![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İlk defa ayrılıyordum senden,
Kokumu,sesimi,hatta kalbimin yarısını burda bırakarak, Gözlerin zamansız ıslanmasın yokluğumda, Yüreğin derinden yanmasın gecenin karanlığında, ne yapsam,ne etsem ben sana yaranamadım. Aramızda yaşanan duyguların adını koyamadım. Şu zalim hayatta tek sana kıyamam,kıyamadım. Gül güzelim sana doyamam,doyamadım. Senden ayrılmak kıyamet günü gibi, Senden ayrılmak,suya muhtaç bir çiçek gibi, Senden ayrılmak,annesi olmayan bir bebek gibi, Senden ayrılmak galiba |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçmez oldu burda sensiz zaman,
Gönlümde yaşıyor güzel hatıran, Ziyan olup gitsemde uğrunda her an, Aldatmak geçmedi bir gün aklımdan, Gençliğim bir çırpıda elden gitsede, Saçlarıma yılların akı düşsede, Sensizlik beni yakıp küle çevirsede, Unutmak geçmedi,bir gün aklımdan, Acılarımla,sana son kez selam yolladım. Perişan halimi senden,gizledim,sakladım. Son nefesimi,duyamadım,adını haykırdım. Yaşamak geçmedi sensiz aklımdan, Unutmadım,unutamadım seni, |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bu aşkı heves mi sandın?
her gidişine ayrı anlam yüklüyorum nie çünkü seni sevdiğimden hergün yollara baktım hergün ümitle nie çünkü birgün dönersin die ahhh sevgilim senin kokuna bile hayranım |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoklugun ÖlÜmmÜs...
Heryer Sessiz Her Yer Durgun Artik Eskisi Gibi Tat Vermiyor Siirler Artik Eskisi Gibi Efkarlandirmiyor Sarkilar Artik Hic Bir Sey Eskisi Gibi Degil Ben Sensiz Yorgunum Ben Sensiz Mutsuzum Anladim Yoklugun ÖlÜm Artik Sabahlari Kaltigimda Eskisi Gibi GÜlmÜyÜrum Telefona Bakip Msj Geldimi Diye Bakmiyorum Artik GÜlleride Sevmiyorum Sevmiyorum Hic Birseyi Ben Sevmiyorum Artik Sensizligi Anladim Yoklugun ÖlÜmmÜs Ben Yasiyorum Ama Ne Fayda Diri Diri ÖlÜyÜrum Her Sensiz Nefes Alisimda |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasakti Bana Ellerin
Yasakti Bana GÖzlerin Yasakti Bana YÜregin Ama Herseye Ragmen Ben Seni Yasaklar Icinde Sevdim Haram Bildim Senden Baskasini Ben Seni Uzaklarda Ben Seni Yasaklarda Sevdim Bana Delisin Dediler GÜlÜp Gecdim Unut Vazgec Dediler Bir TÜrlÜ Unutmayi Beceremedim Ayrilik Girdi O Gitti Dediler Yok YÜregimden Sen Gitmedin Gidemezsin Ben Seni Herseye Ragmen Sevdim Cok Sevdim TÜm DÜslerimi Yaktim TÜm Hayallerimi Yiktim CÜnki Vefasiz Cok Sevdim Benim Yasak Sevdigim Bil |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SaÇlarinin Bİnbİr Telİne GÖnÜl BaĞlayip.okara GÖzlerİne,anip Sabaha
Dek AĞladim Dedİm Ya Sevdİmse Allahina Kadar Severİm Yalanim Yok Kara GÖzlÜm İnanmani İsterİm.nalet Gele Ruja Ojeye Putraya Yak Elİne Kinayi Çek GÖzÖne SÜrmeyİ. Arlaniram Utaniram Mahcubam.sunİ GÜzelİĞİn DÜŞmaniyam...dedİmya Akreplİ Çİyanli.bedenlİ Vanli ÇoÇoĞuyum... Sevgİlİm EĞlensİn. Dİye Delİklİ Elbİseler Gİdİrİp Zİl Zurna Sesİnden SarhoŞ Edİp ,elalemİn.kolarinda Dans Etİremem. Bİz Bİze KÜÇÜcÜk Odamizda Bİr İkİ DÜblemİzİ Atip |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ayrılık saati geldi bu gece
dönüşü yok bu sefer,ayrılmalıyız sessizce sözler tükendi,gözler ağlar usulca uzaktan sevmeler bitmeli bu gece. kahrolası kader ayıracak bizi sevgine doymadan koparacak seni yalvarmalar boşuna yazılmış bir kere gözlerden kan aksada bitecek bu gece son saatimiz kalmış,gel sarıl bana tut ellerimi sıkıca,terlesin inadına hiç bi şey söyleme,sessizce kal yanımda gidişin felaketim olacak,yaşarım sanma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmek Var DÖnmek Yok...
Damarimda Kanim Can Damarimsin Canimsin Sen Canim Kalp Atisimsin Koparsalar Benden OlÜm Nedİrkİ Dayanamam Ben Birakmam Senİ Senİ Bana Vermezlerse Asla Vermem Senİ Ellere Askimizin GÜcÜ Budur Ölmek Yoktur......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle olmanin en güzel yani ne biliyor musun?
Elin elime degmeden, avuçlarimi terleten sicakligini taa içimde hissetmek. Seninle olmanin en kötü yani ne biliyor musun? "Seni seviyorum" sözcügü dilimin ucunu isirirken, her bulusmamizda bos yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanin en heyecanli yani ne biliyor musun? Ayni seyleri seninle ayni anda düsünmek, birlikte aglamak, gülmek..Ve yanimdayken seni çilginca özlemek. Seninle olmanin en aci yani ne bili |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kara toprakk
Zaman sana anlatır gizli aşkın sırrını vakit çok çabuk geçti aştık yaşın yolunu nesen ödeye bilirsin nede ben zamanın hakkını zaman sana anlatır yaşımızın farkını boşa yalvarma dönemem artık geri silemeyiz artık seninle degişmeyen kaderi ne sen nede ben yarattık bu güzel evreni boş vereye ağlama unut artık çevreni dönüşü yok bu yolun sonumuz kara toprak kurdu dallarımız işte koptu son yaprak bir kere kapandımı açılmaz o son kapak üstümüze atılan sevgimdir bu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|