![]() |
![]() |
#4031 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bütün gönül yollarım çıkıyor sana
Kalbinin kapılarını bana açsana Sımsıcak hislerinle boynuma sarılsana Geliyorum tutkulu aşkımla ben sana.
![]() |
#4032 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sırrı muammaya ben mahzar idim
toz pembe umuda gülsina dedim ben gülsen seyrinde aşkı ezberledim birbiri ardına gideni gördüm aşkta belli olmaz hicranın yeri diller konuşur hep ileri geri nihayet adına aşk dedikleri daha başlamadan biteni gördüm sevda muammadır peşinde koşma beyhude dolanıp dağları asma ağlarken güleni görürsen şaşma gülerken kaşlarını çatanı gördüm düşürülmüş bir kez dermans1z derde peşkeş çektiler merdi namerde insani aşk pazarı denilen yerde on paraya alıp satanı gördüm ne kar eder gönül gelmese gayil yüreklerde var ezelden aşka bir meyil bir ömür çıkması muhtemel değil gönül zindanında yatanı gördüm aşk pazarında geçmez para şöhret ün su derbeder gönül bahtiyardı dün üç gün yüze gülüp dördüncüsü gün hicran ateşine iteni gördüm müşküldür halim yüreğim kanda ne sevdalar gizli biliyorum canda nihayet ben gibi varmış cihanda sevmemeye yemin edeni gördüm
![]() |
#4033 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönülden gönüle seller akıyor
Ölümsüz sevdalar güle bakıyor Canımı sarmışım mutlu gülüyor Vuruldum dostlar ceylan gözlere Şahitti denizler sevdam üstüne Duydum ki çiçekler açmış yüzüne Gözlerim orada vardı kalbine Vuruldum dostlar ceylan gözlere Benimdi dünyalar aşkım seninle Kısaldı zamanlar durdu birlikte Açıldı kapılar güzel günlere Vuruldum dostlar ceylan gözlere Yağmur mu yağıyor benim üstüme Rüzgar mı götürür sevgi seline Fırtına kopuyor sinem içinde Vuruldum dostlar ceylan gözlere
![]() |
#4034 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönülden sevmişsen birini eğer,
ondan ayrılması inan çok zordur. Aşkına verdiysen ömrünce değer, firkatı içini yakan od olur. Gönül bahçesinde açmaz bir çiçek. Hayaller ne zaman olmuş ki gerçek.? Beklerken,belki de ömrün bitecek. Senin için artık o bir el olur. Ömrünce gözlersin onu yollarda. Olmasın istersin başka kollarda. Hatırlayıp,sana bir haber yollarsa. Kırılan yüreğin inan şâd olur.
![]() |
#4035 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir ümütsüz hayale, aldandı yeldi gönül.
Berrak temiz su gibi, akan bir seldi gönül. Meğer herşey yalanmış, oyuna geldi gönül. Acılardan ilhamlı, inleyen teldi gönül. Çalmasını bilenler, hep seni çaldı gönül. Kıymetin bilinmedi, bak sefil oldun gönül. Her gelen girip çıktı, sen sebil oldun gönül. Gün günden kötü geldi, ser sefil oldun gönül. Bu ilahi sevgiye sen, kefil oldun gönül. Meleklerden ihramlı sen seni buldun gönül. Bırak eski sevgiler, paslansın gönüllerde. Kuruyan göz yaşları, ıslansın gönüllerde. Gem vurulmuş arzular, uslansın gönüllerde. Bırak gönül aynası, puslansın gönüllerde. Sonu gelmez bu sevgi, yas’lansın gönüllerde. Sabah olsun gün doğsun, yaz olsun gönüllerde. Sevgiler dile gelsin, haz olsun gönüllerde. Zaman çok geç olmasın, tez olsun gönüllerde. Hiç ayrılık olmasın, köz olsun gönüllerde. Sevgimiz eksilmesin, giz olsun gönüllerde.
![]() |
#4036 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğduğu yaşta insan,
Ölürkende… Demekkki, Anamda yaşlanmadı babamda,, Biz aldandık.. Meğer sabitmiş gönülyaşı… * Yaş geçmiş baş aynı baş Ama saçsız… Ama Kırlarmış… Göz halkalarım kırışık Safca belki ama, kendimle barışık… Yaşımı sorma bana, Yakışır mı der şaşarsın.. Bendeki halleri.. Yıllar geçse ne yazar, Acıları neşeleri, süzmüşler azar azar… * yaşa başa bak derler, o hazanı görüntünün… gönülde… Yine, 14 ndeyim ömrün… Vurulumasına ramak yaşıyor hayat O gerçek mührün… İnsan olmak unutmakmış, en acı hançer yarasını… Belki… zaman Boyuyor beyazın karasını… * Bilse taşır mı beden, yüklendiklerini… Ne acımasız, kırar döker Kerpeten gibi bazen, hoyratca söker, Koparır alır dünya , verdiklerini… * Evladım diyerek, Buram buram sıcakta nasırlı ellerinin Toprağa sarılışı vardı ki bir, Çıkım başında bir nefes gölgede. Kucağında sarılışı özledim .. Babama,. Dolana dolana… * Buğday tarlasında , Terli, ıpıslak…..buğday kılıçığı yapmış, En helalinden memelerden, şapur supur… Doymayı özledim…. Yaz yağmurunun parfüm sürdüğü Mis kokulu örtmeyi özledim… Rüzgarda savuralan Anamın boynuna… Sarılıpta ağlamayı, hıçkıra hıçkıra * Kurtuluş son nefeste Keşke… Kimbilir..boncuk boncuk verirken canı… Senide alacak… Alan ananı ,babanı.. Özleyerek bitecek belki Hayat …. Siren çalacak apansız… Öyle bir yelki… Hoyrat acımasız…
![]() |
#4037 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim yollarda, kulağım seste
Gelmedi cananım, şu gönlüm yasta Cevaz ver ey pirim, gideyim dosta Hasret pınarları taştı, gör beni. Arada yollar var, yollarda dağlar Solan her gül için bülbüller ağlar Cevaz ver ey pirim, olasın sağlar Gözyaşım sel oldu, taştı gör beni. Özünde var oldum, sözünle piştim Bir garip kul idim, Hak’ka ulaştım Cevaz ver ey pirim, canımdan geçtim Yaram yüreğimden, taştı gör beni.
![]() |
#4038 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Keder dolu türkülerim
Dert çalıyor hep tellerim Hasretlerim, dost beklerim Bir yol gel de, gör halimi Engin artık gülmez oldu Ekmek aşım zehir oldu Kadehlerim yaşla doldu Hele bir dön, gör halimi 22.12.2000
![]() |
#4039 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sahilde,
sen ve yalnızlığın farkında olmadan dalgalarla sohbettesin… Birden elin uzanır çakıl taşlarına da taş kaydırırsın sularda Her fazla zıplayış ümit versede ordasın ve senlesin düşüncelerin karışır. sahili okşayan dalgaların arasına, içindeki sen akar kumlara da kendini kaybedersin... Bu da son taştır elinde suyun üstünde kayacak... _Tıpkı yıllar önce beni kaydırdığın gibi içinden._ Şimdi herşeyleri olan sen düşünsene neden kimsesizsin. sorgula kendini hadi nasılsa sular cevaplıyamaz seni!!! Bir rüyadan uyanmak yenisine başlamak olsaydı sen şimdi o sahilde gözünü ufka dikmiş ağlıyor mu olacaktın? Sen içindekileri aktaramadan birazdan güneş de batar biter gün gözlerinde… Gözleri görmeyenler bile gördü de bir sen görmedin… Yanında sevdiceğin vardı bir muhabbet kuşu misali. kah omzunda kah yanağında ama o haldeyken de sen yoktun. Çok yaşadın çok gördün sandığın hayat böyle değil bilesin!!! Gördüklerine değil göremediklerine ağla sen.....
![]() |
#4040 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ezel, ebet arasında,
Ömür denen anı gördüm. Yolculuğum sırasında, Dünya denen hanı gördüm. Ağzı, burnu her organı, Nokta kadar dört bir yanı, Hani damar, nerde kanı ? Karıncada canı gördüm. Kim demiş mal yongası, Olsun da gör can kavgası, Malın, canın yok faydası, Baki kalan şanı gördüm. Kah altta, kah üzerinde, İnsanoğlu seferinde, Zaman, mekan hep yerinde, Ben insanı fani gördüm. Rasim der ki ecel yendi, Yıktı gitti seli, bendi, Ne çırpındı, ne direndi, Ben gönlümü kani gördüm.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|