![]() |
![]() |
#391 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üç karadenizli bir aksam meyhanede acaip dertli bir sekilde kafa çekiyorlar.
Kafalar kiyaklasinca Idris basliyor -"Karim nasil beni aldatir ? Hem de bir yazarla " diye söylenmeye. -"Nereden anladin bir yazarla aldattigini?" diye sorunca digerleri -"Nereden olucak bir aksam eve geldigimde yatagin altinda bir roman buldum" der. Biraz sonra Dursun bir of çeker ve o da baslar derdini anlatmaya -"Benim kari da beni bir ahci ile aldatiyor." -"Nasil anladin?" diye sorunca digerleri. Dursun -"Gecen gün gündüz vakti eve geldigimde bizim yatagin altinda bir kepçe buldum" der. Bunlari dinleyen bizim Temel öyle bir of ceker ki masayi titretir. Hayrola der digerleri. Temel: -"Sormayin arkadaslar sizi dinleyince benim derdim on kat daha artti." der. Digerleri buna bir anlam veremez -"Nasil yani?" diye sorarlar. Temel -"Uzun zamandir bizim karidan supheleneydum. Gecen gun gunduz vakti eve bir baskin yapayim dedim. Bi baktim yatagin altinda bir jokey var. Demekkim bu kari beni bir at ile aldatayi." |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel ile Dursun askerde ucaktan parasutle atlayacaklardir.Komutan yapacaklarini anlatir.
-Once sol ipi cekin eger parasut acilmazsa sag ipi cekin acilacaktir.Asagi inince bir jip sizi bekliyor olacak ona binip geri donersisiz.der.Temel atlar pes inden Dursun`da atlar. Sol ipi cekerler parasut acilmaz ,sag ipi cekerler parasut yine acilmaz.Temel Dursuna havada iken -Ula Dursun bu komutanin dedigi hersey yalan cikiyor istermisun jipde beklemiyor olsun,der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel patronundan evlilik izni istemiş.Patron,
-Bu işi tatilde halledemez miydin? -Yani tatilumi zehir mi etsaydum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğretmeni izci Temelcike sormuş,
-Hergün iyilik yapıp birini sevindiriyor musun? -Tün teyzeme cittum,çok memnun oldi,pu cün ceri celdim taha çok memnun oldi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel evleneceğini açıklamış, kiminle diye sormuşlar. Soy lemis. İyi araştırdın mi, sorup soruşturdun mu, evlilik ciddi istir, demişler.
- Valla, demiş, mahallesindeki telikanlilara sordum, tas gibi kizdir, muamelesi çok iyidir, dediler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Balığa çıkacak olan Lazlar konuşuyorlarmış :
- Dün balık avladığımız yeri işaretledin mi ? - Evet kayığa işaret koydum - Aptal! Ya bugün başka kayıkla balığa çıkarsak ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir grup arkadasiyla çukur açiyormus.Bir baska grupda gelip çukurlari kapiyomus.Adamin biri çok merak etmis ve ne yaptiklarini sormus.
Temel: -Bir grup daha fardu,onlarda fidan dikeydu,bucün gelmeduler,piz de pizim isler geri kalmasin diye çalisiyruz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel trene binmiş, Kontrol gelmiş, biletinin İstanbula olduğunu, trenin Ankaraya gittiğini söylemiş. Temel kendinden emin,
- Peçi maçinist yanlış istikamete cittiğini piliy mi, demiş. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|