![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4233
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın..
sensiz kalma ihtimalı olmayacak, alayına kurulmuş cümlelerin sonunda.. belki bir kaç satır arasında unutulacaksın, bir müddet sonra.. içimden olmayacak , boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim.. hani hep kızardın ya, konuş konuş derdin... haykırabilirmiyim korkaklığını.. bıraktığın bu mavi düşleriyşe mavi yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabirmiyim dersin, susarmıyım, gülüp geçermiyim yoksa...?? aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı.. seni hiç tanımamış gibi, yaşamımı sürdürmeliyim.. var olduğum her yer aşkın şehri olmalı artık yeniden sevmenin sevilebilmenin yeri her yer. zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olamalı benim için.. evet sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni.. yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına.. kopan takvim yaprakları, sensiz geçen günleri saymamalı, yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım.. kabullenmeli, hazmedilmeli, aldırmamalı, hatta sana hak verebilmeliyim.. bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için.. zira yoksun ''sanki benim hiç senim olmamış'' ''sanki biz hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat sarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gıbi o kendini biliyorr... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir kumsala terkedilmiş *******de arıyorum
Kaybettiğim ayak izlerini Ne meltemler getiriyor saçlarının kokusunu Ne de dalgalar senden bir haber veriyor bu akşam Yıldızlara anlatıyorum Akdenize anlatıyorum yalnızlığımı Bir titreme sarıyor bedenimi Sımsıcak düşler sararken yüreğimi Bu ağustos akşamında Geri getir gülümseyişini Bırak git dolunaya Saatlerce seyredeyim seni Sonra gözlerime hapsedeyim En masum halini, yaşadığımız günleri Usulca sokul koynuma Gecenin karanlığı gibi Özlemlerimiz son nefesini versin Bir martının çığlığında Cenneti yaşasın deli gönlüm Cehennem misali koynunda Haydi dön gittiğin yollardan Gözlerin gözlerimi öpsün Teninin tadayım kuruyan dudaklarımla Kumsala serelim yüreklerimizi Kır çiçekleri olsun çakıl taşları En çılgın aşkları yaşayalım Tüm dedikodulara inat Haydi dön gittiğin yollardan Hasret bacayı sarmadan Kırmızı çiçekler açsın bozkırlar Tarla kuşları söylesin şarkımızı Yüreğimizde umutlar İçimizde tutkular bitmesin Haydi dön gittiğin yollardan Yada bana gel de Vakit çok geç olmadan |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SOĞUK BİR PAZAR SABAHI,
KAPLAMIŞ SİYAH BULUTLAR HAVAYI, SAAT 05:20 DOLAYLARI, PENCEREDEN BAKARKEN SİYAH BULUTLARA, SEN GELDİN BİRDEN AKLIMA, BENİ TERK ETTİĞİN GÜNDEN BU YANA, KALBİM BENZEMEKTE ŞU GÖKTEKİ SİYAH BULUTLARA, SABAHIN SOĞUĞU İÇİMİ ÜRPERTİYOR, NELER ÇEKTİĞİMİ ALLAH`TAN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR, AKLIMA SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER GELİYOR, HANİ DERDİK YA BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR DİYE, gülüm sözümüzü tuttuk be, BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRDI YİNE... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() .Son kullanma tarihi geçmeden sevdanın
aç yüreğini tekrar bak hayata Açmadan önce iyice çalkala Dibe çökmüş merhametini.. Hainlerin ulaşamayacağı yerde ve oda sıcaklığında muhafaza et, masum bakışlarını Haricen kullan istersen, on sekiz yaşından büyüklere anlatma hayallerini İçindeki çocuğu öldürmesinler timsah gözyaşları dökerken... kullanmadan önce oku, güzelliğini koruyacak bütün duaları.. Ateşle yaklaşma yeni dinmiş kül sancıma Çevirerek aç içini bana, aşk girdabına yakalansın boşluğum Tescilli güvenirliliğimle seninim artık Her hakkı sende saklı umutlarımın... Beklenmeyen bir etki görüldüğünde vazgeç, ölümsüz sevgimden On beş gün içinde iade et beğenmezsen benliğimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer,
kırılan kalbimi düzeltmekse, gece doğan güneşe dokunmaya benzer sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sus artık ne olur ağlama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim, ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim **************************** değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim ***************************** bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terk edip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut gözlerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sonumuz bu muydu ?
ayrılık ikimizide yordu. ayrı kaldığımız her an , hasret üstüne hasret koydu. birkez daha düşün ikimizi hatırla eski günlerimizi ve anla artık sensizliğimi seni hala ne çok sevdiğimi bazen düşünüyorum seni gözlerim doluyor arıyorum ellerini kendime soruyorum çektiğim çileyi ağlıyorum yine bekliyorum gelmeni hani ellerin ellerimi hiç bırakmayacaktı yanında yokken ben gözlerin dolacaktı bensiz asla olamaz yaşıyamazdın hani verdiğin sözleri tutacaktın haniiii yalanmış demek hepsi elveda sevgili |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevenler yıkılmaz be gülüm
Sahte sevenler yıkılır Aşk çemberinde iki nokta vardır Biri asıl diğeri sahte Sevenler yıkılmaz be gülüm Yıkarsa kredi kartı yıkar İnsanı günahlada kalmaz Cehennem azabına sokar Sevenler yıkılmaz be gülüm Şimdi sen niye yıkıldın Tek bir şeyi çok iyi anladım ki Seven mecnun(ReMZi) yıkılmaz |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|