![]() |
![]() |
#401 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2089
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Sessizce... Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce, Hiç için titredi mi sıcak yaz *******i, Dolunaya baktığında hissettin mi hiç Yapayalnız derin bir karanlıkta olduğunu, Ve acı bir şekilde farkına vardın mı, Kalabalık içinde sessizce dolaştığını. Düşündüğün şeyi bilmeden uzaklara takılır gözlerin; Ellerin bilmediğin elleri tutar sanki, Tuttuğun el sana huzur verir de; Sen o huzurla bir türlü rahatlayamazsın. Boğazında kelimeler düğümlenir, yutkunursun; Bakışların buğulanır, gözlerini kısarsın, Tek damla düşmesin diye çabalarsın; Bilirsin ilk düşen damla habercisidir; sağanakların, Bilirsin sağanakların ardından körelir; duyguların, Bilirsin ki içindeki yangınlar büyür sağanaklarda. Sen bilirsin ama kalbin bilmez bunları, Yaşadıkça yaşar sevdalar kalbinde, Büyüdükçe büyür kalbin, her sevdayı saklar içinde, Gün gelir sığmaz olur kalbin göğsüne, Taşıyamaz olur bedenini, artık yorulur. Duyguların ağır gelir; ezilirsin Bir gün açıklanmamış duygularınla köşende, Teslim olursun ölüme, Sessizce alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ßeßeğim Soğuk Kış *******inde İçimi Saran Sensizlik Değil mi ? Sabahın İlk Saatlerinde Seni Arayan Gözlerim Değil mi ? Üşüyen Ellerimi Isıtan Senin Ellerin Değil mi ? Çırpınan Kalbime Hayat Veren Senin Bakışların Değil mi ? Ya Ben Çıldırıyorum Yada Sensizliğin Acısını Kendime Yediremiyorum Bırakıp Gitmek Bu Kadar Kolay Mıydı İnan Ayrılmak Ne Zormuş Bulduğun Sevgide Mesut Musun Benim Verdiğim Sevgi Değil miydi ? Gene Sabah Oluyor Sensizlik Sarmış Benliğimi. Ya Ben Çıldırıyorum Yada Sensizliğin Acısını Kendime Yediremiyorum Ve Ben Seni Halla Özlüyorum Seviyorum Bunca Hasret Yetmez mi ? Sensizliği Kendime Yediremiyorum Yoksa Gittin ve Unuttun mu Beni; Kış Gelmeden Sabah Olmadan Ne Olur Dön Gel BEBEĞİM alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Dur Küçüğüm! Gitme ne olursun. Başka sevgilerde teselli arama kendine. Başka eller değmesin tenine. Ayrılığı kabul etmez bu aşk biliyorsun. Yalanlar söyle bana canımı yakan. Sorular sor cevabı olmayan. Yada günahlarını ver bana Razıyım. Yeter ki gitme... Yapma Küçüğüm! Bil ki sonu yok bu terkedişlerin. İç çekerek kadere isyan edişlerin. Dayanmaz buna yüreğin. Bu ayrılığa katlanmaz. Olmasın sonumuz böyle küçüğüm. Anla artık. Bu aşkı sığdıramazsın her kalbe. Ateşlere at beni istersen, Ya da zincirlere vur. Ama Gitme. Gidersen sonum olur alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Ne
Söz geçmiyor gönlüme, havalanıyor Her gördüğü güzele sevdalanıyor Her sevda da üzülüp pareleniyor Sana ne ey gönlüm, aşktan sana ne Yetmedi *******ce uyumadığın Ağlayıp sokakları arşınladığın Şişeler arasında hep darmadağın Sana ne ey gönlüm, yardan sana ne Çekilmez oldu artık hasretliklerin Göremez oldu artık gözbebeklerin Garip hayallerin, ah öksüz düşlerin Sana ne ey gönlüm, aşktan sana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değer
Değer... Savaşmaya değer... Çorak arazilerde, Taşlı tarlalarda Yaşayacaksa eğer Bir tane papatya Değer... Savaşmaya değer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umarsızca
Gecemin en umarsız anı şuan nefesim soğuk ve üşüyor gözlerim Ve içim bir deli türkünün ev sahibi ... Acılara zam yapacağım yine ayın beşinde Akreb,yılan,çıyan hepsi peşimde ve biliyorum ve bekliyorlar gece yarısını ... Gong çalar eser geçer deli gibi parçalar ve yine umut kalır karanlıklarda ve yine bir ben kalırım karakışta ... Gecemin en soğuk ateşi sardı bedenimi ve yine umarsızım kimse bilmez beni kararsızım ... Bir deli oyun bu sürüklendiğim ve içimde şeytanın bacağı kırma,kırılırım yanarsın, bende yanarım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NEREDESİN...?
Gecenin en zifiri karanlığı Çökmüş bu gece odama... Gecenin en ağır yalnızlığı Omuzlarımda... Bir yanda zifiri karanlık, Bir yanda kahreden yalnızlığım... Ve sen, içtiğim zehrin dumanlarında. Ve sen, içtiğim zehrin dumanları kadar yakın, Elini tutamayacak Saçını koklayamayacak Sesini duyamayacak “Seni seviyorum” diyemeyeceğim kadar uzaksın bana. Gecenin en zifiri karanlığı Çökmüş bu gece odama... Gecenin en ağır yalnızlığı Omuzlarımda.. Ve bu gece öylesine dolu Öylesine dolu ki yüreğim sana... Ve bu gece Yapayalnızım odamda... *******den korkarım biliyorsun Çığlık atmak gelir içimden Canım sıkılır kötü olurum... Hani, türküler söylenir adına Şair, sokak lambalarının solgun ışığında Arar durur sevgilisini... Yarin gözlerine benzetir aşıklar hani. Hani gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Sığınır ya koynuna... Ben sevmiyorum ne akşamları, ne de *******i İnadıma, en zifiri karanlığı Çökmüş bu gece odama. Gözlerim birazcık nemlense Yanıma otururdun. Yumuşak ellerinle saçlarımı okşar “ Ağlama ne olur, Ağlarsan dayanamam, kahrolurum “ diyordun Bakma yaşaran gözlerime. Kızacaksın biliyorum ama Biraz fazla içtim bu gece. Sigaranın dumanı belki Ya da toz kaçtı Bir böcek de olabilir, bilemiyorum Sen kahrolma bitanem Vallahi ağlamıyorum... Çiçeklere boğardım seni elimde olsa Elimde olsa başına taç yapardım yasemenleri Elimde olsa var ya, zamanı geri çevirir Söküp verirdim sana Yüreğimdeki sevgimi... Odam ayni oda Oturduğum koltuk ayni. Önümde eski orta masa Duvarda babanın resmi. Tozlandı biraz, silinmek ister belli. Bardaki içkiler bitmek üzere Tükendi gitti ömrümüz gibi. Eski piyano köşesinde duruyor Çocuklarımızın resimleri düştü düşecek... Yerli yerinde masadaki vazo Vazodaki yapma çiçek... Mumlukta mumlar, ceketim askıda Kulaklarımda sesin Yüreğimde hasretin. Radyoda “ dönülmez akşamı “ okuyor Münir Nurettin... Bitanem, Gülüm, sen neredesin... Gecenin en zifiri karanlığı Çökmüş bu gece odama... Gecenin en ağır yalnızlığı Omuzlarımda.. GÜVEN ARCA |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KİMİ SEVSEM SENSİN
“Kimi sevsem sensin/hayret sevgin hepsini nasıl değiştiriyor gözleri maviyken yaprak yeşili senin sesinle konuşuyor elbet yarım bakışları o kadar tehlikeli senin sigaranı senin gibi içiyor kimi sevsem sensin/hayret senden nedense vazgeçilmiyor herşeyi terkettim/ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattık/nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin/hayret kapıların kapalı girilemiyor kimi sevsem sensin/senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur/sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi sevsem sensin/hayret in misin cin misin anlamıyorum” Atila İLHAN |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|