![]() |
![]() |
#3991 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() buram buram sevda kokan
çiçek bahçesi gözbebeklerin, bilsen…! ne umutlar vermişti bana… gidip konsun diye gönül kapının pervazına… gül bağlamıştım bir tutam, içimde uçurduğun kelebeğin benekli kanatlarına… kapatıp kapıyı, yalancı baharlara kanıp donan şaşkın çiçek misali, ayazda bırakmışsın onu bir an bile yüzüne bakmadan… koklamamışsın incinmiş güllerim… oysa, utangaç bir kalbin pır pır atışıydı kapını çalan… bundan böyle; gölgende, bir garip sığıntıdır örselenmiş yüreğim… 1989 Tahsin ÖZMEN (*Tüm reddedilenlere ithaf olunur…….)
![]() |
#3992 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen benim özelim,biricik sevgilim
sabahım akşamım,sevincim hüznüm çok mu üzdüm ki seni yoksun artık yoksa bu bir ambargomu yüreğime çakılan. Sen ki her sabah beni uyandırandın sabah kalktığında beni hatırlayan yakalayandın akşamları yatağındayken beni alırdın yanına bensiz geçen her gece sıkılandın. Artık sabahları uğramaz gündüzleri gelmez oldun yanındayken sımsıkı sarılan ayrılınca unutansın. Belki de yaptıklarımın cezası bunlar seni kaybetmek korkusu sardırdın içime felaket ateşler yaktın kalbime bir suyuna hasret kaldı gönlüm söndür yoksa yanıyorum. Biliyorum beni bırakmazsın öleceğimi anlarsın belki acırsın, belki aşıksın bensiz bir son kuramazsın. Her şeyim sen olmuşsun, gösteremesem de kalbim hep seni arar hissettiremesem de ama ben sana aşık,sana hasretim aşığım aşığım aşığı. Seni çok seviyorum,ebediyen seveceğim gölgenim ben senin hep yanında olacağım güneş bu dünyaya doğdukça hep gölgenle yaşayacaksın. Bil ki sevgilim bir gölgeysem aslının aynısıyım bir aslın yaptığına gölgesi karşı koyamaz sadece karanlık ama aslınındır. Ben seninim sende benim.
![]() |
#3993 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir zamanlar yaralanmış gölgeniz
Yalnızlığa ıslanmış geliyor... Şiirlerde şarkılaşmış seslerle Duyularla durulanmış geliyor. Her uykumda uyanıyor gölgeniz, Gözlerime uzanıyor gölgeniz, Karanlıkta ışıklaşmış renklerle Özlemime boyanıyor gölgeniz.
![]() |
#3994 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanlar bir düşmüş görsün
Hemen ardından söğerler... O düşmüş bir varın versin, Gider önünde çömerler... Derd ölümden merhem alır Ne malın ne mülkün kalır Her ad bir gün merhum olur Kara toprağa gömerler... Hüsam, Hakk'tan geri durma ! Dilini boşuna yorma ! Malın istemeye varma ! Sarı yaprağa dönerler...
![]() |
#3995 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gonca vardı minik ellerinde,
Hazinesini saklıyordu kendince. Bir gonca vardı minik ellerinde, Üstüne titriyordu çocuk kalbince. Bir gün paylaşmak istedi Hiç görmediği kardeşleriyle. Öptü, kokladı, son kez bakıp Goncayı yol kenarına bıraktı. Ardına bakmadan ıslak gözlerle Uzaklaşıverdi, hazinesi ardında çocuk Zaman geçti, aynı yere düştü yolu. Bir gonca vardı o zaman ellerinde Güller, gül bahçesi görüyordu, Goncayı, yüreğini bıraktığı yerde... 10.03.2000 Kadıköy 14:19
![]() |
#3996 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüm senden haber alamadım ben
Gökteki kuşlarla gönder haberi Uykular tutmadı duramadım ben Yerdeki taşlarla gönder haberi Hasretin gönlümden atamıyorum Yataklar batıyor yatamıyorum Lokmalar dizildi yutamıyorum Sevdalı başlarla gönder haberi Latifiyim artık deli olmadan İçerim dertlerle taşıp dolmadan Sevda çiçeğimiz gülüm solmadan Şakıyan dillerle gönder haberi
![]() |
#3997 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bak gün doğdu doğacak gece bitti bitecek
günün ilk Işıklarıyla yollarımız ayrılacak bu son dakikalarımız ve son beraber oluşumuz olacak bu son kez göz göze gelişimiz ve son sözlerimiz olacak burada yollarımız ebediyen ayrılacak yollarımız son bulduğunda sen başka diyarlarda olacaksın ben senin ayak izini kokunu taşıyan bu şehirde kalacağım gün gelecek ikimizde düşüneceğiz hayatımızdaki eksikliği hissedeceğiz belki de pişman olup bir çocuk gibi ağlayacağız sende benim gibi mektuplar yazacaksın göndermeyip saklayacaksın mektupları yazmadan benim gibi adını çoktan koymuş olacaksın gönderilmemiş mektuplar diye.
![]() |
#3998 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitsin artık bu hayaller, bu düşler
Gerçeklere doğru gönderin beni Bana mı düşecek hazanlar, kışlar Yaz, bahara doğru gönderin beni Yaşamak güzel şey, ben de bilirim Güzellik peşinden yiter giderim Karanlık içinde kaldı gözlerim Aydınlık ellere gönderin beni Çocukluk, gençliğim hani nerede? Hiç bir tat almadan kaldı geride Görün artık duyun, sevin beni de Yeni ufuklara gönderin beni Engini anlayan dostlar sağ olsun Anlamayan da dost bana, var olsun Düşmanlık bilmedim, kötüye olsun Hakk'ın bağlarına gönderin beni
![]() |
#3999 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() “ Attım Yürek akorlarımı
Tango şarkılarla sevda buklelerine.. “ Hayal dünyamın sırça köşklerinde Duyabilirmiyim seni Eylül. Üryan rüyalarımın Yorgun sabah uyanışlarını ve Sarhoş ayazı dokunuşlarını Bıraksam geceye Hissedebilirmiyim seni… Çalabilirmiyim nota sentezleriyle “sen” in ebedi senfonini. Eşlik edebilirmisin Sevda yüklü vals serenadlarıma. Sarsa benliğimizi si bemol sonatlar Titrese içimiz kemane dokunuşlarınla Gövdem öpücüklerine esarete mahkumken Dolaşsın bedenimde tüm parmakların. At bir bir akorlarını Gövdemden boynuma Boynumdan dudaklarıma. Yakıyor içimi med cezirlerin Tınlıyor tellerinde meşk edişlerin. Acelen ne gönlü sevda kokulum Bırak çalsın gönül nağmelerini Yehudi Menuhin. Sen; Dudaklarıma “sus” koy Dinginliğime “es” Dokundum Eylül bilesin Son dem de diyez…
![]() |
#4000 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep hüzün mü kaplayacak gönlüm seni,
Bir anlasan o zalimin derdini, Küsemezsin hayata böyle şimdi, Varsın olsun istemesin seni.... Üzülmene değer mi gönlüm o nun için, Söyle yanarak neyi değiştireceksin, Varsın olsun seni görmezden gelsin, Bırak gönlüm... Unut o nu gitsin. Her gün böyle acı çekiyorsun, O nu bir türlü unutmak istemiyorsun O seni çoktan unuttu,haberin olsun, Boş ver gönlüm... Elbet sen de unutursun......
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|