![]() |
![]() |
#4011 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlümü vurdular bugün..
Ne nir acı, Ne de bir sızı duydum. Gönlümü vurdular bugün.. Mutlulukla sevgiyle, Bitimsiz bir aşkla vurdular. Gönlümü vurdular bugün.. Ölesiye özlediğim duygularda Yıllar süren sabırların ardından. Gönlümü vurdular bugün.. Ceylan gözlere asılı kalmış, Gönlümü vurdular. Gönlümü vurdular bugün.. Bitimsiz sevdalarda, Kalan ömrün verileceği vurgunlarda. Gönlümü vurdular bugün Ve tabancayla, ne de tüfekle. Gönlümü vurdular, Sevgilerin ötesinde. Gönlümü vurdular bugün.. Bir gönül nikahında Omuza yaslanmış sevgiliyi duyarken. Gönlümü vurdular bugün... Dünden razıydım ya; İyi ki vurdular...
![]() |
#4012 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() I.BÖLÜM
Elele tutuşup aşkı tadalım Her aşık olanı cana katalım Çiçeği böceği şahit yazalım Gönlümün dilleri böyle söylüyor NAKARAT Size yıldızlardan selam getirsek Şöyle oturup da kelam eylesek Hayatta sevmeyi şiar bellesek Gönlümün sahibi böyle istiyor. 2.BÖLÜM Kırlarda bağlarda düğün yapalım Sevdalı herkese haber salalım Davulla zurnayla halay kuralım Gönlümün ateşi böyle istiyor. Işın ERGÜNEY
![]() |
#4013 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adına yazılan sevgi sözleri,
Yeterde artar dünyaya bilki, Şiirler dillerde olurken şarkı, En güzel dileği sana tutmuştum. Ay değil güneşsin ömür misali, Yakıyor ateşin alevsin sanki, Şükürler ederken Kalbime bilki, En içten duayı sana etmiştim. Adına gönlümün perisi yazıp, Yıllara tükenmez sevgini kazıp, Solmasın güllerin al olsun yazıp, Elinden tutmaya, götürmeye gelmiştim.
![]() |
#4014 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben sana uymazsam ağrımaz başım,
Sayende gülecek yüzüm yok gönül. Nereyi yıkmadı benim gözyaşım, Nerede hıçkırık izin yok gönül. Yeni bir afet mi girdi düşüne? Hadi Allah versin çek git işine, Bir fettan gözlünün düşüp peşine, Derbeder olmaya luzüm yok gönül. Ne bana cilve yap, ne yalvar yakar, Yerimde kim olsa usanır bıkar, İstersen karşıma huriler çıkar, Vallahi billahi gözüm yok gönül. Son diye söz verdin her seferinde , Vefa yok ,ne Aynur, ne Ayfer’inde, Hayırsız Nur’unda Nilüfer’inde, Emelim ,özlemim, arzum yok gönül . Seni çöle çevirmeye mahkumum, Ne bir gülüm olsun, ne bir zakkumum, Çoktandır başladı ,yaprak dökümüm, Takvimde baharım,yazım yok gönül. Nerede görülmüş ,güldüğüm nerde, Nerede başımı sokmadın derde, Her aşkta hüsranla kapandı perde, Artık o tarakta bezim yok gönül. Kapandı sevdanın dönemi bence, Kalmadı Leyla’nın önemi bence, Gene mi özendin gene mi gence, Sana söyleyecek sözüm yok gönül.
![]() |
#4015 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gönül, öyle bir gönül ki,
Sahiplenemez kolay kolay kimseyi, Sahiplendimi de bir kere Kovamaz bir türlü mekanından, Umursamasa da onu, yada görmezden gelsede hissettiklerini delice, sınırsızca yaşamak ister sevgisini. Tüm engelleri aşmak ister, Mutlu etmek ister sevdiğini, Herşeyi ama herşeyi yapar mutlu etmek için, Bir yandan da görmezden gelir yalanları, aldatmaları... Mazeretler uydurur kendi kendine yanlış anlamışımdır, yanlış görmüşlerdir der görmemek için, ve bir tebessüme, bir sıcak dokunmaya yelkenleri suya indiriverir hemen, Kin tutamaz bir türlü... Ayrı bir odaya kapatır sanki yaşanan tüm kötü olayları sessizce, Hiç görmediği, hiç karıştırmadığı karanlık bir odaya. Taki o oda dolup taşmaya başlayana dek.... İşte o zaman O zaman, o karanlık odayla birlikte herşeyi atar mekanından... Canını, aşkını, umudunu, yaşam sevincini. Yoo hayata küsmez, isyan etmez ozaman bile, Çeksede acısını delice işe verir kendisini, Yapar yine mutulukluk oyununu, gülme oyununu Geçmişte çok zaman olduğu gibi bulur o yolunu, Döner eski dostuna "yalnızlığına"
![]() |
#4016 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen, hiçbir varlığa değişemediğim
Sen, gördüğüm ama erişemediğim Çelişkilerimin en kararlısı, sen Gökteki yıldızlarla adını yazmak istediğim Sen benim en zayıf yanım İlk gördüğümden beri sana hayranım Bana baktığın zaman, gönül bayramım Ayrılık acısını ekmişler yeryüzüne Hasret yağmurları yağdırmışlar üstüne Kim bilir kimler değmiş masum yüzüne? Yalan olsa bile beni sevdiğini söyle Hayal olsa bile ne olur yüzüme gülümse! ... Mutsuzum, Senin içinde olmadığın bir hayalim yokken Üzgünüm, Sensiz hiçbir günüm mutlu geçmiyorken Nasıl hayattan küserim ki söyle Ela gözlerin içimde parıl parıl parlıyorken Beni umursamadığın gün Gönlümü teslim alır hüzün Ağlarım, aklıma geldikçe melek yüzün Yalan olsa bile beni sevdiğini söyle Hayal olsa bile ne olur yüzüme gülümse
![]() |
#4017 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bana gönül borcun var bu aşk'tan
sana göre bir tutam... bana göreyse hiç yaşanmayan. ben mi çıktım karşına? kapattım mı gözlerini, bakmasınlar diye bir başkasına. gelmedin de "gel.." mi dedim günleri yollarındamı tükettim, senin gönül borcun var bana bu aşk'tan sana göre bir tutam... bana göreyse hiç yaşanmayan.
![]() |
#4018 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Resmini çıkartıp,gönül çerçevemden
Başka bir resim koymak istedim yerine... Ne resim çerçeveye uydu Ne çerçeve resime... Boş kalsın istedim olmadı Boşlukla dolsun istedim dolmadı. Duvarda boş bir çerçeve düşün Ne garip değilmi ? Gönüldeki hâli nasıl bir bilsen... Taktım yeniden resmini yerine Gönül çerçevem artık boş değil. Anladım ki,bu gönül sensiz olamaz Sana doyamaz, sana kıyamaz... Uzaklarda olsanda unutma ! Dilimden eksik olmaz Kâlbimden silinmez aslâ Yaşadıkça, senin ismin... Ebediyyen kalacaktır yerinde Gönül çerçevemdeki resmin.
![]() |
#4019 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aksamin dokulen gulleri suda
Capkin yildizlarin elleri suda Dolunay gelindir telleri suda Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi Sonsuzca koprudur dag, tepe, bayir Irmaklar dusunur pinarlar uyur Susayan ruhlari sesinle doyur Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi Hep sana uzanir golgeden yollar Uzgun bulutlara ozlemin dolar Gozune degmeyen cicekler solar Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi Silinsin bu aksam dunyanin pasi Yeniden tutussun kalbin yarasi Dolsun sairlerin sihirli tasi Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi
![]() |
#4020 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Felsefe böyledir divanelerde
Teselli aranır bahanelerde Bir bardak çay için çayhanelerde Ağlarsın içtiğim yılları bilsen Ordular amansız soylumu soylu Şehri kaleden ayıran sur gibisin Yaylalarda çamur göklerde yağmurlu Badeyi süzen İlahi nur gibisin Onuncu asır bir Selçuklu konağı Yahut lale devrinden mamur gibisin Sağ gözün sol yanı içindir duası Yıldırımı kahreden Timur gibisin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|