![]() |
![]() |
#4051 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İki arkadaş golf oynayarak ve iyi vakit geçirerek halı gibi
çimenlerle kaplı sahada dolaşmaktadırlar. Sahanın yanından geçen yolda büyük ve kalabalık bir cenaze konvoyu görürler. Adamlardan biri, şapkasını çıkartır, büyük bir saygıyla cenazeye doğru dönerek diz çöker, içinden bir kaç küçük dua mırıldanır ve yine aynı saygı ile ayağa kalkar. Arkadaşı çok etkilenmiştir. "Hey!" der, "Sen gerçekten temiz yürekli iyi bir insansın!.." "Tabii," der adam. "Ne de olsa 35 yıllık karımdı."
![]() |
#4052 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üç evli kadın aralarında anlaşmışlar gece bara gideceklermiş. Kocalarından izin almışlar. Gece buluşup güzel bir bara gitmişler. Geç saatlere kadar içip sarhoş olmuşlar. Sabaha karşı bardan çıkıp evin yolunu tutmuşlar. Evleri yakın olduğundan yürüyerek gidiyorlarmış. Ama yolun tam ortasında inanılmaz sıkışmışlar ve eve kadar gidemeyeceklerine karar vermişler. Yakınlarında sadece büyük bir mezarlık varmış ve oraya yapmaya karar vermişler. Ama mezarlık çok çamurmuş. Tuvaletlerini yaptıklarında her tarafları çamur olmuş. Ve çamurları donlarıyla temizleyip donlarını oraya atmışlar. İçlerinden biri böyle eve gidemeyeceğini söylemiş. Gözüne bir mezarın üzerinde duran çelenk takılmış. Çelengin üzerinde uzun yazılı bir şerit varmış. Şeritle kendine don yapmış ve evin yolunu tutmuşlar. Sabah olduğunda kadınlardan birinin kocası panik halinde diğer kadının kocasını aramış:
- Ben artık bu kadınla olamam. Benim kadın eve donsuz geldi. Diğer adam ağlamaklı bir sesle: - Dostum seninki yine iyi bizimkinin altına 'SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ' diye yazıp göndermişler.
![]() |
#4053 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın birinin beyninde tümör varmış ve beyin nakli gerekiyormuş.bir beyin bulmuşlar fiyatı 500bin dolar adam bu çok pahalı demiş,bu erkek beyni diye cevap vermişler.başka bi tane bulmuşlar o da 5ytl bu da çok ucuz demiş adam bu da kadın beyni demişler.tabi demişler erkek beyni az kullanılmış pahalı ama kadın beyni çok kullanılmış o yüzden ucuz
![]()
![]() |
#4054 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Claudia, Cindy ve Naomi uçakla yolculuk yaparken uçak Afrika semalarında düşmeye başlıyor. Cindy hemen makyaj yapmaya başlamış. Diğerleri
-"Hayırdır Cindy?" diye sormuşlar. Cindy -"Benim yüzüm güzel olduğu için yamyamlar benim güzelliğimi görüp önce beni kurtarsınlar diye makyaj yaptım."demiş. Bunu duyan Claudia hemen kabine girip göğüs dekolteli bir elbise giymiş. Bu olayı gören diğerleri -"Hayırdır" diye sormuşlar Claudia -"Benim göğüslerim büyük ve güzel Afrikalılar göğüslerimi görüp önce beni kurtarsınlar diye giydim" demiş. Naomi kabine girip çırılçıplak soyunmuş. Diğerleri -"Ne bu hal Naomi?" diye sormuşlar.Naomi -"Uçak düşünce önce Karakutuyu kurtarırlar" demiş.
![]() |
#4055 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hava tasimaciliginin ilk yillarinda insanlar uçaga binmekten
korktuklari için bir türlü istenen yolcu sayisina ulasilamiyormus. Bir sirketin promosyon sorumlusu uçaklarinda seyahat eden is adamlarina birer mektup göndererek eger o hafta rezervasyon yaptirirlarsa bundan sonraki ilk bes seyahatlerinde eslerinden para alinmayacagini bildirmis. Bunun üzerine epeyce basvuru olmus dogal olarak. Ve is adamlari esleri ile katilmislar. Sirket kampanya sona erdikten sonra bu kez is adamlarinin eslerine birer mektup göndererek seyahatlerinden memnun kalip kalmadiklarini sormus. Ancak mektup gönderilen kadinlarin %90 nindan su yanit gelmis : NE SEYAHATI? , NE ZAMANDI ?
![]() |
#4056 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Faruk babasına sormuş?
Babacığım uzayda kaç gezegen var? Bilmiyorum. İstanbul'u ilk kuşatan kimdir? Unutmuşum oğlum. Babacığım sorularımla seni sıkıyor muyum? Sıkılmak da ne demek oğlum! Sor, sor ki öğrenesin!
![]() |
#4057 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın bebeğiyle otobüse binerken otobüs şöförü kendini tutamayıp şöyle demiş:
- Aman tanrım ne kadar çirkin bir bebek... Kadın sinirle biletini kutuya basmış, en arka tarafa geçmiş, bir adamın yanındaki boş yere oturmuş. Adam dönmüş kadına; - Özür dilerim. Acaba az önce şöförle aranızda ne geçti? Kadın: - Büyük bir terbiyesizlik etti. Hakaret... Adam: - Bir kamu görevlisi insanlara hakaret edemez. Suç teşkil eder. Kadın: - Doğru. Gideyim de şunu bir azarlayayım. - Merak etmeyin, ben maymununuza gözkulak olurum...
![]() |
#4058 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR gün hoca minareye çıkmış ey halk bugün size ne anlatacağım bilioymusunuz? demiş;
Halk=bilmiyoruz demiş hoca öğreninde gelin demiş ertesi günü hoca yine minareye çıkmış ey halk size ne anlatacağım biliyomusunuz demiş Halk =bilmiyoruz demiş Hoca yine öğreninde gelin demiş ertesi günü halk anlaşmış yarısı biliyoruz yarıda bilmiyoruz diycekmiş... hoca çıkmış minareye ey halk size ne anlatacağım biliyomusunuz demiş.. Halkın yarısı biliyoruz yarısı bilmiyoruz demiş Hocada bilenler bilmeyenlere anlatsın demiş.... muhahaah!!!
![]() |
#4059 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın biri bir gün iş e görüşmasine gider ve anlaşırlar ama patron bir isteğiniz varmı diye sorar ve adam başlar
-Hafta sonları bana aittir ve çalışmam,en az 1.5 ay ücretli izin yaparım ve resmi tatillerde çalışmam,öyle işe erkende gelmem 10.00'da gelir 16.00'da giderim,en az 4.000$ maaş isterim demiş patronda dönüp: -Siz yine insaflı çıktınız biz sizin için hafta sonu ve perşembe tatil olsun diye düşünmüştük,en az 2 ay ücretli izin vericektik resmi tatiller sizindi,işe saat 10.00'da gelip 14.00'da gitmenizi düşünmüştük,en az 8.000$ maaş vericektik...bunu duyan adam -Şaka yapıyosunuz demiş...patronda dönüp -Önce siz başlattınız demiş
![]() |
#4060 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin tiki var, tek gözünü sürekli kirpiyor, bir isyerine müracaat etmis...
Yonetici: "Beyefendi okudugunuz okullar harika, sizi hemen ise alirdik ama gözünüzü sürekli kirpmaniz müsterileri rahatsiz eder" diye korkarim. Bunun üzerine adam: "Bir saniye, ben iki aspirin alirsam göz kirpmam duruyor" demis. Ceketinin ceplerini karistirmaya baslamis; karistirirken bir prezarvatif çikmis, sonra kirmizi bir prezervatif, sonra yesil bir prezervatif, mor prezervatif, sari prezervatif, fosforlu prezervatif..... Sonunda iki aspirin tabletini bulmus, yutmus ve göz kirpmasi geçmis. Bunun üzerine yönetici: "Beyim, iyi güzel de bizde birçok bayan çalisiyor, sizin gibi bir cinsi sapigi ise alamayiz!" demis Bizimki: "Ne sapigi kardesim, ben çok mutlu evliligi olan bir adamim." - Madem öyle bütün o prezervatifler ne demek oluyor? - Siz hiç eczanede, eczaciya göz kirparak, "Iki aspirin" dediniz mi?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|