![]() |
![]() |
#401 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deniz Yıldızı
Eğer birgün yüreğinin kıyısında küçük bir deniz yıldızına rastlarsan, görmeden geçme sakın. Gönder onu mavi sulara, ancak öyle ulaşabilir, deniz fenerindeki ışığa...
![]() |
#402 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deniz Yolu
Rüyamda görsem uyanmak istemem, yanımda olsan bırakmak istemem, dudağımda olsan konuşmak istemem, kalbimdesin,gitmek istesen sevmekten vazgeçmem. Açtım sana aşk dolu kucağımı, verdim sana tüm duygularımı, uunutma canım şu canımı, hazırdır vermeye hayatımı! Seni sevmenin ucunda ölüm olsada, hayatımın her anı deniz olsada canım seni istediğinde yanımda olamasanda, hiçbir şey beni döndüremez deniz yolundan. Bu yol sevgi dolu,bu yol aşk dolu bu yol hasret dolu,bu yol özlem dolu her yolun sonu olduğuna gibi bu yolunda sonu mutluluk dolu!
![]() |
#403 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Denize Aşk
denizin ufku gibi aşk hem çeker insanı hasretine hem denize korkar insan kara çeker hayata kurtarıp tekrar yaşatmaya cesaret değil verdiği, ümit değil umutsuzluk sadece, devam etmeye, sürüklenmeye... bunu fırsat sanar insan başlar hayatını değiştirmeye tam vazgeçmişken hayattan umudu yitirmişken yaşamaktan kendisidir derler insanı kurtaran tam denize boğulurken üvey hayatından gerçek aşkına doyamadan, ıslanamadan... çekilir geri alin yazısından kendi yalnızlığına ıssız, sonsuz bir yola...
![]() |
#404 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Denize Kıyısı Olan Şehrin İnsanına
Başka bir zamanda yaşamak istiyorum Beni taşımanı,yani her şeyimle Başka zamanlara başka yerlere Hiç sormadan, usanmadan.. Geldiğin şehir olmak.. Adım attığın sokaklar olmak istiyorum Biliyorum ki sen sadece oraya aitsin. Hazar denizine kıyısı olan Şehrin insanısın Yani efsanenin tam ortasındasın İstemekle olmak bi yana Yaşamımın ve yazmamın tam ortası Yani bir tanem.. canım kızım Sana yakışacak bir sevda Var gelip de almak istersen Ya da almayacaksan hüznüm Sen anlayışlısındır. Bilirsin yaşanmışlıkları Ya da sezersin hayal kırıklığımı Bu kara atmosferi Hazar denizine kıyısı olan şehrin insanı Ya da öyle sandığım insan Sana bırakabileceğim Yüreğim, bakışım, sevmelerim, gülüşüm, Kalmayabilir Her zaman düşüncemdesin Kıymetini bil!! Bütün güzel günler adına...
![]() |
#405 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Denizgözlüm
Deniz gözlüm yine yalnızım,sensiz yürüyorum aydınlığı olmayan yollarda, ne gecem aydınlık,ne gündüzüm. Yalnızım, yapayalnız denizgözlüm, ne oldu da çekip gidiverdin, verdiğin sözleri tutmadan. Hani *******imin yıldızı, gündüzlerimin güneşi olacaktın denizgözlüm. Ya sen. Bir gece allahaısmarladık demeden, ayrılıp gittin ardına bakmadan. Görmeden beni, sonsuzluğa duyduğun özlemle, kara toprağın koynuna sokuluverdin denizgözlüm. Özledim evet seni çok özledim aşkım özlemle geldiğimde yanına dalıp giderken gözlerim ben hep üzerindeki toprağı yarıp da yanına uzanasım geliyor, be can aşkım, denizgözlüm.
![]() |
#406 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() [B]Deniz'i Özledim
Bazı yaşanılanlar sonra kıymete biniyor, Gittikten,uzaklaştıktan sonra... Duyguların mantığına sonra hükmediyor, Geçtikten rüzgar gibi... Denizi özledim...sevgi bittikten sonra..
![]() |
#407 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Denizin Delisi
Unutmak mı, delisin, Gitmesem de bekler orada deniz. Gelirsem bilmelisin Benim beklememdir burada deniz. Gitmek gibi geleceğim Denizin delisine. Delinin denizi gibi, O ne kadar giderse
![]() |
#408 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Denizin Kentini Yaktım
Denizin kentini yaktım Vızıldayıp duran kafamın ortasında Denizin kentini yaktım Hurma şırıltılarıyla Denizin kentini yaktım Beni çocukluğumdan koparan Denizin kentini yaktım Bir kent kadın kabuklarından Denizin kentini yaktım Miras kalmış bir alevle Denizin kentini yaktım Veli ağaçlarla kalbi atan mermerle Tanrıyı anarak kalbi atan Cami sütunları boğdu Sararmış gözyaşlarıyla Kararmış denizin kentini İstanbul ey sevgili şehir Dön dön karadan gelen sesime Son veren zaman yatırında Denizden getirilen biçimine
![]() |
#409 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Denizin Kıyısında
Oturup ağladım,yalnız başıma sensiz, ne sesini duydum,ne ellerin uzandı ellerime yürüdüm yenikapı sahillerinde duymadı deniz, ne dalgalar vurdu kıyıya,ne su sıçrattı üzerime. Seni gördüm denizin bittiği yerde sen görmedin oturuyorken deniz kıyısında,öylece üzgün. Eskilerden kalma bir sancıydı kalbimde sevgin denizin kıyısında bir karaltıyım,sadece bugün. Beynimde uğuldadı,gazinolardan yükselen şarkılar herkes gülüyordu benden gayri,kahkahalarla beni anlatıyordu sanki bütün mısralar ışıkların içinde ben başbaşaydım karanlıkla. Haykırdım dalgalara,dedim:alın beni artık çekildiler geriye geriye,dedim nereye bensiz. Dediler kıyamayız,böylesi sevgiye;yazık sevgiler yaşamalıdır kalsa da karşılıksız.
![]() |
#410 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Denizin Üstünde
Yürümek isterdim hep, Caddelerde, sokaklarda, En çok da denizin üstünde... Sevgilimle el ele, kırlarda, Çayırlarda, sahillerde, En çok da denizin üstünde... Elimde pamuk şekeri, Bacağımda kısa pantolon, Hiç büyümeyecekmişim gibi. Yürümek isterdim hep, En çok da denizin üstünde... Çocuktum önceden, anlamazdım, Şimdi büyüdüm, anlıyorum, Yürümek istiyorum ben, Sahillerde, kırlarda, En çok da denizin üstünde... Tadını çıkara çıkara, Yüksek binaların arasında, “Girilmez” yazan tabelaların ardında, Çocukken yürüyemediğim yerlerde, Suç işleyip, polisten kaça kaça, Yürümek istiyorum ben, En çok da denizin üstünde...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|