![]() |
|
|
#31 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1579
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gitme Seni Özledim
Azaltma baharları İşletme bana aşk adına günahları Fırtınalı bir gece gibi esme Bu son kez, mi bakışın gözlerime Bu son sözlerin, mi Sen yüreğimden yol alırken Silemem izlerini yıllarca. Gitme seni özlerim.... İliklerime işliyerek esiyorsun. Keskinliğin çaresizliğim oluyor. Gitme sabahlarım güneşsiz olur. Güneşine uzanamaz ince dallarım. Acılar bedenimi ezer yoğurur. Dayanmaz yüreğim korkular büyütür. Uğruna ölecek kadar sevdiğimsin. Gitme seni özlerim............ Ayrılık girdi, girecek kanıma. Nasıl anlatırım yüreğimdeki yangınlara. Ne derim düşen takvim yapraklarına. Gitme seni şimdiden özledim. Bittimi vadem doldumu. Gülermisin şimdi gözümdeki yaşlara. Gitme uğrunda verdiğim can hatrına. Gitme seni özlerim....... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben Seni..
Seni Çince seviyorum Ve bütün dillerde Kürtçe seviyorum seni Hazdıkım diyorum Türkçe unutuyorsun beni Küsüyorum bütün dillere Bütün dilencilere |
|
|
|
|
|
#33 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
YAGMUR ALTINDA ISLANAN ASK....
Ask yagmurda ıslanmaya benzer Sırılsıklam olursun üşümekten titrersin Ama hep yalnızsın ve tek basınasın Hiç dusunmezsın,derdı tasayı hiç umurunda olmazdunya...... İşte ask boyle birsey bitanem, Sırılsıklam asık olursun Yerı gelır ağlamaktan gözlerin kızarır... Ama sonunda bir tek sen varsındır bu yolda. Hiç dusunmezsın ondan baskasını Sadece kosarsın ve ıslanırsın Bır de yanımda o olsa dersın Ama o hıcbır zaman Senın oldugun kadar cesaretlı olamaz.... O yagmurda ıslanmaktan kacar, Tıpkı asktan kactıgı gıbı... Sevmeyi bilemez yalnızdır Yenı ayrılmıstır sevgilisinden Hep sevilmiştir , birileri tarafından... Hiç sevmemiştir,sadece sevılen olmuştur, Sevmeyı bilemez cunkı o Hıc yagmur altında ıslanmamıştır... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Elveda
Elveda dostlarım Elveda hepinize Gidiyorum bu gece buradan Uzaklara hem de çok Unutabilecek miyim sizleri Bilmiyorum ama Yaşayabilirim sizsiz Ama ya sensiz |
|
|
|
|
|
#35 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Severek Ayrılmak
YAŞAMAK NE DEMEK; BAZEN GÖZYAŞI,BAZEN MUTLULUK,BAZENDE ÖLÜM KORKUSU BENİM KORKUM ÖLÜMDEN DEÃİL SENİ SENSİZ YAŞAMAK ÖLÜMDEN DE KÖTÜ UNUTABİLİRMİYİM SENİNLE YAŞANAN GÜNLERİ GÜLMEYİ,SEVMEYİ,AÃLAMAYI O RÜZGARDA SAVRULAN SIRMA SAÇLARINI HASTALANDIÃIMDA BENİM İÇİN DÖKTÜÃÜN GÖZYAŞINI UNUTAMAM ELBETTE MAZİDEKİ ANILARIMI HAYAT VERDİN IŞIK VERDİN ŞU YARALI GÖNLÜME UMUDA YELKEN AÇMIŞ SANDAL MİSALİ SEVİYORDUM SEVİLİYORDUM HEMDE ÖLÜMÜNE KOPARDILAR BENİ SENDEN BE GÜLÜM ONLARIN OLSUN BU DÜNYA SENSİZ HAYAT NEYİME SON BİR İSTEÃİM VAR ALLAH'TAN SENİ GÖRMEK ELİNİ TUTMAK,SAÇINI OKŞAMAK,TENİNİ KOKLAMAK ARTIK BİR YOL KALDI BENİM İÇİN YALNIZCA ÖLMEK GİDİYORUM BU DÜNYADAN GÜLÜM ELVEDA SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEÃİM |
|
|
|
|
|
#36 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
ÖZÜR DİLİYORUM
Agladıysan, aglamak istiyorsan Ve buna sebep bensem Akan her damla gözyaşın için Senden özür diliyorum Kırgınım sana Bana kırıldıgın için Üzgünüm seni üzdügüm için Senden özür diliyorum Bir daha şakamı asla Rahat ol bundan sonra Moralin bozuksa, gülmen için Senden özür diliyorum |
|
|
|
|
|
#37 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Kayan Yıldızın Ardından
dün gece yine daldım yine hasret yandım gök yüzünde parlayan yıldızlara seni sordum tüm yıldızlara bakarak düşündüm seni hiç aklımdan çıkmamacasına işte o anda bir yıldız kaydı hani derlerya ne istersen olur diye işte o zaman yanımda olmanı nasıl isterdim birlikte olmayı... ellerim, ellerinde, gözlerim, gözlerinde ama olmadı hiç biri gerçek olan tekşey senin sevdana yanmak hasretine ağlamak oldu o kayan yıldızın ardından...!! |
|
|
|
|
|
#38 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgiliye...
O kadar yakınsın ki bana, Bir o kadar da uzak, Sanki ilk defa aşık olmuş gibiyim, Uzana bilsem bir adım kadar yakın, Ama sanki ayaklarıma prangalar vurulmuş, O bir adımı atamıyorum, Sadece seyrediyorum seni, Dizlerine yatıp, elini sımsıkı tutmak istiyorum, Gökyüzüne bakar gibi, Gözlerine dalmak istiyorum, Sana bakarken prangaların ayağıma değil, Yüreğime vurulduğunu hissediyorum, İçin için yanan yüreğime, Seni sevenin ben değil, Yüreğimin olduğunu anlıyorum, Yüreğim senin dostluğunu istiyor, Yüreğim senin sıcaklığını istiyor, Kırmamı söylüyor zincirleri, Ve ilk defa kırmaya çalışıyorum, Doğru bildiğim şeyleri atıveriyorum bir tarafa, Sırf sana daha yakın olabilmek için, Zincirlerle bağlı yüreğimi bırakıveriyorum, Bir kuş gibi ormana, Yüreğim bir kuş oluyor senin yanında, Ürkek bir kuş, Soğuk bir havada titreyen üşümüş bir kuş, Çok şey değil istediği yüreğimin, Sadece dostluğunu ve sıcaklığını istiyor, Senin sıcaklığını, Sonra kanat çırpıp uçmak istiyor seninle, O güzellikleri seninle paylaşmak istiyor gökyüzünde, Dünyadan uzak yüreğim seninle... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Beni Hatırla
sezsiz ve usulca aşkına karşılıkmışcasına bir sonbahar akşamında sevgiye doyumsuzca kuşlar,kayalar şahit buna senin uğruna kıydım canıma benden geriye kalan nedir diye sorduğunda bir demet sarı gül aşkıma ve koca bir ayrılık bıraktım sana sevdiğinden ayrıldığında daima BENİ HATIRLA... |
|
|
|
|
|
#40 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Senden Uzakta
Saçların var,ellerin var tenden uzakta. Gözlerinde bir yalnız hayat var benden uzakta. Bir aşk var duaları senin üstünde Her an seni düşünüyor senden uzakta |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|