahr elinden Iyi gün bahtim gülmedi gitti Yazildi basa diyari gurbet Bir yerde karar kilmadi gitti Derdi cefadan eyledi zebun Usandim felek yilmadi gitti Kendime sirdas bulayim dedim Gönlüm kimseyi sarmadi gitti Heybemde yüküm mücevher olsa Kimse müsteri olmadi gitti Gittim yillarca sonsuza dogru Kimse derdimi sormadi gitti |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağlar
Kac yil oldu gün Dogar gün batar Bilip derdimi Sustunuz daglar Bilirsiniz bir Ip ucu verin Sirtimdaki su Gami devirin Üstümdeki dert Tasinmaz agir Konustugum bu Adamlar sagir Konusmayarak Dillerim durdu Daglar akillandi Insan kudurdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demokrasi
Kirk yilda bir kirk yil Uyanınca uykudan Secip getirik basa Hop deyince bizimki Verdi loca karari Gitti oylar bosa Yasa demokrasi Sandik secim cok yasa Ise basla sifirdan Kirka kadar sayarsin İzin verirse loca Basa bizden koyarsin Koyun olursa nasil Uyuyani uyarsin Yasa demokrasi Sandik secim cok yasa Seçilmişse sürüden Koçlar gider kasaba Kalan koyun olmazmı Yılan delikten ıslık Çalsa koyun uymazmı Yaşa demokrasi Sandık seçim çok yaşa |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deprem
Tarih ikibine bir kala Yer yarıldı çöktü marmara Bitmemişti toplanmış hala Limanda keşişler bir ara İhtilallle bizans hayali Kurdular kadehler şerefe Kalktıda inmedi bu hali Gören Rabbım vurdu hedefe Musanın fravuna intikamıdır Beddua ile yere batacak Zalimin zulmü bekamıdır Mazlumun ahını yerde tutacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derdime Çare
Derdime care Sihirbaz kadin Acti tasini Aciyi tadin Ictigim ilac Zehirden aci Astilar beni Kurup daragci MANZARA Anladım ne demek çağdaşız biz Neki yüzyılı alıp yuttunuz Dünya nere gider siz lafında Milleti yüzyıl geri tuttunuz Çöpten ekmek toplayan sahneler Birde aç bıraktınız soyuttunuz Bunaldı millet sefalet dizboyu Demek buydu sizin mutlunuz Dur diyene tehdit savuran Devrim mukaddesiniz kutlunuz Hasta yaşlı cocuk milletin Kanını ta iliğini kuruttunuz Olmaz bu çağda en gerici siz Hayret bizi nasıl uyuttunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dere
Şırıl şırıl akar çağlayıp dere Dönülmez yollara düştü bir kere Sana durakmıdır o vardığın yer Benim yolumsa sonsuza gider Alıp gider yolun bir deniz senin Varmıydi sılada bir bekleyenin Yoksa benim gibi garip mi kaldın Bu yollara düsüp çıkmaza daldın Icinden akan sel göz yaşınmıdır Öyleyse yirtinip ağlayıp çıldır Ararsın demek sen derdine ortak Yollara düsüp cagir ağlayarak Sanamı yazıldı karalı yazı Bende unutmusum bahari yazi |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derin Devlet
Derin devlet dedikleri Yaşar gizli yerde Bizans Şanlı mazi şanlı tarih Unutturdun nerde Bizans Kurşun atıp vurdukların Hile tuzak kurduklarn Akıllıyı yordukların Yetmez kan dökerde Bizans Gizlenip pusuda yatar Fitne tohumunu atar Türke tüklük çaka satar Müslümanım derde Bizans Soyu meçhul baştakinin Gizli rahip gizli dinin Kütüğünde başkahinin Bizim nüfus perde Bizans Bizde inanmıştık nice Düzeni kurmuşlar ince Kendi kanın tükenince Kanımız içerde Bizans Acik cami acik imam Gizli havra gizli haham Neden gizlidir soramam Yasak der gülerde Bizans Bu gizlilik neden ola Soyun nesebin sorula Fravundan hücre ala Kökü gizli yerde Bizans Yasatmislar icimizde Meyhanede Picimizde Sorulmayip gecimizde Akla gelmez nerde Bizans Kohen kahin keheneti Gizli devlet melaneti Kohne Bizans ihaneti Her zaman siperde Bizans Dini baska derin gücün Soyu türkmü dönme picin Soyar bizi yetmez öcün Kirar bizi birde Bizans Reha halman kohen asen Hani cagdas idin ya sen Bu isimler hangi dilden Söylemez gizlerde Bizans Güder bizi gizli kuvvet Kökü eski derin devlet Fetih fatih vekil millet Sandik secim nerde Bizans Akillimiz gider yolcu Birde bölüp sagci solcu Kirdirinca kalan golcu Ahmagin güderde Bizans Vurup soysuz ceylanimi Mayasiz edip kanimi Yiyen kahin imamimi Gericidir derde Bizans Bir cuvala koymus bizi Faiz tefe soymus bizi Basin yayin sesimizi Medya der keserde Bizans Çıplak heykel çıplak kültür Kültür gizli dinin sürdür Kerhane fal sihir üfür Kültür der süslerde Bizans |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Devir Değişti
Şu kahin başa geçti geçeli Devir değişti zaman değişti Kahbece vurur bizi arkadan Cizvit alçaklık yaman değişti Kimisi insafi terkedip düştü Sürü başına itler üşüştü El öpmeninde gecti zamani Öper ayağı zaman değişti Gizli ihtilal olmus megerse Gül bahçesinden bülbül giderse Karga gelirmis gak gak diyerek Hüküm değişti ferman değişti Bak su .yd...cagdas geçinir. Ayağa düşerde bas geçinir Fuhusa teşvik verir liyakat Bu toprakta edep san değişti Ağlarim hale battı güneşim Belki son doğusum son gelişim Cigner vatani domuz sürüsü Güneş doğmadıysa tan değişti Çoban olunca kahin sürüye Seçip koçlari kaldı geriye Kendini koctur bilen koyunlar Damarda dolaşan kan değişti |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dugun Su
Caglayip dere Durgun akan su Vardi bir yere Kurdular pusu Alip gideydim Akan gözyasim Neyidi neydim Agrimaz basim Yolda yorulmaz Gider bu izde Varir varilmaz Bu yolda bizde |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|