![]() |
![]() |
#401 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel De Geleyim
Gel de geleyim, Ömrümü, Kalbimi sana vereyim. Kalbimi geri vermek, Beni terk etmek istersen, Beynime bir kursun sikta, Öleyim. Tarih Ve Saati: 09/10/2003 23:29 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#402 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Desem Gelemezsin'ki
Artik haram bana bütün *******, seni düsünüyorum, Suskunum, *******e göz yasimi döküyorum, Dinleyenim yok, feryadlar içerisinde bir yorgunum, Gel desem gelemezsin'ki bunu iyi bilirim. Düsüncelerimde sen varsin, bir ikinciye yer yok, Dilimde senin ismin, baska isme yer yok, Kalbim doldu tasti seninle, bir baskasina yer yok, Gel desem gelemezsin'ki bunu iyi bilirim. Derdimi anlatsam dinleyen güler geçer biliyorum, Simdi her yürüdügün yerde, seni ona buna soruyorum, Ismin dilimde, korkusuzca *******e haykiriyorum, Gel desem gelemezsin'ki bunu iyi bilirim. Kanimdan senin hatiralarin akiyor, baska aniya yer yok, Yüregimde senin için yaslar akiyor, gözümde baskasina yer yok, Yalniz senin için korkuyorum, baska korkulara yer yok, Gel desem gelemezsin'ki bunu iyi biliyorum. 18'02'2008 18:51 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#403 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelecegim Ol
Birbirimizi seviyoruz, Hemde delicesine, Beni birakip gitme, Bütün acilari, Kederleri, Hüzünleri, Bana bastan yasatma, Benimle ol, Benimle yaslan, Her baktigim yerde sen, Sevdigim tek kisi sen, Dur benim ol, Benimle beraber, Gelecegim ol. Tarih Ve Saati: 15/05/2005 18:24 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#404 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelecekmisin
Seni seviyorum diyorum, Beni duyuyormusun. Seni Özlüyorum diyorum, Sende özlüyormusun. Gel bana diyorum, GELECEKMiSiN? Askindan yandim da kül oldum. Sevdanla açtim da gül oldum. Sen güldün de ben yeniden dogdum. Bana baktin ya dünyamin günesi oldun. Korkunun ecele faydasi olsaydi, Ben seni kaybetmekten korkmazdim. Tarih Ve Saati: 16/08/2005 03:18 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#405 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelin Dinleyin Beni
Gelin dinleyin beni, Silin artik gözyaslarimi. Dinleyin dermansiz dertlerimi, Dinleyin ama gülmeyin neolur. Seviyorum onu mecnun gibi, Özlemimdeki hasret gibi, Nerdesin söyle bana, Beni yalniz birakmasana. Artik çok korkuyorum, Insanlarin yüzlerini göremiyorum, Birgün olsun gülemiyorum, Hergün ben kahroluyorum. Hayatta yarisa girdim, Kosuyorum ama kader önüme geçti, Hayattan arkada kaldim, Hayatimi yasayamadim. Gün yüzü göremedim, Gerçekten hiç sevilmedim, Herseyi zamana biraktim, Ruhumuda kadere sattim. 24 saatim karanlik geçti, Günesi bile hiç göremedim, Düsüncelerim beni terk etti, Birakti gitti, beni yalnizliga. Tarih Ve Saati: 15/11/2004 13:45 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#406 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelip Geçti
Sadece bir mutluluk göz yasiy’di, Gelip geçti ama yürekler sevindirdi. Görmek istedigin kisi omuy’du, Bir uzun yoldu, ama zor degildi. Karsina çikti, bir an yüzüne güldü, Bu senin için sanki bir ömürdü. Gelip geçti yanindan saniyelik, Ama yinede seni hayata güldürdü. Her yasanilani gerçek sanmamalisin, Yalanda olsa hiç unutmamalisin. Gelip geçti hayatindan biliriz, Yinede gülmeli, aglamamalisin. Büyük bir sevda, derinden basti yürege, Buda bir kabiliyet, deger ver emege. Gelip geçti ömründen anladik, Olmamalisin kara bir gölge. Saat oniki’ye vurdu, koy kafani yastigina, Duygularini dönder bir kez mantigina. Gelip geçti artik sende ögrenmelisin, Devam etmelisin durmadan yoluna. 10’07’2007 15:57 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#407 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmedin
Gelir dedim gelmedin, Döner dedim dönmedin, Sever dedim sevmedin, Güler dedim gülmedin, Özler dedim özlemedin. Zaman geldi, sen gelmedin, Zaman geldi, sen dönmedin, Zaman geldi, sen sevmedin, Zaman geldi, sen gülmedin, Zaman geldi, sen özlemedin. Geldi derken, gelmedi, Döndü derken, dönmedi, Sevdi derken, sevmedi, Güldü derken, gülmedi, Özledi derken, özlemedi. Günahim nedir bilemem, Ben onsuz hayatta gülemem. Kapilmisim ona gidiyorum, Ama nereye kadar bilmiyorum. Tarih Ve Saati: 15/11/2004 14:38 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#408 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Sevgiyi
Özledim artik gerçek bir sevgiyi, Herkez gibi, Sevipte, sevilmeyi. Sevmek kolay, Sevilmek sans ister, Kaderin iyiligini ister. Ama bende sans denilen birsey yok. Hep seven ben oldum, Ama sevilen baskasi oldu. Tarih Ve Saati: 06/08/2002 14:45 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#409 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçekleri Ögrendim
Babam hasta yatakta, Annem zaten dünyadan uzakta, Kardeslerim kendi hallerinde, Ben ise hayeller pesinde. Herseyden habersiz günlerim geçti, Içimde bin bie korku, Hislerim gerçekleri çözemedi, Yalnizligimi arkadaslarimla paylastim, Rahatladim, Yada öyle sandim, Ben ilk defa gerçekten agladim, Ben babam için yandim. Gerçekleri bugün ögrendim, Babam agir hastaydi, Bir an soka girdim, Sevdiklerim benden saklamislardi gerçegi, Ne diyecegimi sasirdim, Yüregime akittim göz yaslarimi, Sinirlendim, Kendimi disari atmak istedim, Ama cesaret edemedim, Anladim, Tek gücüm babammis. Simdi düsünüyorum, Babama haksizlikmi ettim, Yoksa kiymetini hastaligindan sonrami ögrendim, Ben kim oldugumu unuttum simdi, Ne oldugumu, Kime ait oldugumu unuttum, Yada seytana kurban oldum. Gerçekleri ögrendim, Hayatim karardi, Gerçekler gerçektende aciymis. Tarih Ve Saati: 05-12-2005 22:23 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#410 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçeklerini Biliyorum Saniyorsun
Gerçekleri biliyorum saniyorsun, Oysa çok yaniliyorsun, Hayatta hersey yalan, Gerçek olan allah. Ben insanlari taniyorum diyorsun, Oysa kendi kendini bile tanimiyorsun, Kendi tanitmak istesen bile, Gözlerinde yasi gösteremiyorsun. Içinde bir aci var, Ama ne, Ne için gizli gizli aglarsin, Bir derdin var dermanin allah, Baska kimse anlamaz seni, Yada dertli olan sairi, Yada gözü kör olan dilenciyi. Bak sana ne diyorum, Kendi kendini anlamani istiyorum, Bosver kafaya takma desem bile, Insan yerine koyulmuyorum, Ben bunu iyi biliyorum. Kör olan duygularin, Artik görsün gerçekleri. Tarih Ve Saati: 03/08/2005 21:30 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|