![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İhanet -1-
Aşkımın katilisin sana ne ceza gerek? Koynumda beslediğim bir yılansın:engerek. Aşkımı sana sundum,hem de ettim emanet Hani,olmaz derlerdi emanete hiyanet? Sen bana nefretini aşk kınında sakladın O bıçakla sen beni sırtımdan bıçakladın. Aşkıma inancım var,artık kalmadı sana Aşkım değil,sen oldun ihanet eden bana. Aşkta temizlik vardır ve ölümsüzlük vardır Beşerin insanlığı ancak aşkı kadardır... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İhanet -2-
Kızdırır mısın beni gündüzün? Hep senin dediğin mi olacak? Bir öpücük veriversen ölür müydün? Kızdırıp ta beni ne olacak? Rüyam sana kapalıyken dün gece Kadınlarla bir odada kapalı kaldık, Senden doya doya intikam aldık Oh olsun! oh olsun! işte bir iyice... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İhanet Değil
Bir yeşil gözlüye bakıyorsam Kıskanma sakın Sevgilim senin de gözlerin yeşil. Bir sarı saçlıya bakıyorsam Aklına kötülük gelmesin sevgilim Senin saçların da sarı. Bir güzel görünce sevgilim Dönüp dönüp bakıyorsam Aşkın kutsallığıyla yemin ederim İhanet etmiyorum sana Çünkü sen de güzelsin. Gördüğüm her güzel kadında Sana benzer tarafını ararım; Yolda,sokakta,köşe başında Her yerde,her yerde sevgilim Gördüğüm her kadına bakarım Gücenme,kıskanma sakın Ki seni o bakışlarla ararım... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İhtiyarın Hâtırası
Küçüktüm Çoktu oyuncaklarım, Sonra büyüdüm Yeni yeni çıktı bıyıklarım Artık elim burnumun altında Yeni bir oyuncak buldu. Gün oldu Sakallarım da çıktı Gün oldu kestim Çoçuk,kedi tırmık yaraları yerine Yüzüm bıçak yarasıyla doldu. Gün oldu Ağardı sakallarım Şimdi okşarken onları Dizimde torunlarım, Tekrar ellerimi bekler İhtiyar bıyıklarım... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İhtiyarlık -1-
Seneler öncesi dümdüzdü yüzüm Bir tohum gibi fışkırdı birden Bu zemin üstünde sarımsı tüyler Ki boy aldı senelerden... Tüyler kıl oldu Sertleşti sertleştikçe, Büyüdükçe kestim Büyüdüler kestikçe. Bir zaman geldi artık Kesmeye takat yok. Bıraktım kendi hâline Büyüdü,büyüdü,ağardı Onlar ağardıkça beni bir halsizlik sardı. Heyhat! göründü ömrün arka kapısı Ve önünde kucakladı Varlığımı ihtiyarlık... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İhtiyarlık -2-
Yaşanmış günlerin günahı önünde Yaşanmamiş günlerin sevâbı, Şimdiye değin geçen zamanın Ağarmış saçlardır cevabı. Geride kaldı yollar Ki daha oralardan geçmeyenler var. Kalbim çarpa çarpa geçtim o yollardan Kalbimin bana ettiğini kimse etmedi; Aşktan aşka düştüm o yollarda, Gençliğimi bıraktım o yollarda, Nice nice mumlar yaktım o yollarda. Bir dağın başındayım ama dumanlı Ocak yanmış,kül kalmış gayri şimdi Anladım artık ölmeden öldüğümü... O yollardan geçip gelen Kimdi ya Râb acep kimdi? Kör olmadan görmez oldum gördüğümü... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İkimiz
Bir sen,bir ben Sandalla gezerken İkimiz birden Dışımızdan,içimizden Sevişmemiz ne hoştu? Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlâhî Aşk
Tanrı âşıklarıyız ne Mecnun'uz, ne Kerem Çâreli bir hastayız ne kanseriz, ne verem... Bu aşka düşenlerin meyvası ilâhî nûr Gönüllerin gizi aşk yüzlerinden okunur. Bu aşk öyle bir aşk ki ne kibir var, ne gurur Bu aşkın onuruyla kâmil insan olunur. Bu aşk O'nunla başlar yine O'nda son bulur O'na giden bu yolun sonunda kavuşulur... Bu aşktan kaçanlarda ölüm her an korkudur Tadına varanlarda ölüm amber kokudur. Bu aşk başta MUHAMMED,Yunus,Mevlâna'da var... Sende,bende,yaratık her canda, MEVLA'da var... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlham
Bazan başı döner ilhamın Gözleri de kararır, Gelir dikilir ansızın Kapısında odamın. Yatsam yatırmaz Çeker bir köşeye beni, Elime bir kâğıtla Bir de kalem aldırır Sert bir sesle der:başla! Gitmemiş hiçbir yere Yine ansızın birgün, İlham tosladı bana Ben ise güzellere... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlk Aşkım
Garipliği çitiledim sularda Acısını hiç arıtamıyorum, Gönlüme ne sevgiler katıyorum Tanrı'ca aşklar yaratamıyorum. Gündüz geceye ulanırcasına Günah günah uzasa da hayatım, Ömrümde olacaktır tek sevabım Unutamadığım ah o ilk aşkım... Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|