![]() |
![]() |
#411 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretin Çöl Sıcağı Gibi
öylesine hoş girdin ki yüreğime müthiş bir sıcaklık veriyorsun içime bil ki isıtıyorsun beni iliklerime kadar inan ki seninle hayatım rengarenk bir bahar düşüncelerimde sen,düşlerimde sen varsın sen ömrümce vaz geçemeyeceğim bir yarsın kalbim seninle dopdolu,gönlüm sana aşk yolu sen mahşerde bile solmayacak tek sevdamsın her sabah senli renklerde çiçekler açıyor dizelerim noktasına virgülüne kadar seni kokuyor bütün şiirlerim hasretin çöl sıcağı gibi buralarda yakıp kavuruyor beni yokluğun da günden güne kemirip duruyor içimi 14.11.2005 Hüseyin erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#412 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretin Kapanmaz Bir Yaradır İçimde
bir gün yolun düşerse buralara ne olursun gelir gelmez ilk beni ara hemencecik koşar gelirim sana ellerini tutar gezdiririm seni İstanbul'da sahilde caddelerde sokaklarda Boğaz'da nerede istersen gece gündüz oralarda bazan da bütün gözlerden uzakta başbaşa otururuz yemek yeriz deniz kıyısında bir balıkçı lokantasında sen içkini yudum yudum içerken esirgeme benden o güzel gözlerini ben aşkından kör kütük sarhoş olurken sen de sözlerinle ısıtırsın içimi değil mi? inan ki tutmaz olur dizlerim sakın hiç bırakma canım ellerimi yoksa heyecandan dizlerine düşerim sevdiğim sevgili şiirim bil ki hasretin kapanmaz bir yaradır içimde varlığın ise ömrümce bitmeyecek bir sevdadır yüreğimde 02.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#413 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin Yakıp Kavursa da
seninle bir çiçek bahçesiyiz şimdi sen kokuları ben de renkleri ben dalları sen de yemyeşil yaprakları biz bir bedeniz sanki düşüncelerimde bir tek sen varsın sen yüreğimde rengarenk açan bir baharsın seninle canlandı çiçeklerim yaşadıkça senden başkasına asla değmeyecek ellerim yemin ederim sevdan beni her gün çıra gibi yaksa da bi güneş gibi hasretin yakıp kavursa da acı çeksem de yokluğunda razıyım seni sensiz yaşamaya senin aşkınla yanmaya hem de ömrüm boyunca yeter ki sen de beni aklın hiç çıkarma oralarda uzaktan da olsa sen de beni sev doya doya 04.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#414 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin Yüreğime Saplanınca
böyle yağmurlu havalarda seni daha derin düşünür yaşarım hasretin yüreğime saplanınca yağmur gibi boşalır göz yaşlarım fark etmez sen beni arayıp sormasan da seni sevmeme engel olamazsın ya üzülmem asla güneş hiç domasa da zaten sensiz her yer karanlık benim dünyamda gel çaresiz bırakma bu kronik derdimi sakın soldurma bir gül gibi açan sevgimi ne olur hiç durmadan seni atsın bu kalbim sana hasret kapanmasın güzel gözlerim Hüseyin Erdoğan
![]() |
#415 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin Zehirli Bir Ok Gibi
sen gönül bahçemin tek goncası sevdamsın yokluğunda yüreğimde derin bir gamsın sen benim için doruklardaki bir namsın ömrüm boyunca seveceğim biricik damsın sensin inan şu minik kalbimdeki dev ecem bil ki sensiz geçmiyor benim bir tek gecem gel gir bedenime ölünceye değin kal bende saklan içimde yalnızca sana açıktır şuramdaki gönül pencerem özleminden alevlerim gittikçe yükseliyor semaya hasretin zehirli bir ok gibi çakılı duruyor vücudumda hayal etmek *******i de düş bile görmek istemem asla eğer sen olmazsan hülyamda sen yoksan rengarenk rüyamda anladım ki senden başka her şey tez geçen bir yeldir bu dünyada 10.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#416 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretinden Çatlayan Dudaklarıma Merhem Oluver
eğer yüreğine alırsan beni göreceksin sıcacık edeceğim seni sevgimi de yorgan yaparsan üzerine karakışta bile hiç üşümeyeceksin ömrünce haydi sevdiğim geç kalma sen de dene uzaklardan da olsa uzatıyorum ellerimi sana ne olursun tut onları sakın bırakma havada ben de senin güzel yüreğinde varsam eğer hasretinden çatlayan dudaklarıma merhem oluver sen hep bendesin,benimlesin,inan ki benimsin seni hiç üşütmeden yüreğimde uyutuyorum her gece bil ki sevgili şiirim sen gönlümde esen bir meltem yelisin hiç solmayan rengarenk bir bahar olarak kal bende ömrümce 17.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#417 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretinden Çorak Topraklar Gibiyim
geceni bile gün edeceğim ömrümce mevsimleri bahar yapıp sereceğim önüne kainatın en mutlusu ben olacağım inan eğer iyice girebilirsem senin gözüne ateşin yaksın istiyorum bedenimi alevlerim yükselsin dursun gök yüzüne sakın üşütme yüreğindeki sevgimi mutluluğum sevincim dönüşmesin hüzne ölene dek hiç yaş düşmesin gözüme sen benim gözlerimdeki ışığımsın seninle bakıyorum dünyaya bir gün bile olsa da sönme sakın korkarım üşürüm donar kalırım yokluğunda bil ki hasretinden çorak topraklar gibiyim sağanak yağmurlarım olur musun? ben senin için derin bir sevdayım engin bir sevgiyim sen de nefes diye beni solur musun? 13.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#418 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretinden Gözlerim Bir Pınar
buğulu camlara adını yazdım gelen geçenler okusun da sana aşkımı öğrensin diye yüreğime senin ismini kazıdım herkes görüp anlasın da sahibin olduğumu bilsin diye her sabah güneş benim dünyama sen uyandığın anda pırıl pırıl doğar yokluğun yüreğimi derin hüzne boğar bil ki hasretinden gözlerim bir pınar gece gündüz demeden akar akar akar bir gün kollarım seni sımsıkıcasına Dragos'ta çam ağaçlarının altında ya da Adalar'da aşıklar yolunda sararsa eğer işte o zaman gönlümde açar yemyeşil rengarenk hiç solmayacak bir bahar gün akşamla flört ederken ellerin kaynasın isterim ellerime sahillerde rüzgarların savurduğu saçların yüzüme değerken seninle sarmaş dolaş olmak geçer içimden ayak seslerinin duyulmadığı kuytu köşelerde 18.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#419 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretindir Yüreğime Bir Ok Gibi Saplanan
sevgindir beni genç,dinamik ve de enerjik yapan rengarenk bir bahardır gönlümde seninle açan hasretindir yüreğime bir ok gibi saplanan ne olursun sen de bana bahset derin sevdandan el ele gezmek istiyorum seninle sahillerde Pendik'de,Kadıköy'de,Bakırköy'de,Ataköy'de sıkıca sarılmalayım birbirimize kuytu yerlerde sevdiğim her zaman beni bulacaksın inan arkandaki her ayak sesinde beni hissettiğin an sensizliğim hüzne boğuyor beni buralarda seninle yaşamalıyız yılın dört mevsimi baharda gönüllerimiz sevinçle dolmalı ömrümüz boyunca ellerimiz hiç ayrılmamalı adeta kaynamalı yaşadıkça en güzel sevgi sözlerini fısıldamalıyım kulağına güller,karanfiller,fesleğenler serpmeliyim yatağına haydi geç kalma kollarını kanat yapıp da uçup gel yanıma biliyorsun sen benim serçemsin kanatların olmasa da sen benim gülümsün ömrümce senden başkasını koklamayacağım yeter ki kendin gelemezsen de kokunu gönder bana esen rüzgarlarla inan ki bir tek yaprağını bile ölünceye değin asla soldurmayacağım ben buralarda özleminden hazana dönüp sararıp solsam kurusam da 17.11.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#420 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretine Dayanamıyorum
sevdandır beni deli eden güzelliğindir beni yere seren sensin gönlümdeki gülleri deren inan sevgindir beni besleyen ne olur bunu esirgeme benden günün bir meltem yeli gibi geçsin hayatında bir bahar rüzgarı essin bütün jüriler en güzel seni seçsin sen yer yüzündeki en doğal ecesin sana öylesine alıştım ki sevdiğim yokluğunda hüzünleniyor yüreğim düşlerimde bile sensiz olamıyorum bil ki sensiz hiçbir şey yapamıyorum inan ki artık hasretine dayanamıyorum 30.05.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|