![]() |
![]() |
#411 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1862
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türk'üm Diyen Kancık İtler
Bozkurtumu esir etmişler Etrafına duvar çekmişler Aş diye zehir vermişler Türk'üm diyen kancık itler Vatan sahipsiz sandılar Raks edip it koşturdular Çakalları ced yapmışlar Türk'üm diyen kancık itler Mehmedi şehit etmişler Vatanı yurt eylemişler Utanmazlar ad vermişler Türk'üm diyen kancık itler Lazı, çerkezi sevmezler Azeriye dost demezler Türk olanı hiç bilmezler Türk'üm diyen kancık itler Bayrağa değer vermezler Cedde saygıyı bilmezler Savaşa önden gitmezler Türk'üm diyen kancık itler Fatih'im sen sıkma canını Sel yap akıt al kanını Namus belle vatanını Türk'üm de kaldır başını |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türk'ün Duası
Ya Rabbi! Sen bana anneme, babama ve tüm atalarıma layık olmayı nasip eyle... Ya Rabbi! Biz Türk'leri iki cihanda muzaffer eyle... Ya Rabbi! Bana cephede şehit olmayı nasip eyle... Ya Rabbi! Bağbuğun izini her daim takip etmeyi nasip eyle... Ya Rabbi! Bu vatana kalleşlik yapan herkesi kendi öz oğlum olsada helak eyle... Ya Rabbi! Sen Türkoğlu'na şan, şeref, kuvvet ve dirayet nasip eyle... Ya Rabbi! Önümüzde Muhammed (s.a.v.) ile Turan'ı nasip eyle... Ya Rabbi! Oğlumu, kardeşimi ve tüm ecdadımı Vatan için Şehit eyle... Ya Rabbi! Sen bize Türk'lüğü korumayı nasip eyle... ***Amin Ecmain*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Evladıyız
Üç hilal al sancak dalgalanacak Bu uğursuz zamanlar son bulacak Fatih yeniden İstanbul'u alacak Bu vatan yine huzura kavuşak Bizimkisi bitmeyen sevdadır vatana And içtik şehitlerin kabir başlarında Sizden aldık torunlarımıza bırakacağız Bu vatanı canımın pahasına savunacağız Gerek ölüm olsun sonunda razıyız Biz ezelden Müslüman Türk evladıyız Bu toprakları kanımızla sularız |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Gücü
Bu vatanı kim verdi size söyle bana Türkiye'de başka bir ülke kuracak Akan kanlar sizin mi dedemin mi? Orası senin burası benim diyor Sanki babasının malı ona kim veriyor Madem kahramansınız buyrun savaşa Zülfikar kılıçlar çıksın artık meydana Türk'ün gücünü görsünler bir daha Meydanı boş zannetiniz galiba Vatanı bir kalemle ayırdılar bir anda Sanki resim çiziyor defter yaprağına Akan kanlar seninmiydi zannediyorsun O kadar istiyorsan hak edeceksin Türk askerini bir kere daha göreceksin Haydi yağız yiğitler çıkın meydana Türk'ün gücünü görsünler bir daha Evinin arka bahçesimi bu şanlı vatan Yok sanki parayla satılıyor toprak Ottuz bin yurtdaşımı kahbece vurdunuz Şimdide onların yurdunamı göz koydunuz Siz bizden ancak çiçek toprağı alırsınız Ha bu arada onuda hak etmelisiniz Çok cesursunuz ya buyrun meydana Türk'ün gücünü göreceksiniz bir daha Bu vatanı alırken kanımızı döktük Dua edin size başınızı sokacak ev verdik Size zarar,ziyan değil aş,iş,huzur verdik Eskiden kardeştik şimdi düşman olduk Aklınız kalmadı galiba sizi biz korurduk Ama sanırım uzun süredir uyuyorduk Kurtlar uyandı çıktılar artık meydana Türk'ün gücünü göreceksiniz bir daha Ev verdik dağda yaşadınız Aş verdik bizimkinide aldınız Silah verdik bizimi vuracaktınız Bayrağımızı aşağıya indireceksiniz Bizde durup sizi izleyecekmişiz Hiç güleceğim yoktu güldürdünüz İçimdeki kurtu da uyandırdınız Şimdi saklanacak yer ararsınız Türk'ün malını çalacağınızı sandınız Size kim demiş ise kandırılmışsınız Ya da Türk oğlunu hala tanıyamadınız Az kaldı sabredin hele biraz daha Türk'ün gücünü göreceksiniz bir daha |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Olduğuna Şükret
Bu vatanı senmi kurdun sanki Miras bu topraklar sana atadan Ezan dinmeyecek bu topraklardan Bayrak inmeyecek asla semadan Türk olduğuna şükret şanın var Tüm dünyada sana karşı saygı var Osmanlı torunuyuz satmayız vatanı Sinsice düşünene bırakmayız meydanı Korkmayız kimseden Allah'tan başka Ay yıldızı korumak gibi bir görevin var Türk olduğuna şükret şanın var Tüm dünyada sana karşı saygı var Zerresinde atalarının kanı var İyi dinle hala tekbir sesleri var Korku nedir daha doğmadan unuttuk Vatan demek,ana demek,namus demek Türk olduğuna şükret şanın var Tüm dünyada sana karşı saygı var Mehmetcik gibi bir koruyucun var Korkmak senin şanına verir zarar Sen çalış ilim yap vatana anıt bırak Şehit olmak için her gün dua yap Türk olduğuna şükret şanın var Tüm dünyada sana karşı saygı var |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Olmak (Ölmek)
Biz ne aşklar yaşadık sahipsiz bedenlerde Ne düşler kurar olduk kafiyesiz hecelerde Adımızı dahi unuttuk sevdamızı görünce Öyle yeminler ettik ki kurtuluşu ölümde Biz ne destanlar yazdık yalçın dağlarda Nice Leyla'lara aşık olduk umut çöllerinde Kimi zaman lal olduk şarkıalrda coştuk Öyle zorluklar çektik ki vatan idi gayemiz Biz ne insanlar gördük mertlik için yaşayan Nice kavgalar ettik vatan ve namus uğruna An oldu pusuya düştük sırtımızdan vurulduk Öyle zamanlar oldu ki bayrak için dirildik Biz ne medeniyetler gördük dünya hanında Nice savaşlar anlattılar destansı sözler ile Binlerce şehit verdik durmayı düşünmedik Öyle bir milletiz ki biz vatanı uğrunda ölen |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Ordusu
Ey vatan meymenini nerreşir yiğitler almış Meysereni şahde yıldızlar gibi analar almış Kalb-u cenah yalnız Allah'a kalmış Karşıda sayısı bile belli olmayan Mekkör ve pelid düşmanlar var Pes müdare ettik aşımızı ve silahımızı Bülend sesle zikrettik atalarımızı Biz böyle yiğitlerle geri aldık toprağımızı |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türkiye Sevdası
Ay yıldızlı bayrağım semada dalgalansın Akacak kanım varsa toprağımda aksın Ölürsem mezarım vatanımda yapılsın Ak yazmalı analar karalar bağlamasın Güler yüzlü babalar kedere boğulmasın Melek ruhlu çocuklar gözleri dolmasın Eli kınalı bacılarım şehit koca duymasın Bu vatanı bölenler artık komşu olmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Türkoğlu
Ben Müslümanım,Türk oğluyum Türkiye'de doğdum hamd olsun Atalarımın emanetini koruyorum Ertuğrul'un oğlu Osman'ın torunuyum Dünyaya nam salmışım gururluyum Sesimle düşmanları korkutuyorum Sinsi planlara aman vermiyorum İstanbul'u alan Fatih'in torunuyum Tekbiri duyunca şaha kalkıyorum Aman dileyene kıymam acıyorum Kuran'ı kalbimin üstünede taşıyorum Üç kıtaya hükmeden Kanuni torunuyum Tek korkum var sadece Allah'tan Azerisi Çerkezi hepsi gardaştan Türk olduğum için huzurluyum Kafkas kartalı Şamil'in torunuyum Önce vatan derim koşarım savaşa Anamı,babamı,yarimi bırakırım Allah'a Kanımı sel yapar akıtırım toprağa Kaptan-ı Derya Barbaros torunuyum Her Türk gibi hedefim Turan Önümde Peygamber dilimde Kuran Canımı veririm gözümü kırpmadan Malazgirt'i alan Alparslan torunuyum Haydi durmayın ayağa kalkın Anamın gözyaşı akmasın sakın Türkiye sadece Türklere kalsın Tepeden tırnağa Osmanlı torunuyum |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Umut Kalmadı
Ateşböceğinin ışığı ile seni arıyorum Umutlarımı karıncalar ile taşıtıyorum Gecenin karanlığında Hüda'ya sığınıyor Her göç mevsiminde sana uçuyorum Kaplumbağa sırtında huzura gidiyorum Yılanın deliğinde dost bildiğimi arıyorum Hayallerim de seninle kaçar buluşuyor Her bahar mevsiminde sana açıyorum Kelebek misali ömrümü sana adıyorum Kuş yuvası evimde dönüşünü bekliyorum İki ileri bir geri mehter misali ile koşuyor Yağmur olup sağanak gibi sana yağıyorum Mum ışığıyla karanlık sokaklarda yürüyorum Lacivert enginlerin içinde nefes alıyorum Köyümün mis toprağımda ölmek istiyor Sandece senin hoş hayalin ile yaşıyorum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|