![]() |
![]() |
#31 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can Kuşum
Gören gözler değil sana değerini veren Güzel gözlerini seven değil, kıymetini bilen Şu fani bedenim değil, seni kalpten seven Sen benim canımın içerisinde, can kuşumsun Öyle bir gülüşün varki güneşi solduruyor Gece karanlığında yolumu aydınlatıyor Hayat zindanında idam sehpamı kuruyor Sen benim canımın içerisinde can kuşumsun Gururum, sevincim, kederim, hüznüm Gözüm, kalbim, hayat ışığım, nurum Hayata tutunabileceğim yegane umudum Sen benim canımın içerisinde, can kuşumsun Morpheus'un kederli gönlünün susuz çiçeği Kederlerde yok olan hayatımın sevgi çiçeği Şu yalan dünyada, yalan hayatın tek gerçeği Sen benim canımın içerisinde, can kuşumsun Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ceylan Bakışlım
Gözlerindeki bu hüzün neden? Sana yakışmıyor, ceylan bakışlım Nedir seni bu kadar üzen? Susmak olurmu ceylan bakışlım Buğulu gözlerin hüzünle bakar Sevdalı yüreğimde yaralar açar Seni böyle gördükce gözlerim ağlar Ağlamak yakışmıyor, ceylan bakışlım Sen bir ceylansın gurbet dağında Öyle ulaşılmassınki gönül bağında Avcıların av zamanı aşk otağında Durmak yakışmıyor, ceylan bakışlım Vurulmuş ceylansın gönül özünde Görülmüş bir hayalsin aşkın közünde Elma yanağın, iki gözün üstünde Kaşlar çatılırmı, ceylan bakışlım Sevdandan bak dağlara çıktım Seni bulmak için yaylaları aştım Morpheusum sanma yokluğuna alıştım Aşklar unutulurmu, ceylan bakışlım Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk
Yanan yüreklerin iftaiye eri Yaşlı ninelerin gözlerinin feri Şu yalan dünyanın yegane sevinci Taş olan kalplerin, nurudur çocuk Karanlık *******e doğan güneş Bir busesi bütün dünyaya eş Mutluluğa hasret sevgiye aç Kainatın solmaz gülüdür çocuk Bağrı yanık anaların direnç kaynağı Dertli babaların mutluluk sığınağı Gönül yarasının tek ilacı Dünya dertlerinin, dermanıdır çocuk Morpheus'un yanında huzur bulduğu Gönül sarayını hizmetine sunduğu Divane ömrünün, yegane mutluluğu Mutlu günlerin esin kaynağıdır çocuk Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Çöl Çiçeği
Sen bir kardelensin...! Olumsuzluklara meydan okuyan Buz gibi gönüllerde açan Yazın geldiğini hatırlatan Dik başıyla mağrurla bakan Sen bir dip balığısın...! Güneşin yüzünü aydınlatmadığı Benden başkasının bilmediği Gül yüzünü görmediği Oksijen yerine alıp sevgimi Hücrelerinde gizlediği Sen bir ustasın...! Gönül sarayımı yapan Her tuğlasına sevgisini koyan Oradan dünyaya bakan Baktıkca yüreğimi yakan Sen bir çöl çiçeğisin...! Sususz gönlümde açan Dünyama neşe kaynağı olan Gönül fırınımda kavrulan Sevgimle yanmama rağmen solmayan Morpheus'un ömrüne neşe katan Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Dayanamıyorum
Özlem sardı her yanımı Gurbetlik kopardı bağlarımı Hep acılar bürüdü günlerimi Hasretine nasıl dayanacağım Şimdiden çok özledim seni Ayrılığın büktü belimi Ağlamaktan kan bürüdü gözlerimi Hasretine nasıl dayanacağım Hasretlik meğer ne kadar zormuş Tüm kederler beni bulmuş Zalim dünyanın kanunu buymuş Özlemine nasıl dayanacağım Morpheusum yalnızım gurbetellerde İsmin inan her an dilimde Bugün değil, her zaman böyle Hasretine nasıl dayanacağım Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Dikkat...!
Kaç yıl oldu gurbette, boyle zulüm görmedim O kadar çile çektim, ama sırrımızı vermedim Cihan devleti olmak, en büyük ülkümüzdü Müslümanlığı yaşatmak, HAK'ka verilen sözümüzdü Duyuyormusun; geri kalmışlık, islama mâl edildi Tüm müslümanlara gerici, yobaz denildi İslamiyet barıştır, dünyanın beyaz güvercini Terörizmin yeri yok, lanetleyelim hepsini Terörizmi islamla bağdaştırmak, ne büyük hata Rabbim bile lanet ediyor, bakılmıyorki KUR'AN'a Maneviyatımızı kökünden, çökertmek istiyorlar Cennet yurdumuzu en hassas, yerinden vuruyorlar İslamı yıkmak için, binbir kılığa giriyorlar Kalplere sevgi yerine, kin tohumu dikiyorlar Bu oyunlara gelmeyelim, hep sevelim yurdumuzu Sırtımızı dönmeyelim, kucaklayalım ordumuzu Düşmalarımızın bu oyunlarını, hep çıkartalım boşa Yurdumuzun insanlarını, tâç edelim başa Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Diyorsun
Bir hüzün kapladı içimi Her yerde sen varsın Çalıştığım odada Koğuşta ve yattığım ranzada Hayalin kaplıyor tüm alemi Ağaçalrda, kuşlarda Ufukta sen varsın Bana masumca Bir bakışın var ki Vücudum eriyor sanki Hafifce gülümseyip Boşluğu gösteriyorsun Karanlığın odak noktasında Buğulu bir hayal beliriyor Birden senin hayalin Gözümün önüne geliyor Beyaz bir gelinlik giymişsin Gelinlik! Sana öyle yakışmış ki Sanki bir çiçek gibisin Ellerini bana doğru uzatıp Gel artık Fazla bekletme Gel diyorsun Seni ölesiye sevdim Ne olur Sende beni sev diyorsun Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Doğacak
Bıktım artık sabahı olmayan *******den Umutsuzca çırpınan her çocuğun sesinden Duygularımızın haince sömürülmesinden Kararan kalbimize elbet güneş doğacak Menfaat için dört bir tarafa saldırdık İnançlarımızı talan ettik batırdık Kavga ile, dövüş ile birbirimizi harcadık Kararan kalbimize elbet güneş doğacak Sevgimizi unuttuk, nefreti dost edindik Adetlerimizi bir bir ezdik tükettik Kutsal dinimizi, çıkarımıza kullandık Kararan kalbimize elbet güneş doğacak Morpheusum sen ne söylersen boş artık Kulağımıza köpek sesi hoş artık Düzlüğe çıkalım derken hep çamura battık Kararan kalbimize elbet güneş doğacak Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Dönmedin
Göçmen kuşlar yuvalarına dönüyor Gözümde umutlar bir bir sönüyor Sensiz buralarda ömrüm bitiyor Neden sen bana dönmedin Hasretin yaktı öldürdü beni Geçen günler hep özletti seni Bitirmekmi istiyorsun yoksa sevgimi Neden sıladan sen bana dönmedin Gurbetlik zor geliyor artık gönlüme Senin gibi vefasız görmedim ömrümde Tutsak oldum inan sana ve sevgine Neden hala sen bana dönmedin Kalbimi vermiştim senin olsun diye Yalnız seni sevmiştim inan ölesiye Sen beni sevmesende ihanet etmem sevgine Neden hala sen bana dönmedin Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Dönmedin (2)
Beraber ektiğimiz güller çiçek açtı Sen hala bana dönmedin Meyvalar dallarında olgunlaştı Sen hala bana dönmedin Topraga atılan tohumlar, toplandı Bülbülü, güle hasreti tüketti Seni hatırladığım yıldızlar kaydı Sen hala bana dönmedin Gittiğinde, doğan çocuklar büyüdü Izdırap çeken gönüller, güldü Gurbet kuşları yuvalarına döndü Sen hala bana dönmedin Gönül sarayıma baykuşlar kondu Gelme ümidin, yaşam kaynağım oldu Yokluğun bedenimi zindana koydu Sen hala bana dönmedin İsmini verdiğim çiçekler sarardı Nurunla aydınlattığın, dünyam karardı Morpheus'um yine bana özlemin kaldı Sen hala bana dönmedin Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|