![]() |
![]() |
#4211 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Suçum Yoktu Diyeceğim
Şiir yazdım dağlarda, Gezdim viran bağlarda, Seni sordum yollarda, Benim güzel sevdiğim. Fırsat bulsam geleceğim, Sana bir gül vereceğim, Suçum yoktu diyeceğim, Benim güzel sevdiğim. Sen üzülme ne olursun, Bütün dertler benim olsun, Düşmanlarım mesut olsun, Benim güzel sevdiğim. Geleceğim nazli yârim, Seni sevdim derbederim, Yıllar oldu gülmedimki, Benim güzel sevdiğim.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4212 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Suçumu Biliyorum...
Suçumu biliyorum, çok sevdim demiyorum, Ben bu dertten ölürüm be ölürüm biliyorum, Bu nasıl sevmek, sevdim, çekip gidiyorum, Suçumu biliyorum, çok sevdim demiyorum, Ben bu dertten ölürüm be ölürüm biliyorum... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4213 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suçun Yok...
Bir gün olur da affet bizi derler mi, Bir gün olur biz biz yaptık derler mi, Bir gün olur suçunuz yok derler mi, Bir gün olur da affet bizi derler mi. Senin de suçun yok, benimde bil, Ben yanarım Gül, gözyaşlarını sil, Önder sen Allah'ın huzurunda eğil, Bir gün olur da affet bizi derler mi.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4214 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suda Yüzer Balıklar...
Suda yüzer balıklar, birşey anlar mı alıklar, Ancak cacık, cacık yapılır iri iri salatalıklar, Bazı boz dağlarda olur makiler fundalıklar, Suda yüzer balıklar, birşey anlar mı alıklar... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4215 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suların Sesinde Ne Duyarsın
Cânlar cânını bulsan bu cânın feda olsun, Ballar balını bulsan kovanın yağma olsun, Uzat gönül testini testi hep ihlasla dolsun, Cânlar cânını bulsan bu cânın feda olsun. Durgun akar suların sesinde ne duyarsın, Sular mecraya akar, bundan, ne anlarsın, Gezdiğin her yerde, Hâk'kı nasıl yayarsın, Durgun akar suların sesinde ne duyarsın. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4216 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sular Sellere Dönmezmi
Benim gönül bağıma yağan bu kârların, Bir gün, Baharın gelmesiyle erimez mi, Bahçemde eriyen bu kârların da hepsi, Çoşkun akan sular, sellere dönmezmi. Çoşkun akan seller bendi devirmez mi, Bendi deviren seller, seni getirmez mi, Seni bana getirmezse beni bitirmezmi, Çoşkun akan sular, sellere dönmezmi. Baharı bekleyip göreceğiz, göreceğiz, Bakalım bu bahçede gülmü dikeceğiz, Bu yüce sevdayı, ölünce mi diyeceğiz, Çoşkun akan sular, sellere dönmezmi. Kârlar eriyince, bülbüller güllere konar, Bülbül güle konar ayağı dikenle kanar, Bülbül bunu göremez, o güllere yanar, Çoşkun akan sular, sellere dönmezmi
![]() |
#4217 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sultan Şehir
İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem, Bilir misin dostum İstanbul olur benim, benim şehzadem, Ya İstanbul beni alır, ya da ben İstanbul'u alırım be diyen, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Söylesene, İstanbul değil miydi, böyle asırlarca özlenen, Söylesene, İstanbul değil miydi böyle asırlarca beklenen, İstanbul Galata Kulesi’dir, Hezarfen Ahmet Çelebi diyen, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul laleler kokar, İstanbul laledir bilir misin sen sen, İstanbul Topkapı Sarayı’dır, kutsal emânetlere âmâdem, Ben, ben İstanbul’u bilirim derim, başka bir yeri bilmem, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul’um sadece yedi tepe midir, İstanbul kâlplerdedir, İstanbul bir rüyaların şehridir, İstanbul’um asırlarca özlenir, İstanbul'un fethinde, aşklar ne kadar, ne kadar da yücedir, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul alınır, karanlık çağlar kapanır, yeni bir çağ açılır, Asırlardır masum duran İstanbul, peygamberine kavuşur, Bütün dünya İstanbul der, buradan, aleme ziyalar saçılır, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Bütün dünya, İstanbul İstanbul der, İstanbul bir Lalezâr, Bir başka İstanbul yok yok, İstanbul ebediyyen Gülizâr, İstanbul, asırlardır bir ticaret merkezi, sanki ortak pazar, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul'um Fatih demek, gemilerim karadan yürüyecek, İstanbul alemin dürri incisidir, İstanbul hep yâd edilecek, İstanbul Boğaziçi'dir, Avrupa Haliç'i Altın Boynuz bilecek, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Fahri Kainat, İstanbul mutlaka fetholunacaktır, diyordu, O ne güzel bir ordudur, ne güzel kumandandır, diyordu, İstanbul’un manevi kumandanı, Eyyûb Sultan biliyordu, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul önce Konstantiniyye, sonrası İslambol, İstanbul, Beldet-üt-Tayyibe’dir, Derseâdet, Asitane, Aziz İstanbul, Baktığın esrarengiz Kız Kulesi’ni, Üsküdar önlerinde bul, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Fatih Topkapı’dan İstanbul’a girdi, Ayasofya’ya yürüdü, Hocası Akşemsettin ise Ebû Eyyûb El Ensari’yi görürdü, Bilir misin, Fatih bir dahi idi, döktürdüğü topları, Şahi idi, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Bir de bakacaksın ki, Ayasofya’da bir sabah vakti, mutlu, Mahsun Ayasofya, senden ne kadar, ne kadar da umutlu, Ayasofya, Sultan Ahmet Cami kardeş gibi, ikisi de kutlu, İstanbul gözlerimde nem İstanbul o peygambere kadem. Çamlıca Tepesinden seyredecek, İstanbul’u göreceksin, Vallahi, ben İstanbul için ölürüm be, ölürüm! Diyeceksin, Fethi Mübin aklına gelecek, isteseler cânını vereceksin, İstanbul gözlerimde nem İstanbul o peygambere kadem. Denizler mürekkep olsa, ağaçların elimde, hepsi kalem, Seni nasıl överim gücüm yetmez Sultan Şehir Asitanem, İstanbul’da olsam bile İstanbul’u özlüyorum, O bir tanem, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4218 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sultan Şehir(1)
İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem, Bilir misin dostum İstanbul olur benim, benim şehzadem, Ya İstanbul beni alır, ya da ben İstanbul'u alırım be diyen, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Söylesene, İstanbul değil miydi, böyle asırlarca özlenen, Söylesene, İstanbul değil miydi böyle asırlarca beklenen, İstanbul Galata Kulesi’dir, Hezarfen Ahmet Çelebi diyen, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul laleler kokar, İstanbul laledir bilir misin sen sen, İstanbul Topkapı Sarayı’dır, kutsal emânetlere âmâdem, Ben, ben İstanbul’u bilirim derim, başka bir yeri bilmem, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul’um sadece yedi tepe midir, İstanbul kâlplerdedir, İstanbul bir rüyaların şehridir, İstanbul’um asırlarca özlenir, İstanbul'un fethinde, aşklar ne kadar, ne kadar da yücedir, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul alınır, karanlık çağlar kapanır, yeni bir çağ açılır, Asırlardır masum duran İstanbul, peygamberine kavuşur, Bütün dünya İstanbul der, buradan, aleme ziyalar saçılır, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Bütün dünya, İstanbul İstanbul der, İstanbul bir Lalezâr, Bir başka İstanbul yok yok, İstanbul ebediyyen Gülizâr, İstanbul, asırlardır bir ticaret merkezi, sanki ortak pazar, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul'um Fatih demek, gemilerim karadan yürüyecek, İstanbul alemin dürri incisidir, İstanbul hep yâd edilecek, İstanbul Boğaziçi'dir, Avrupa Haliç'i Altın Boynuz bilecek, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Fahri Kainat, İstanbul mutlaka fetholunacaktır, diyordu, O ne güzel bir ordudur, ne güzel kumandandır, diyordu, İstanbul’un manevi kumandanı, Eyyûb Sultan biliyordu, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. İstanbul önce Konstantiniyye, sonrası İslambol, İstanbul, Beldet-üt-Tayyibe’dir, Derseâdet, Asitane, Aziz İstanbul, Baktığın esrarengiz Kız Kulesi’ni, Üsküdar önlerinde bul, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Fatih Topkapı’dan İstanbul’a girdi, Ayasofya’ya yürüdü, Hocası Akşemsettin ise Ebû Eyyûb El Ensari’yi görürdü, Bilir misin, Fatih bir dahi idi, döktürdüğü topları, Şahi idi, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem. Bir de bakacaksın ki, Ayasofya’da bir sabah vakti, mutlu, Mahsun Ayasofya, senden ne kadar, ne kadar da umutlu, Ayasofya, Sultan Ahmet Cami kardeş gibi, ikisi de kutlu, İstanbul gözlerimde nem İstanbul o peygambere kadem. Çamlıca Tepesinden seyredecek, İstanbul’u göreceksin, Vallahi, ben İstanbul için ölürüm be, ölürüm! Diyeceksin, Fethi Mübin aklına gelecek, isteseler cânını vereceksin, İstanbul gözlerimde nem İstanbul o peygambere kadem. Denizler mürekkep olsa, ağaçların elimde, hepsi kalem, Seni nasıl överim gücüm yetmez Sultan Şehir Asitanem, İstanbul’da olsam bile İstanbul’u özlüyorum, O bir tanem, İstanbul gözlerimde nem, İstanbul o peygambere kadem...
![]() |
#4219 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sur Duvarlar Sökmez Bana...
Sur duvarlar sökmez bana o surları yıkarım, Müebbet hapis değilim, birgün olur çıkarım, Huma kuşu gibi böyle beklemekten bıkarım, Sur duvarlar sökmez bana o surları yıkarım... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4220 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sureti Hâktan Görünürler
Hele bir sor bakalım, bunu neden yaptım diye diye, Ocağına incir ağacı dikerler derler haydi sende ye, Sureti Hâktan görünen bu çakalların niyeti ne diye, Bakıyor bakıyor düşünüyorum, benmi yanlışım diye... Yusuf Önder Bahçeci
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|