![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İçimden Çekme Ellerini
Ellerin ne güzel Ellerine takıldı gözlerim Ellerinde ışıklar var İnce ve uzun parmaklarında geziniyor Geziyor yüreğim Yüreğimi işaret ediyor ellerin Tut diyor beni Ve sakın bırakma bir daha Ağlıyorum ve öpüyorum ellerini Yüreğimi kucakladığı için Öksüz değilim artık Ve şimdi karanlık Yanlız ******* biraz daha tatlı Sırnaşık Sevdiğim gibi kalabalık İçimden çekme ellerini Birden bire çekme İzlerini taşıyamam sonra İzleri ellerinden de ağır yanlızlığın Bu bencillik diyeceksin belki Fanatik çocuksu bir bencillik Ama ben ellerin olmadan yapamam Ellerin olmadan Yüreğimle hiç bir yere tutunamam Biliyorum sen hayır desende Yardımsever ve cömerttir ellerin Yüreğim aradıkça ve sordukça Yanındadır her zaman |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İçimden Geçen Rüzgar
İçimden geçen rüzgar Beni sana getirecek Ağlarsan Bir göçmen kuşa Ellerini sallayıp Selam yollarsan eğer Mahzun bakışların Yüreğimin sıcaklığı ile Aydınlanacak Ben seni özleyeceğim Senin kokunu Çektikçe içime Gözyaşlarım dinecek Bu bizim hikayemiz Sen benim kahramanım Ben senin kılıç kalkanın Öykümüzü ve aşkımızı Bütün dünya bilecek... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İçinizde Varsa Türkü
Gelin diyorum size Kol kola girmeye gelin Omuz verin bize Korkuyu yenmeye gelin İçinizde varsa türkü Yurduma vermeye gelin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki Alem
İçimdeki sorular Gözlerimde sorguçtur Gözlerimdeki ela Renk şehrinde yargıçtır Bak işte gidiyoruz Bilinmez bir aleme Söylenmeyecekse o söz Dil ucunda marpuçtur Üç saniyelik düşte Gezdim koca alemi Sonsuz bir ışık sandım Kanıp kendi halemi Anlık bir volkan imiş Meğer bütün duygular Yıkık gönlüme gömdüm Şu bitmeyen çilemi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki Elim Kanda Olsa
Versem... Dağların ardında son nefesimi, Yıkılsam... İhanetlerin odağında kahreden çelişkilerde Yüreğim tutmasa.. Gözlerim görmese.. İki elim kanda olsa misal... Sen istersen gelirim... Bilsem ki... Sana can verecek Seni biraz güldürecek Bağlayacak seni Hayata yeniden Kahkahaların sarsacak... Bedenimi... Bilsem ki Bilsem ki.. Döneceksin uzaklardan İki elim kanda olsa misal Sen istersen.. Ölürüm.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki Rüya Arasında
İki rüya arasında Gördüm seni Gerçekle düş arası Ellerinde zaman Yürüyordu gözlerinde Gönül yarası Su istedin sevgi diye Söz istedin sustum diye Bulut olup yağamadım Gözlerimle isyanımı anlatamadım Çekip bir yol gitseydi hele dağlar Hele bir kucaklasaydı baharımı Bahçeler bağlar Isıtmazdım bilirmisin İhanetleri evlek evlek Can evimin ateşinde Ya bun yabana ne demeli Bu içimde ki civan boylu Garip huylu Söz dinlemez Kadir bilmez adama Ben seni bilirdim oysa Bir zamanlar Sen benden çok beni Şimdi iki rüya arasındayız işte Gün sürüyor Kuşlar uçuyor yine Ben almışım sırtıma yılların yorgunluğunu Sevdanın suskunluğunu |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İkimizin Hikayesi
Eledik rüzgarı içimizdeki çocukla Oynadık yeldeğirmenleriyle rüyalarımızda Ağladık,çırpındık,hüzünlendik ayrılıklarda Sonra kendi içimize döndük tükendik birazda Evleri odalara böldük,boyadık gözlerimizle Salıncaklar kurduk bulutlara,oyalandık küslerle Eteklerimize ve ceplerimize zamanı doldurduk,sakladık Külahları kulaklarımızı kapatmadan taktık kafamıza Üşüdük kar yağarken,ısınmak için koştuk şekercilere Birbirimizi tanıdık,elele tutuştuk,anlamadan,anlatmadan Ufukların kızıllığında geçmişimizi aradık şehrin tepelerinde İstasyonlardan hep uzak şehirlere gittik ülkelere merakla Güneş batarken ışıkların yanışını yorumladık bilmecelerle Sorguladık cinselliğimizi Sıcaklığımızı,dudaklarımızın nemini ve ıslaklığını Ortak türkülerimiz oldu Acıdığımız hayvanlar ve sevdiğimiz Evimizi terk ettik sarıldık birbirimize yanlızlıkların ortasında İnsanları tanıdık,büyüdükçe gaddarlıkları,kinleri ve yalanları Söz vermeyi öğrettik birbirimize sevgilere ve sevgililere Yağmurlarda ıslandık,paylaştık soğukları,sıcakları tanıdık Eski çeşmelerin sahiplerini düşündük Kana kana içerken gençliğimizin susuzluğuyla o derya denizleri Ölümden birlikte korktuk,yaşama sıkı sıkıya sarılmaya söz verirken Sonra benlerimizi ve yüzlerimizi inceledik Birbirimizin Saçlarımızın rengini Hırçınlıklarımızı keşfettik Yanılgılarımızla boğuşurken Eşyalarımız sorgulayıp,insafsızca Tenimizin uyuışmasını seyrettik keyifle Ve korkumuzu birbirimize bağlanmaktan Bizi ayırmak isteyenleri atlattık hınzırca köşebaşlarında yaşamın Büyüdüğümüzü söylediler inanmadık Eledik rüzgarı ve gerçekleri içimizdeki çocukla En güzeli biz yaşlanmadık yüzümüz buruşsada Dökülse de saçlarımız usanmadık hiç bir şeyden Ve bu yazdıklarımızı hiç konuşmadık |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İklimler Boyu Yanlızlığım
Gözlerinizde kendimi görürüm Geçmişim ve geleceğim Her uzun yolun sonunda yorgunluğum İklimler boyu yanlızlığım Tükeniverdi sizinle Masum bakışlarınızda sevdam saklı Gibi değil gerçek Ah.. demek isterdim yürekten Yüreğim çerpıyor sizsiz Ağlamak isterdim belki Belki ve yarın sizi Kucaklamak isterdim sizi Özgürlüğüm gibi |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlk Çığlığımda Vurdular
Sivilceler gönderdim Önce balon Sonra acı oldular Aramıza girip Önce top top Sonra yalancı oldular Düşen her çiğ tanesi gibi Sabahları buldular Uykularım bölündü Üşüdüm... Güvercinler kondular Işıklar yandı bir bir Ekmek kapıda Uyandı gecekondular Çocukça görmek Seyretmek dünyayı Muhteşem bir filmdir Çocuklar büyüdüler Gerçekleri yaşayıp Yeniden uyudular Bir deprem sabahı gibi Yüreğim yıkık Cansız ve çaresiz Çocuk demeyip Körpe demeyip İlk çığlığında vurdular Bir leğene sattım tüm kitapları Sevindi roman tüccar Bir saat kordonu kadar Bağlıydım göbekten anılara İlk çığlığımda vurdular |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlk Dakikalar
Evet ağlamıştım Senden ayrılırken Yaz yağmurları kadar kısa Çocuklar kadar masum Ve binlerce taş fırlatmıştım Marmaranın mavi sularına Kollarım Kıpırdayamayacak hale Gelinceye kadar Evet sensiz geçen İlk dakikalar böyleydi işte.... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|