![]() |
![]() |
#401 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1862
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tek Baban Var
Ezan sesi ile kalkacaksın Başta namazını kılacaksın Sonra yanına koşacaksın Elini tutup sarmalayacaksın İçini huzur ile dolduracaksın Gün boyu güven duyacaksın Fani korkuyuda unutacaksın Sözünden asla çıkmayacaksın Sözünü buyruk sayacaksın Konuşunca sen susacaksın Gidince kapıda duracaksın Onunla iken hiç ağlamazsın Onsuzda tebessüm yapamasın Gelince Baba deyip sarılacaksın Bir Baban var unutmayacaksın Cennete yanında varacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tek Gerçek
Gökleri aşıyor artık feryadım Vazgeçemem, delice belki de biliyorum Bir gün gelecek sende seveceksin Ağlamayacağım artık o günden sonra Rüyalarım dahi sensiz olmuyor inan Bir parça oldun puslu hayatımda Düşlerimde sadece sen varsın Senden ibaret olacak artık hayatım Gerçekleri anlatamam artık çok geç Korkuyorum artık seni kaybetmekten Hayat yalan benim gülüşüm gibi sahte Seni sevdiğim gerçek olan sadece |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler Aşkım
Sonsuzlukta yolumu sen aydınlatacaksın Öldüğümde mezarımı sen kazacaksın Ağladığımda yaşımı sen sileceksin Yalnızlığımda elimden sen tutacaksın Ağlarken yüzümü sen güldüreceksin Bir sonbahar ayında rastladım sana Kış idi aşkımı ilan ettim haykırarak Baharda sohbetinle huzur buluyorum Yazları seni izleyerek serinliyorum Sen sadece sevgilim değilsim canım Hayatımın her anı her anlamı sensin Sana çok teşekkür ederim sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Kalemi kırdım sayfaları yaktım
Hüzün şarkıları söylemiyorum artık Şiirlerim ağlamıyor artık hıçkırarak Karanlıklarda yaşamıyorum artık Sabahı bekler oldum herkes gibi Son içkimi dün içtim senden önceydi Son küfürümü ettim yalnızlığa asice Rüyalarım artık kabus olmaktan çıktı Herkes gibi bende seviyorum çılgınca Yaşamak güzelmiş yeni anladım Hele birde aşıksan dahada güzel Birde sana aşık olmak varya harika Önceleri sarhoştum tek dostum kadehimdi Kalemimden dahi gözyaşı akardı Şiirlerim intihar edercesine isyan doluydu Küsmüştüm hayata ve hayatta olanlara Kuşlara,insanlara,çiçeklere ve herşeye En çokta el ele gezen aşıklara kızardım Sanki bana nispet sevişirlerdi ulu orta Artık anlıyorum onlardaki heyecanı ve aşkı Bende onlar gibi heyecan ve aşk doluyum Beni yeniden yaşama bağladığın için bu şiir Teşekkürler sevgililerin en güzeli olan sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Tozlu Oda
Sana ait olan bir ben kaldım tozların içinde Bana ait olansa yırtık tozlu bir gömlek Kirli ve ütüsüz bir pantolon var Düşlerimden de çıkardım seni sonunda Artık *******i seni düşlemiyorum Rüyamda artık sadece aynalar var Onlarda bana beni hatırlattığı için var Televizyonu parçaladım seni bana hatırlatır diye Çiçekleri sulamadım olarla beraber yeşermeyeyim diye Penceler kırık ışıklar sönük ve oda tozlu Tozlarıda temizlemiyorum altında hatırlar var diye Unuttum seni ve seni hatırlatacak herşeyi |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Tövbe
İçki,kumar,eroin,esrar Biraz zalimlikte var Evinin yanında camide var Allah'tan korkun var İman etmen bana değil sana yarar Birgün o bar bir gün bu bar Gel tövbe et sana yarar Komşunda yok sende var Zina desen heryerde var Cennete gitmek için dua var Namaz kılmakta ne var Haram yemekte var Zekat,fitre sende ne arar Gel tövbe et sana yarar Hak yolu cennete çıkar Kur'anda matematik,fizik,kimya var Senin gönlünde maddiyattan başka ne var İslama hizmet sana kar İmana gel huzur onda var Her iyilikte bir sevap var Gel tövbe et sana yarar İmandan büyük hazinemi var Mezara götürecek neyin var Karuna bak biraz ibret al İmanda temizlik var Pislik kötülük onda ne arar Allah'tan büyük yarmı var Gel tövbe et sana yarar İçki içmekten ne karın var Karaçiğerine zararıda var Sağlıkta mutululuk var Hak yeme Allah kızar Fitne nifak heryerde var Git komşuna bir ekmek al Gel tövbe et sana yarar Allah'ın yasakları var Sende olanlar kafirde de var Onlara cehennemde sana cennetmi var Konserlerde en önde yerin var Televizyondan sana ne kar var Caminin yolunu bildiğinmi var Gel tövbe et sana yarar Sende para aşkı var Müminde Muhammed (s.a.v.) aşkı var Dünyanın heryerinde imanlı var Bütün varlıklar Allah'a secde yapar Kur'an da herşey var Maddiyat arama kalbe zarar Gel tövbe et sana yarar |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Trabzon
Şimdi size anlatacağum şeyleri iyi dinleyin Bir memleket duşunun hayal gibi Yeşil doğanun içinde kaybolmiş Karadeniz ona koruma olmiş Erkeklere uşak kizlara paçi derler Dedeler neneler hep gulerler Neşeleri hiç bitmez tukenmez Bi yanina Giresun bi yanina Rize var Of onun içinde ayri bi vatandur Sürmene'da onun bir ilçesidur Türkiye içun çok şehit vermiştur Takımının renkleri bordo ile mavidur Hamsi sofralarun baş tacidur Analar keşan takar bellerine Misira korkot derler oralara Lahana ile olur etli dolmalar Akçabat'un köftesi meşhurdur Tonya'un tereyaği ilaç gibidur Sürmene'liye laf atma ***aği vardur O memlekete çay vardur,funduk vardur Sabah yemeği tereyağli muhlamadur Akşama lahana sofranun taçidur Uzungöl diye bi yer vardur Çaykara'ya Biz ole demezuk oğa, Şarah deruk oriya Alabaluk yiyecesun tereyağli tavada Ben biraz tiyo verdum size çok istemayin Ole melül melülda yazduklaruma bakmayin Bakalum bilecemisunuz deduğum memleketi |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Tutamadım
Tutamadım yine yıldızları Olmadı işte kahretsin Yine ulaşamadım onlara Mahsun buruk ve yalnız Sessizlik içinde hapis Artık karanlıktan korkuyorum Anlayacağın günlerim sayılı Yoksa korkarmıydım siyahtan Sabaha küfreden biriydim Terkedilmiş umutların ardında Bir başına yalnız ben varım Ulaşamadığım yıldızlar yukarda Sanki alay ediyorlar benimle Bir gün gelecek ulaşacağım O gün sende benim olacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Tutsak Oldum Hayaline
Nakkaş Levni işlemiş sanki bedenini Haliç'ten bir yansıma kamaştırdı gözleri Eller tutmaz oldu sahipsiz asi bedenini Bırak artık uğruna kan dökmüş yiğitleri Fatih öldü isyan eder gibisin bizlere Kime bu isyan düşün Çamlıca tepesinde Ellerim kelepçeli rüyalarım zindan içinde İsmini sayıklar bu mahcup hüzünlü bedenim Paslı parmaklıklar ardından seni izlerim Ayasofya ışıklanır *******i tarihi anlatır Eyüp Sultan sana gelmiş Allah'ın selamıdır Fatih'in ezanları senin en güzel şarkındır Adaları saklarsın uzak denizler ardında Bir çocuk gibi beslersin Marmara suyuyla Hâlbuki onlar bizlere bir vapur uzaklığında Boğazdaki sandallar sana masal anlatır Şehit yiğitler hem seni hem beni ağlatır Altın boynuz senin sinendeki armandır Pier Loti kahvesi sana ait elmas takıdır Zincirlikuyu senin ebedi yatak odandır Kız Kulesi senin âşıklarının mekânıdır Yıldızlar ak duvağındaki taşlar misali Adalar duvağı tutan nedimelerin sanki Şu Türkler olmasa sana kim sahip idi Şahte yıldızlar gibidir narin vücudun Misk-i amber gibidir essiz kokun Sinenin üstünde Fatih’ini saklarsın Feshane’de Ramazan başka bir güzel Şöyle bana ey güzel sana kim hükmeder Allah’a isyan eder gibi bir halin tövbe de Beyoğlu âşıkları da kalmadı hepsi kaçtı Elleri kınalı gelin bir kendini ağlatmadın Zarif bir gelin işte ellerin kınalı duvağın allı Peygamber müjdeledi senin şanlı hükümdarını Sinan işledi senin adım adım her bir yanını Hisarlar camiiler saraylar süsledi kızıl saçlarını Yedi tepe arasında mahkûm kaldın sende Surlar sanki ellerinde kırılmaz bir kelepçe Saraylar seni dizginleyen gardiyan misali Topkapı sarayı ziynet takılarının kasası Dolmabahçe son sahibinin ikametgâhı Haliç ordularının sanki altın sancağı Bir ben mi aşığım mahzun güzelliğine Bir Fatih mi fethedecek seni fani âlemde Ebedimi sana mı kalacak bu toprak hane Ressamlar seni resimlerine konu ederler Kuşlar seni şarkı misali herkese söyler Yağmurlar seni titizlikle ak pak eder İşte seni böyle görürüm sakin mahpushanede Elimde ki kelepçeler bile alamadı senin aşkını Bir Mevla’ya kaldı kurtuluşumun müjdesi Beni mahpus eden senin ihtiras rüzgârlarındı Özgürlüğümü engelleyen en tepedeki Galata’ndı Yaşamamı sağlayan üzerindeki parlak yıldızlardı Yeter be İstanbul sana verecek bir sevgim kaldı Bir uçtan bir uca kucaklayasım geldi seni yine Marmara’nı içesim geldi şarap kadehlerinden |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türk'e Vasiyet
Ben Türk oğluyum evlat Türk doğdum Türk olarak öleceğim Bu topraklara göz koyana Dünyayı zindan edeceğim Atam Fatih Sultan Mehmet Han Kitabım Kur'an dinim İslam Kalemin kılıçtan keskin olsun Gözlerin cehennem ateşi gibi olsun Aman dileyene affın olsun Bir avuç toprak namusun olsun Atan Yavuz Sultan Selim Han Kitabın Kur'an dinin İslam Aklın zalimin zehiri olsun Sözlerin oktan daha hızlı olsun İyiliğe dürüstlüğe vaktin olsun Kalbin hep imanla dolu olsun Atan Osman Gazi Han Kitabın Kur'an dinin İslam Çanakkale'deki Şehitler hep aklında olsun Bu toprakları satana ellerin zindan olsun Sevgiye şevkate vaktin olsun Türkoğluyum demek son sözün olsun Atan Mustafa Kemal Atatürk Kitabın Kur'an dinin İslam Zalimin zulmune bir çift sözün olsun Müslümanı ezene bir şamarda senden olsun Türk'e vurana sözlerin kurşun olsun Mezarın Türk toprağı olsun Atan Yıldırım Beyazıt Han Kitabın Kur'an dinin İslam Bu sözlerim Türk oğullarına vasiyetim olsun |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|