![]() |
![]() |
#391 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşamak...
Hisstetiğim kadarıyla ölüyorum. yavaş, yavaş. seve, seve. sevginin aşkın tadına vara, vara. ve ben, huzurluyum........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeni bir umut.
Yaşam her günün sabahı yeni bir umut. Dünün bu güne bıraktığı mirası. İnsanların daha ayrıcalıklı olduğu bir yer, Adı; dünya evrenin bir parçası, Her günün sabahı yeniden kurulan, Her günün akşamı umutların geceyle karardığı, Güçlünün güçsüze hegomanyası, prangası. Bir tek kalplerin özgürlüğü Milyonlarca sevginin bittiği, Başladığı, Mahsumiyetlerin aşka dönüşmeleri. Aşkların bir varmış bir yokmuşluğu. Gözlerini kapatıp dinleye bilirmisin ufku, Keremin aslıya, ferhatın şirine haykırışları. Uçsuz bucaksız denizler, göğün derinliği. Ufkun ötesi, evrenin her köşesi Gözlerini kapat dinle yankıları.her yerde, Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum.sözleri. Bu köşede ilk aşkım sana söğlediğim seni seviyorum. Şu bulutun yanında senin ilk aşkına söğlediğin, seni seviyorum. Okyanusun ortasında arkadaşımın söğlediği. Bir başka yerde senin bana söylemek istediğin, Bir türlü söylüyemediğin Seni seviyorum, seni seviyorum sözleri. Evrenin her yerinde başı boş dolaşan gemiler gibi her biri. Gözlerini kapatıp ufku dinlediğinde duyacakların bunlar. Seni seviyorum seni seviyorum sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeniden doğmak...
Sen kadehime çırptığım efkar beyazıma lâl olmuşsun bediî söz geçiremediğim dert adın mısralarıma sen öksüz mihracem Yüzün bulutlarım içinde hare gözlerinde çare bakma bana yıkılırım sen özlemsin En büyük dert. ölmek yüreğimle kadın al başını git bensiz kalırsın, çok güzelsin. Annenin ilk baharda yapağında yün. senin gözlerinde baki olmak. süzülmek aşkların en mahremine göçler ardında bırakmadan kadın al başını git ocaklarım üfürmeden sürgün yemeden öfkem... kadın al başını git... |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeter desem.
Yeter desem bitsin bu komedi Yeter desem Kırılacaksa kırılsın kalpler Acınacak ne kaldı ki Olmaz olsun Acıyla kederle yasla Yaşanacaksa hayat. Ben garip bir dilenciyim. Ne haldeyim. Sen bilemezsin. Seni beklerim.. Sevgili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yetmez
Yetmez aslında sevişmeler. Bana kadehler deyil. Bana sen deyil. Bana yürek gerek. Bana sevgi gerek. Neyleyim meyleri. Bana dudaklarından dökülen Kor alev gerek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine başım dönüyor.
Dumanlı dumanlı. İçimde kanayan yara depreşti. Sen aklıma geldiğinden beri. Kırmızı kırmızı. Çek git artık. Bırak beni. Kan kırmızı. Sen kızmızı. Bahar yine bitti. Yaz geldi. Sen gittin gideli. Başı boş berduşum şimdi. Nasılda biliyosun kaçıp gitmeyi. Ardında bıraktığın bizleri. Sen daha önceleride böyle mi yapardın. Bırakıp kaçarmıydın. Arkanda bıraktığın KAN KIRMIZI izlerin senin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yirmi beş ocak
Unutulurmu yaşanmış yasak aşklar unutulurmu hatıralar unutulmaz ebet sen git yaban ellerde kal ben sen yerine bağrıma taş basarım yaban ellere gittiğinden beri gün tam yirmi beş defa yirmi beş ocak doğdu, battı yüreğimi yirmi beş defa yaraladı yinede bana seni unutturamadı .......................................Sevgili.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolun açık olsun.(Ruhuma Mirasım)
O an gelirde gözlerimi açtığımda. Bir parçam. Sanki büyük bir bulutun içinde yüzünde sevinç, Yüzünde rahatlık bulunan. Dünyadaki yaptıklarının, yaşamın, görevinin bittiği sırası geldiğin için, Beyaz bulutun içinde semaya doğru yükselen onu. Görür gibi oldum. Yerde uzunca hiç kımıldamadan boylu boyunca yatıyordu. Cansız meali Ayrılma vakti geldiğinde emanetine aldığı vicudunu incitmeden yavaşça bırakıp göğe doğru yol aldı. Topraktan gelen emanet toprağa yüce rabbin verdiği ait olduğu yere gider. Yolun açık olsun... Sevgilerin yaşadığında kazandığın kaybettiklerin klavuzun. Doğruların yanlışların hesabın olsunlar. Geride bıraktığın canların duacın olsunlar. Dünya malların yine dünyanın oldu. Dünyada kazandığın sevgilerin şevkatin, duyguların senin oldu. Yanlışların kötü oldu anlıyacaksın. Ben dünya gözümü kapadım. Sıra sende. Kapalı olan ahiret gözünü aç. Tercihlerin yaptıkların yapamadıkların, verdiğin sevgiler, sevgisizlikler, Hepsi senin olanın. Karşılığını bulma vakti. Gönlüne dünyada yerleştirdiklerini. Gönül hazineni. Açma görme zamanı. Her yanın karardığında. Sorgu olursun. Önün aydınlandığında. Yeni bir pencere açıldığında umarım. Kendine hazırladığın cenneti bulmuş olursun. Kalbinin güzelliği kazancın. Yüreğindeki boşluklar zindanın olsun. Yolun açık olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yorgunum...
yıllar hoyrat mehtap göz kırpıyor umuda son bahar haber veriyor rüzgara. umudu yükledim yalnızlığa ya gözlerim kapanırsa. haberin olsun, ben alıştım artık meylerin tadına. sigaranın kokusundan hoşlanmıştım ya ona da alıştım, bu gün bir, yarın iki. efkar basar bu ara sıkça sıkıca sarılırım hatıralara. basar giderim, asarım ömrü çıkmaza ya canım çıkarsa.! .. çıkarsa çıksın yorgunum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimin bu kısmı hüzün...
duru ve ak... salındı suları şehvetin... yer açıldı... kuytuları naralarıyla inleten sesler isyana kalktı... çatladı orta yerinden hüzün... aktı derinlerime... işte o an kalp atışlarım daha bir farklı oldu... Şimdi... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|