![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1864
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biten Aşk
Bom boş bir yol Bom boş sokaklar Zamanı zamanından önce tükettim galiba Şu kocaman şehre baksana Yalnızlığa bürünmüş sanki Anlatacak çok şeyi var ama Konuşmaya gücü kalmamış. Aslında bende böyleyim Benimde pek fazla umudum kalmadı Ne anlatabilirim ki sana Her şeyi benden çok biliyorsun Her şey de biraz karanlık buluyorsun. Evet işte gidiyorsun Güle güle... Bitmek üzere olan bir aşkın sureti kaldı gözlerimde Ve yüreğimde intihar sesleri. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boşvermişliğim
Bu gülüşler bu boşvermişliğim Zamanı geri getiremez biliyorum İleri de saramaz.. Bir kaç günlük dünyada Mutlu olma çabası benim yaptığım sadece Gerisi boş belki de gerisi yalan.. Hayata neresinden bakarsan bak Sürekli karanlık görünür Güneş sadece avuntu kaynağıdır bizim için.. Ölüme yürüyene kadar ne alırsan kar hayattan ve gülüşlerin Yaşadığının göstergesidir başkalarına karşı, Çünkü seni tanımayanlar için yoksundur zaten Tanımaları için çaban yoksa bile Ölümünü en güzel şekilde göstermelisin.. Ölüme yürürken; Yüreğinde kır çiçekleri Aklında bir kaç tebessüm Ceplerinde sevdaların olmalı.. Gülmek benim yaşama sebebim Boşvermişliğim hayata olan nefretimdir.. İşte yaşam bu Yaşamak budur benim için... Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Senin Doğum Günün
bugün senin doğum günün senin şerefine kadeh kaldırıyorum. uçsuz bucaksız yerlerde onlardan birindesin sanırım göremiyorum seni baktığım halde, tükendi bütün dakikalar bütün saniyeler bir daha gelmez o hiç unutamadığımız hikayeler, şimdi onları hatırladıkça bu akşam senin için ağlıyorum. yitirilmiş avuntular içindeyim kahrediyorum sensiz geçen her günü bütün anılarımızı kadehe koyup senin için içiyorum bu akşam. şimdi sana verebileceğim tek hediye veremediğim yarınların olacak. doğum günün kutlu olsun. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Yaşamlar ve Karanlıklar
Karanlığın yanı başında oturuyorum Senden bir hayat ötede Resmin bende, kalbim sende. Simsiyah buralarda her şey Sizin kasabanıza benzemiyor hiç Acı çok var mutluluk ise bir durak ilerde. Güneş hiç doğmuyor biliyor musun? Herkes hüznüyle uyanıyor Çok kişi gördüm gözyaşlarıyla uyanan. Burada yollar toprak değil Her yer kapkara asfalt Yağmur yağınca toprağın kokusunu duyamıyoruz Güneş açınca gökyüzünü göremiyoruz Her yer büyük binalar Ve ışıklar gökyüzünden daha parlak Yani anlayacağın burada adam gibi yaşayamıyoruz. Ne yana baksak sahte gerçekler Ne yana baksak ağaçlar yerine taş duvarlar Ve büyük yerde büyük yaşamak gerekiyor Sevdin mi adam gibi severek Çekip gittin mi ölü gibi giderek Ve eğer kalacaksan büyük oynayarak kalacaksın. Karanlığın yanı başında oturuyorum Senden bir hayat ötede Resmin bende, kalbim sende. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Camdan Kalpler
Sebepli sebepsiz bir avuntuya kapılırım bazen Gözlerim rüzgarın estiği yöne doğru Umutlarımı da aldım yanıma Belki lazım olur.. Hayata biraz geç kaldık sanırım, Ağlamaklı bir gözle ancak gözyaşlarını görebilirsin Ve sayabilirsin içindeki tüm korkuları Birer birer.. Susabildiğin kadar özgür Konuştuğun kadar tutsaksın düşüncelerine Ve bazen Sen bile şahitlik etmezsin sözlerine.. Yine de herşeye rağmen bir umut ararsın ya hani Hani yıldızların hepsi senin dilek dilemen için yukarıdadır Ve hepsi senin yıldızındır aslında.. Bizim hiç yıldızımız olmadı mesela Ne zaman bir yıldıza doğru baksak Ne zaman içimizden dilek tutmak gelse - O benim yıldızım! diye bir ses duyduk Sonra sadece seyrettik yıldızları Ve anladık ki Tüm kainat ipotek edilmiş yalancı bakışlara.. Yaptığımız uçurtmalar hiç uçmadı ama Biz her yaz gökleri seyrettik hayallerimizi uçurarak.. Nereden başlasam sona yakın Nerede nokta bulsam başı belli değil.. Hayalcilikle suçlandık bir zaman Gerçeklerden kaçıyormuşuz Gerçek nedir diye sorduğumda; - yaşamaktır.. dediler Meğer biz yaşamıyormuşuz.. İncilmedik bir kalbimiz kalmıştı, o kutsalımızdı O hiç aklımızda olmayan Ama en ufak bir kıvılcımda yerinden fırlayan O bizi sevgilere satandı.. Karanlığın diğer adı yalnızlıktı Güneş hiç doğmayacaktı penceremize Ve biz yağmurlu hayaller iliştirdik gözlerimize.. Her sigara yakışımızda Tüm kötülükleri içimize çekiyorduk nefes tadında Ve her sigarayı Gözlerimizde söndürüyorduk aslında.. Camdan kalpler taşıyorduk Her an kırılabilirdi Her an Paramparça olabilirdi Sevilmediğim tüm sevgilerim.. Susuyorduk.. Sevilmesek bile sevmeyi biliyorduk Ve her yalnızlıkta Kalbimizin buğusuna gözyaşlarımızı çiziyorduk.. Korkuyorduk.. Çünkü Kalp kırmak çok basitti Ve bizim sahip olduğumuz tek şey; Camdan kalplerimizdi. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Cumartesi
bir cumartesi sabahının güneşli örtüsünü acılarıma iliştirdim bulutlar kapattı güneşimi göremedim.. ben artık yalnızlığımı yaşamaya başladım kalbim bir zindana mahkum müebbette olan umutlarım.. bir cumartesi sabahında zamansız yalnızlığımı yaşadım, güneşli bir havanın gölgesinde umutlarımı, satanlara bıraktım.. geriye dönüşü yok bu yolun yalnızsan susacaksın arkadaş! perdelerin daima kapalı kalmalı ve odan darmadağın olmalı saçların kadar.. bir cumartesi sabahına yalnız başladım yalnız akşam oldu uyumadım.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Çaresiz Kalpler
Sevgi bittiği zaman Çaresiz kaldığı zaman Gözleri dolduğu zaman Ağlamak ister çaresiz kalpler. Terk edildiğini anlayınca Yapayalnız tek başına kalınca Her kapı çalışında o gelmeyince Haykırmak ister çaresiz kalpler. İşte yine akşam oldu Kalpler sevgi yerine hüzünle doldu Onlar için yine zaman durdu Ölmek ister çaresiz kalpler. Hep beklerler gideni Belki döner geri Umutludurlar her zaman ki gibi Bilmezki çaresiz kalpler; Giden dönmez ki geri. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Dayan Dayanabilirsen
dayan dayanabilirsen bu sevgiye sevgide kalmadı ki ortada. geri dönmedi giderken ardına bile bakmadı sadece gitti. avuç açtım yalvardım Allah’ıma yüzlerce nedir yıllardır çektiğim bu acı bu işkence kimi sevdiysem hepsi gitti evet sadece gitti dayan dayanabilirsen bu sevgiye. mutlu aşk yoktur diye boşuna dememişler yada aşk iki kişiliktir diye mutlu olan var mı ebediyete kadar veya aşkı tek başına yaşayan.... dayan dayanabilirsen bu sevgiye. susamıştım,yorulmuştum hayat gemisinde sevmek gibi içiyordum tütünü başımı kaldırıp gökyüzüne baktığımda hep aynı şeyi düşünüyorum; nereye kadar? neden? dönüm noktaları olur insanların hayatta ama sadece bir kere bu soruların cevabını bilen yaşamayı öğrenmiş demektir. ben sürekli soru sorarken cevap ararken bazı şeylere, soru sormayı bilmeyenler ve cevapları merak etmeyip banane diyenler daha mutlu sanki. nasıl öğrenebilirim ki hayatımın neresindeyim. sevgi desen yok aşk desen yok mutluluk desen o da yok. arkasına bile bakmadı giderken bende sormadım neden gittiğini gitti sadece. şimdi sen gelde dayan dayanabilirsen bu sevgiye. sabrın son sınırıdır yarınlara ihanet etmek ve bir sondur geleceğe elveda demek... Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Dipnot
soylu bir sevda için meğer sevi kültürüm yetmemiş aşka oysa arabesk yanım bile çaresiz kaldı bu yalnızlığa.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Dostuma
Ne acayipsin sen dostum Ne seviyor ne seviliyorsun Sanki önüne kalın bir duvar örmüşsün Hiçbir şeyi bilmiyorsun. Ben artık gidiyorum Niye ağlıyorsun Niye her zaman ki gibi tutmuyorsun gözyaşlarını Niye her zaman ki gibi kahkahalar atmıyorsun yine. Çok zor dostum buralardan çekip gitmek Ne olacak dostum bundan sonra Kim her zaman yanımda olacak Kim üzüldüğümde sevincim Kim kaybolduğumda yürüyüşüm Kim umutsuz kaldığımda umudum olacak. Ne acayipsin sen dostum Boş vermişsin hayata benim gibi Yalan uykularda uyumak vardı ama Sen hep gerçekte uykusuzluğu seçtin. Dünya yalan, bu şehir, her şey yalan Acılar bile boynu bükük kaldı bu ayrılığa Ne yapayım tutamıyorum göz yaşlarımı kızma bana. Ne acayipsin sen dostum Ne kaldın nede gittin bu güne kadar Koca bir çınar gibi hep ay ışığını bekledin ağlamak için Kimse görmesin diye Unutma dostum bir gün gelir Kırarsın bütün zincirlerini Yeni bir hayata yelken açarsın. Seni hiç unutmayacağım dostum. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|