![]() |
![]() |
#401 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğimin köşesi...
Seni kovalamalıydım bu şehirden... unutmuştum her şeyi ölmesi gereken sen din ben öldürmeye çalıştım kendimi üzgünüm bir çalı kuşuna aşık olmuşum özletme kendini bir bekleyenin vardır elbet... ben serçe kuşun... hani ağzımdan su içmiştin ya hani birlikde gezmiştik kırlarda sevişmiştik ağaçların altında sana şiirler yazmıştım sonra sen intahar etmiştin ya ben üzülmüştüm.. meğer aldanmışım hadi uç güneşin koynuna resmindeki denizlere yüreğindeki ölüme içim rahat merak etme... ben serçe kuşun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreyime indin.
Hasretle dolan göz yaşlarım Seni unutturmuyor. Yüreyime indin. Beni esir ettin. İstesemde atamam Unutamam seni. Serseri aşık ben nasıl sevdim. Nasılda kapıldım sana. Vazgecemiyorum unutamıyorum seni. İstersen sen unut beni. At yüreğinden. Kaş uzaklara git.ama hiç unutma. Göz yaşların sel olup boğacak yüreğini. İster inan ister inanma. Biz iki aşık iki çıkgın iki deli. Unutamam ilk öpüşmemizi. Bana kızıp kaçıp gitmeni. Sonrada gözlerini kapatıp tekrar istemeni. Delisin sen deli. Aşık bizi esir etti. İçim kıpır kıpır gönlüm senin. Ben serseri aşık seviyorum seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüzü hiç solmayan
Bir başkadır benim sevdiğim. Bir başkadır benim sevgim. Sonsuz bir sevgidir AŞKIM. AŞKIM gecesi olmayan gün gibidir. Yüzü hiç solmayan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüzü solan
Yüzü solan günün akşamı. Yanlızlığımız ilacı, Cama sepeleyen kar taneleri. Mecalimi kamçıladı. Senim olmasan varya şimdi. Bulutların üstünde olurmuydum. Poyrazdan esen yel. Alsa götürsede uzaklara beni. Bitiremez içimdeki sevgini. Bir sen ebedi. Birde sayende sevgin. Canımın sevgimin ortağısın çünkü. Gül yüzün. Ne solan gün nede taze gün. Günlerimin içinde çeşni ebedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüzümde yüzün...
Toprağa bakıp bakıp yürüdüğün oldu mu ne olduğunu düşündüğün oldu mu örter saklar gizler günahları ölümü hatırlatır unutturur ölmeyi “Toprağın yüzü”... |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüzümdeki gülen yanımsın...
Günün aydınlığı Vurmuş yüzüne. Yüzün nur gibi, Vurmuş günün üstüne. Sen sevgisin Sen hayatsın Sen aşksın Sen! ! Yüzümdeki gülen yanımsın Sen CANIMSIN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman geçiyor ya sevdiğinizle kalın, yada güneşe dönün yüzünüzü yansın özünüz...
Sana yanık ten. yüreğe ıstırap Aşka tapınak illaki beyaz olmalı Sen gitme tün koynumda yat Ölürüm sensiz duramam Öksüz kalırsın Yelken, rüzgarına gebe kalmış esaretin Çiçek mutlu, amma fırtına esham dinlemez Karnının büyüklüğünden sancısı Aşk dolmuş göğüsleri yakında fırtına yol alır, gitme. Öksüz kalırsın Ey kalkanlarında sevda yüklü ıstırabım Fora.! . Kocaman yürekli bir sızı İntihar ediyor Öksüz kalırsın. Dilimde kesik an Sızım; yüreğim sana kanıyor Özledim seni Başımda bir sürü vicdan ölüyor Öksüz kalırsın. İstemedim kimsesiz kalmayı Sizler kimi doyurdunuz Aşkınızla yücelttiniz ki Terk etmediniz duygularınızı Hiç bu kadar çok istediniz mi tanrıyı Zaman geçiyor ya sevdiğinizle kalın, yada güneşe dönün yüzünüzü yansın özünüz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman ve mekan.
Yer almışık bir yerlerde Bazan sevgılının yureğinde. Bazan da, Burası dunya, mekanın içinde Zevkler vardır sözüm olası Zevkler vardır derdinden kudurası Mekanı cennet olsun ahım. Aşkı sevgisi serçe kadar yürekler, Ölsün bütün sevgisizlikler Yok olsun biti vermişlikler. Yer ayıtmıştık cennet bahçelerinde Canım olsun olası Sevgiye, aşka kucak açmış kocaman gönüllere. Lakin, burası dünya Ne bulduysan yetinesin durumları Aşk parselasyona uğramış Duygular rafa kalkmış Şiddete uğramış kara sevdalar Zamansız ayrılıklar Mekanı bulamamış zatlar... Yinede yürekler sağ olsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman..
Zaman bana oyun oynadı. Hayat insafsızca davrandı. Yinede hiç bir şey. Bana sensizlik kadar büyük acı tattırmadı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman...
Şiirlerim gibi, kısalmışsa zaman özünü yaşamalı hayatın. vakit geç, veya erken. ne farkeder. geçip giderken tanıdım aşkı... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|