![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 17 YAŞINDA
17 Yaşında Girersem Toprağa Sevgilim Sen Ağlarmısın Dönse Yüzüm Kara Toprağa Baskasına Gönül Bağlarmısın Yolun Düsüpte Mezarlıktan Geçersen Otları Birikmiş Mezar Seçersen Dök Gözyaşlarını O Mezar Başına İçinde Biri Var 17 YAŞINDA Ben Ölürsem Herkes Bişey dıyecek Kimi Hasta Kimi Verem Diyecek Fakat Biri Var Bunu Bilecek SEVİYORDU ONDAN ÖLDÜ DİYECEK |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söylesem....
Söyliyebilsem sana AşKIMI... Yildizli bir gecede. Acabilsem sana kalbimi. Göreceksin seninle dolu desem. Diyebilsem ki cilginca AşIGIM sana... ama diyemem... Cünkü... Aramizda daglar , Ve benim kahrolasi yikilan gururum var. Bu böyle yillarca sürüp gidecek. Sen SEni sevdigimi bilmeyeceksin... Ögrenemiyceksinl...- Ben her gece ... Her ALLAHin gecesi... Yildizlara seni sevdigimi... Söyleyecegim.. Sana asla!... Cünkü aramizda... Daglar denizler, ve benim kahrolasi yikilan GURURUM var |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bİ VEDA DİZESİ
Yine geldim uç noktaya. Ve ne yazık ki yine sayende bu çöküş zaten gidişinle ters-düz olmuştu dünyam şimdi tekrar gelip gidiyorsun ne istiyorsun? Derdin ne? Her ne ise derdin bilmiyorum ama... bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum, artık olmayacağım aranızda, olamayacağım belki aklınıza düşeceğim bir zaman sonrada unutacağım acımasızca evet! Zamanı geldi, gidiyorum vasiyetim hepinize; kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım sana sevgili umutlarım ve sevinçlerim size emanet yaptıklarım ve yaşadıklarım onlarda bana soğuk mezarımda yalnız kalmamam için bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum! Aranızda olamayacağım için bir daha sevemeyeceğim için bağışlayın beni gidiyorum zaman geldi bekler Azraillim ayıp olmasın kalın sağlıcakla kendinize iyi bakın… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() şimdi gidiyorsun demek
zamansız başlayan bu sevdayı zamansız bitiriyorsun bitir ez geç hadi sen de sevgimi ne ferkeder ki bundan sonra zaten sen beni hiç sevmedin ki tek isteğim senden kendine iyi bakman dikkat etmen herşeye evet belki benden daha iyisini daha güzelini daha düşüncelisini belki de en mükemmelini bulabilirsin ama sakın unutma sevdiğim seni benden daha çok seven birisini asla bulamazsın hiçbiryerde bulamazsın beni düşünme alışkınım ben yalnızlığa alışkınım terkedilmeye alışkınım vedalara sensizliğe de alışırım elbet inan yaşayabilirim yokluğunla da acı veriyor artık bakışların acı veriyor artık varlığın bana git hadi zorlaştırma ayrılığı gözyaşlarınla git hadi daha fazla durma yanımda… |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her gidişine hayranla bekliyorum
Yapma Allah aşkına ya hep kal söz etme gidişlerden yada silinsin isminde cisminde Oynama benimle denge mi bozuyorsun Askı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda Böyle değildin sen ne oldu sana bittiyse heyecanın bileyim bende Seni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin Üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargını hiçbir hükmü yoktur artık… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() serseri
Öylesine acimasizdirki yasam denen su nesne, Ne zaman vuracak darbesini bilemezsin. Kestiremezsin gelecegini sen istesende, Geçmiste kaybolur anilarin gelmez geri istesende... Belki haykirmak gelecek içinden hayata, Belki basini vurmak gelecek içinden duvarlara, Ama nafile ne yapsanda gelmez geri, Unutma senin eserindir su gördügün serser... Alipta basini uzaklara gitmek isteyeceksin, Belki düsünmekten moraracak sakaklarin, Kararmaya basladiginda sensiz aksamlarin, Unutacaksin ama asla unutmayacaksin... Gün gelecek anlayacaksin artik hersey nafile, Silp atmak gelecek içinden tüm herseyi, Yorgun gözlerinden bosanircasina akacak yaslar, Sadece ondan geri kalacak hüzünlü bakislar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() VEDA ŞİİRİ
Ya hiç tanimamis, anlamamissin sen beni Ya da bir vedalik bile degerim kalmamis gözünde Ah sebebini bir bilsem, anlardim belki seni Hadi askin yalandi, ya verdigin o ümitler, o sözler neydi Al bu gülü, kurutursun, ömür boyu saklarsin belki Tozlu raflarda sararmis bir siir kitabinin arasinda Ama beni unutabilecekmisin, Sevgimi silebilecekmisin bir kalemde Yazik, sen bu kafayla devam ettikçe, Mahkumsun hep terkedilmeye hep yenilmeye Yine de mutluluklar dilerim sana, al hepsi senin olsun Umarim umdugunu, aradigini bir gün bulursun Kaybettiklerinin farkinda olmasan bile Seni 180 derece çeviren, bu denli alçaltan neydi Ah sebebini bir bilsem, anlardim belki seni Gidiyorum, ama ben ayni ben, duygularim ayni duygular bilki Ben hep hazirim adam gibi seversen, gelirsen adam gibi Ben sairim kizim, asklarimda bambaska olur, vedalarimda Senin bildigin maço erkeklerden degilim ben Ne silah çekerim, ne de söver sayar, kabalik ederim Bana karsi yaptigin hatalari unutur, silerim Benle paylastigin güzelliklere tesekkür eder giderim Al iste son kirmizi gül bu, bu da son veda siirim Elveda, elveda… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doldu bana bahsedilen
Misralar üstündeki sihrin zamani. Anlamsiz artik, Yelkovanin akrebi usandiran hizi... Ama, Olmuyordu zaten. Sürekli yalnizliktan, hüzünden, Kederden, ölümden söz edip, Moral bozmak. Yalniz içim rahat, Çünkü; Herkes dedigime geldi sonunda. Lakin ben olmadim onlar ulastiginda orda. Ve yemin ederim, Gram yalan yoktu satirlarimda. Son bir sey daha; Bundan sonra yokum buralarda, Haberiniz ola. Kaçis yok, Bekliyor beni Azrail dışarda. Kalin saglicakla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda Askimm
Sen Ask Nedir Bilirmisin Sen Sevgini Kalbine GÖmÜp Bir ÖmÜr YÜzÜn GÜldÜmÜ Her GÜlÜste Kalbin Sizlayip Canin Ölesiye Yandimi GÜlerken Kalbin HiÇ Agladimi Senin Kalbin SÖylesene HiÇ Birine Sevdalandimi Askin HiÇ Karsiliksiz Kaldimi Sen Asktan Ne Anlarsin Senin KaÇ Askin Var HiÇ Saydinmi Ask Atesi Yakarsa YÜregi SÖnermi Sanirsin GÖnÜl Biseverse Sen O Sevgiyi Bitermi Sanirsin Mevsim Kista Olsa Ateslerde Yanarsin Sen Bu Aski Simdi Anlamazsin Bir GÜn DÜsersen Karsilksiz Sevdaya Iste Ozaman Anlarsin BirgÜn Bedenin Kalirsa ÇÖlde Anlarsin Isyanimi Esen RÜzgar Yakar Alev Alev Senin Beni Yaktigin Gibi Tepende Kizgin GÜnes Dudaklarin Çatlamis Bir Yudum Suya Hasret Benim Sana Susuzlugum Gibi Tutunacak Bir Dalin Bile Olmaz Benim Yalnizligim Gibi Her Yer Kum Gibi Bir Bosluk Olur Suan Benim Halim Gibi Ölmek Istersin Ölemezsin Benim Istedigim Gibi SÜrÜnÜrsÜn Can Havli Ile Bir GÖlge Bir Yudum Su Bir Dost Ararsin Benim Aradigim Gibi Bir Karalti GÖrÜrsÜn Gidersin Ama Onun Hizina Yetisemezsin Senin Varligin Gibi Yani Serap Gibi Hayal Gibi Sana Yemin Ederim Halimi Bilsen GÜlemezsin Birdaha Vicdanin Sizlar Benim Mahvettigim Insan Bumu Dersin Sana Son Sitemim Bunlar Çatlamis Dudaklara Bir Islaklik Aglayan Kalbime Bir Sevgi Titreyen Ellerime Bir Umut GÖrmeyen GÖzlerime Bir Dost Duymayan Kulaklarima Bir Fisilti Hayallerime Bir GerÇek Olma Ümidi Bende Bitmek Bilmeyen Senin Ise Zevk Aldiginsu GÖnÜl Oyununa Bir Son Verme Zamani Gelmedimi Sana Son Kez Sitem Ediyorum Seni Son Kez Uyariyorum Seni Son Kez ÖzlÜyorum Resmini Bile Son Kez GÖrÜyorum Telefonda Sesini Son Kez Duyuyorum Lanet Olsun Iste Seni Son Kez Senden Istiyorum Sana En Son SÖzÜm Seni Çok Seviyorum Elveda Askim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ELVEDA
issiz sokak köselerinde seni bekledim bir gün dönersin diye... biliyorum kendimi sadece avutup duruyorum biliyorum sen geri dönmeyeceksin, dönmeyeceksin isiklarin altindan hiç geçmeyecek geçmeyeceksin dön desem sana dön desem sana sen dönecekmisin dönecekmisin kalbini bana verecekmisin ugruma hesaplar verecekmisin kendini benim kadar sevecekmisin sanmam bir tebessüm bile fazla artik sana senin masum görünen suratina simdi benden sana SON ELVEDA ELVEDA.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|