![]() |
![]() |
#391 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2089
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Hatırla Hele yanan iki ateş, çıkan iki duman, buluşur göklerde... sonra, rengi kırmızı olan iki yürek çizerler / maviliklere... bilir misin? aşktır aslında can veren güneşe, bizden çalmıştı / hatırla hele!... Tayyibe Atay |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkımızın Simgesi
Hani hatırlıyormusun bir at nalı vermiştin bana. As bunu odana, uğur getirsin demiştin ısrarınla. Gerçekten uğur getirdi sen benim oldun sonunda. Seninle olmak, seni yaşamak ne güzel bu dünyada. Kalbime hapsettim seni, bırakmam bir daha. Anahtarı ise, ruhumun içinde alamazsın ömrüm oldukça. Sevgimin derinliğine gömdüm seni,çıkamazssın uğraşsanda. Bir deli gönüldü benimkisi, uçardım kelebekler gibi. Aşkı arardım çiçekler de, bulamazdım bir türlü. Sevgi içimdeydi, dolup taşıyordu yüreğimden. Sevmeyi istiyordum hasrette gelirdi kendiliğinden. Seni gördüm sevdiğim, yandı kalbim aniden. Bu deli yüreğim, duracak sandım birden. Seni her gördüğümde eriyorum, o kadar sevdim ki. Sesin bir melodi gibi, hep içimi okşuyor sanki. Hayat ne güzel, seninle olmaksa daha güzel şimdi. At nalı hala odamda,bizim simgemizdi çünki. İkimizi bağlıyan, bir bağ gibi geliyor bana. Sen benimsin mahşere kadar, bırakmam bir daha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dört Yapraklı Çiçek
Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse. Oynamamız bundandır. Kara toprakla binlerce yıl. Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse. Bundandır sevmemiz kiraz ağaçlarını. Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse. Kardeşliğimiz bundandır Mavi sularla binlerce yıl. Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse Bundandır inanmamamız Kocaman bombalara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR UMUT
Yorgunsun,uzaklardan gelmişsin; Yitirmişsin neyin varsa birer birer. Bir sağlık,bir sevinç,bir umut... Onlar da neredeyse gitti gider. Dost bildiğin insanların yüzleri Aynalar gibi kapkara. Suyu mu çekilmiş bulutların? Dönmüşsün kuruyan ırmaklara. Taşlara düşen saat gibi, Ne artı, ne eksi. Bir sağlık,bir sevinç,bir umut Hikaye hepsi. CAHİT SITKI TARANCI |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İLK PİŞMANLIK
Bana ne zaman sorsalar; ‘’Pişmanlık sence nedir?’’ diye: Soranlara senin fotoğrafını gösteriyorum... Beni tanıyanlar hemen anlıyorlar; Çünkü biliyorlar uğruna ne acılar çektiğimi, Uğruna neler verdiğimi, Kimleri ezip de seni seçtiğimi... Beni tanımayanlarsa ilk önce anlamıyorlar; Ne demek istediğimi... Yaptıklarından bana en az acı verenini anlatıyorum onlara; Bana en az acı verenini... Beni sevenler hep benden yana çıkıyorlar; Benim yanımda olduklarını gösterip; seni kınıyorlar, Yaralarımı kapatmama yardım ediyorlar... Beni sevmeyenlerse en hassas noktamdan vurmaya çalışıyorlar; Hala bana seni gösteriyorlar; Beni ateşin ortasına, alevin en kızgın kısmına atmaya çalışıyorlar; Sanki beni senin denizinde boğmaya çalışıyorlar... Ben mi ne yapıyorum? Bütün zamanımda ağlamaklı, üzgün, yorgun... İlk pişmanlığıma yanıyorum; Ben hala senin sayende yaşadığım; İlk pişmanlığın acısını çekiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerdesin? Beni unuttun diyemeceğim, unutmadığını biliyorum. Ama düşün ki, benden uzaklaştığın her kilometre, sana olan sevgimi bir kat daha artırdı. Senden başka bir şey düşünemez oldum. Geri döndüğün zaman, eminim şaşıracaksın. Böylesine mesafelerle büyüyen, zamanla derinleşen bir aşkın karşısında olmak kimbilir ne kadar değiştirecek seni...
Yüzünde gamzelerin en güzeli, gözlerinde ışıkların en parlağı ile sevilmenin çok çok sevilmenin hazzını yudum yudum içeceksin. Sevilen bir kadının mutluluğunu seyredeceğim sende. Sevdiğim kadının ölümsüzlüğünü yaşayacağım. Nerdesin? Meğer ne doldurulmaz bir derinlikmiş yokluğun... Kaderde bu sensizlik de varmış... Her insanın yüzünde sana benzeyen bir şey aramak da varmış... Sesini duymak varmış şarkılarda, bütün kitaplarda seni okumak varmış... Meğer ne dayanılmaz bir şeymiş yokluğun... Kağıtlara seni yazmak varmış, renk renk düşünmek varmış seni, çiçek çiçek koklamak varmış... Artık hiç yazmasan da olur, hiç gelmesen de... Meğer ne türlü bir ölümmüş yokluğun... Bir daha nerdesin demeyeceğim. Bendesin artık... Dudaklarımın değdiği kadehlerdesin. Serin yağmurlar getiren bulutlardasın. Kah denizlerdesin, kah rüzgarladasın. Uzaktasın ama yine bu şehirdesin. Gittiğine inanmıyorum... GEL DEMEYECEĞİM !. |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() stemek, özlemek, ama ulaşamamak...
kaderim desem de kabullenemiyorum.. başkasına ait olsa da.. kalbi başkası için çarpsada.. onu çok seviyorum... gözyaşlarım yağmur damlalarına eşlik ediyor yine bir hayal var yanımda sarılmak isteyip sarılamadığım beklemek, beklemek ve beklemek.. tek yapabildiğim bu çaresizce beklemek.. Allah kahretsin ki unutamıyorum söküp atamıyorum içimden.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() AĞLAMAK İSTİYORUM.... Sevginin ağır bastığı, nefretle karışık, Acıyla, hasretle karışık ama buram buram aşk kokan duygularımla, Ağlamak istiyorum. Kalbimde, beynimde ve şuurumda biriken, Velhasıl bir atom bombasına dönüştüren bu basınç, İstiyorum ki; göz yaşlarımla boşalsın, Boşalsın ki tomurcuk göz yaşlarımla adını yazıp, yanaklarıma, Huzura ulaşabileyim... Ağlamak istiyorum bu günlerde. Taze tomurcukların açmak istediği, Hastanın ilaç, Düşkünün dua beklediği... ....gibi ağlamak istiyorum bugünlerde. Patlasam belki ve belki paramparça olursa bütün birikenler, Saçılan parçacıklar anlatacak her şeyi, Belki anlamayacaksın, Belki anlamak istemeyeceksin, Ama ben yine de ağlamak istiyorum bugünlerde. Taze tomurcukların açmak istediği, Hastanın ilaç, Düşkünün dua beklediği... ....gibi ağlamak istiyorum bugünlerde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Şimdi susuyorum, Dilimle hiçbir kelimeyi eskitmeyeceğim artık Defalarca söylenmiş aşk itiraflarına bir yenisinide ben eklemeyeceğim. Susturuyorum sözlerimi ve susturuyorum gözlerimi. Artık gizli hikayeler anlatmayacak bakışlarım sana Ağıt yakmayacak gidişine. Sayıklamayacağım ismini ve dualarım sadece yürekten haykıracak yar diye. Şimdi susuyorum, Harflerden oluşmuş siperlerin ardına saklanmayacağım. Hiç bir acıya ses bombaları patlatmayacağım. Parantezlerin kör zindanına adını yazmayacağım Soru işaretlerine takılıp, Ünlemlerin kazdığı kuyulara düşmeyeceğim. Son cümlelerimi yarım bırakıp seni üç noktaların üzerinde bekletmeyeceğim. Bilmediğim tüm sorulara cevap diye seni sunmayacağım. Şimdi susuyorum, Ne yağmurlar, ne çeşmeler yetmiyor susuzluğuma Susuyorum ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum alıntı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|