![]() |
|
|
#401 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yıldızlar
Yıldızlar sardı gecemi Haykırmak ister yüreğim Tutuklu dilim. Gözlerim gecenin sonsuzluğunda Kaydırır yıldızları Tüm yıldızlara SEVGİMİ yükledim. Nazan İzmirli-20.07.2005-antalya Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#402 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yıldızlar yağsın
sırtın yerde olmalı bu gece hissetmelisin taşı toprağı ait olduğun dünyayı yüreğinde. gözlerini çevirmelisin gökyüzüne evrende neler olup bitiyor diye. sonra yıldızları kaydırmalısın yüreğinle. çok çoook çoooook dileklere ulaşsın diye. 11.08.06-ant-yıldızlar yağsın Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yok olmayan tek şey
yok verilmiş bir söz dilimizde birbirimize ne farkeder ki ruh ikizimiz birleşmişse gönüllerde değmesin dudak dudağa değmesin tenin tenime alevler sönermi sanarsın buz denizinde kalpten kalbe bir yol bilinmeyen görülmeyen sonsuzluğunu hissettirir masumane gözlerde .....yok .............yok ....................yok söz....................yok ............................yok olmayan tek şey ........................sensin ben de....................... 08.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yokluğun
yokluğun ne çok şey koparıyorsa içimden sonbaharın renk cümbüşünde gözleri boyaması hazalları önüne katması gibi yokluğun ne çok şeyler de ekliyor bir bilsen bir bilsen yokluğunla koparılan yapraklarımı onlar görünen yanım silkinir hüzünlerden salarım köklerimi kaynağı derin sulara can verir yeniden dallarıma sen olursun her filiz bir tomurcuk yaprağım olursun geri dönen hayat veren üzerine yüzlerce şiirler güftelenen bu mevsimler daha çokkkkkkkkkkkkkkk yaşanacak bir bilsen bir gün işte bir gün nefessiz yapraksız köksüz kalma korkusu sarar içimi tamam........! birgün belki ama bugün neden.........! zamansız mevsimleremi kaldık susma tek bir hece neden.........! 16.12.2005-antalya Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#405 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yol mu? yolcu mu?
yol mu olmak yolcu mu özlem dolu bir kalbi kavuşturmak mı yoksa kavuşan olmak mı farkeder mi? yol un sonuda yolcu nun sonuda aynı nokta giden dönmek zorunda oysa yol kalacak orada karar vermek! zor............yol........ bir ışık süzmesi isen........ zor yolculukda...... yol olmak da zor yolcu olmak da. 27.01.2006-antalya Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#406 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yolculuğum sana
yolculuğum sana, tıpkı çocukluğumda ki heyecanla. elmalı şekerlerini çok severdim bu şehrin. sokaklarını severdim, baharlarla erguvanlarını, kışın buzlu kaymaklarını. yürümek ise; kabustu karda. fakültenin taş merdivenleri dil getirse ah! az mı bekledim seni cepleri delik idealis parkamla ellerim çatlardı,dudaklarım mor mor ülkemin gözbebeği kalbimin orta yeri sevinçlerim de hüzünlerimde hep sende kesişti. ve bugün yine yollarım sana. donsamda ayazında son bir yaprak görmek dalında, kanadı kırık bir serçe canlanırken sıcaklığında geçmiş yok olur avuçlarında. ihtiyacım var yolculuğum sana. 27.12.2006-ankara- Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#407 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yorgunum gözlerim
deli mavi, yorgunum dinlensin bedenim dalga kıranlarında yumdum gözlerimi ellerim kilitli ensede, ıssızlığının teslimiyetinde. sırtımı dayadım, su altında mercanda var ahtabotta, ister güneşin çarpsın ister tenimi okşa. yorgunum gözlerim kapattım seni 09.12.2006-ant/kaş/kal Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#408 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yudum yudum
---- ----- ------ ------ ----bir fincan---- -----kahve---- --dudaktan-- --kalbe-- ------ ---- -- unuttururken üşümüşlüğümü unutturamadı bir yudum acı kahvenin sende bıraktığı keyfi özledim -- özledim seni acı kahve tadında yudum yudum dudaklarında özledim seni Nazan İzmirli-21.11.2005-ant Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#409 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüce Olimpos
..................yüce olimpos, ........zirvelerine ulaşmak ...............bir başka haz. ...............buzuyla, karıyla, ..........kavurucu sıcağıyla doruklarında şafaklamak. bu günde bütün ihtişamın ile karşımdasın seni hergün bir başka yüzünle görmek ne güzel birgün yok olursun sislerin ardında birgün ışıl ışılsın gündoğumunda birgün başak tarlasısın altın ağırlığında birgün buzdan kıristal göz kamaştırırcasına birgün bulutlar sarar benden alırlar seni biliyorum sen yine oradasın sadık SEVGİLİ gibi. gün batımı bir başkadır üzerinde sarar bedenini ayrılmak istemezcesine bir yanın kızıl, bir yanın sarı dorukların da lila karmaşası grubu seyretmek doyumsuzlaşır seninle bir sen varsın benden önde benimle tüm heybetinle akşam alacası gölgesinde gün biter hava kararır biran göremem seni sonbahar hüznü çöker yüreğime dolunay yakamozlarının büyüsünde biliyorum sen yine orada sadık SEVGİLİM diye yanıbaşımda. nazan'dan yüce olimposa sevgilerle.... Nazan İzmirli-15.06.03/16.10.05-antalya Nazan İzmirli |
|
|
|
|
|
#410 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüzleşme
.......'yüzleşmek suya yansıyan gölgende gel gitleri oynayan ..................kendinle' denize girik uzun ahşap iskele hangi? şehir neresi? kime ne hüzünleri takılmış oltasına akşamlasada ayazlar çöksede omuzlarına boşuna balıklar bile mutluluğa kadeh kaldırmakta. yüzleşme zamanı bugün ayın ondördü gibi dökemediklerini bana kus kusabildiğince. haykır.....! . bir uzayan bir kısalan bu benmiyim diye tereddütte bırakan titreyen aksine bir daha haykır....! nefretleri, özlemleri acıları, kederleri tuzlu suları kudurturcasına haykır......! ..ki bu gece hüzünler ayın aksinde ışıl ışıl olsun derinlerde kaybolsun. hadi...! aşkım sol yanında titreyen bir gölge açlıktan ölmekte çek oltayı yiyelim balıkları afiyetle...... 14.03.2006-ant- dolunayda yüzleşme - Nazan İzmirli |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|