![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nedir bu yüzyıldır karanlık bakışlarını görürüm ayin
başımı çevirip duyarım kokusunu bir güz günü korkulu sabahın serinliğini taşır derin duyguların pınar tadında duru çimen kokan yaşlı ağaçlarda salınır gizemli ışınları Omega'nin Nedir bu onulmaz bir yara gibi yüzün bırakırım artık ne olursa olsun köprülerin orada çökmüş toprak mi yoksa yiten deniz mi içimizde uğuldayan ağzın mayıs ağzı Kuskundur gövden, ama bir zamanlar gülde gözükmüştü tanrı nice güller böyle gövdenden yaprak dökerken Nedir bu kuskun kısır toprak üstünde bin bir dansı onaylamayan rüzgar uçup giden yaz içindir dokunmayın ayin tenine yanar parmak uçlarınız, teniniz sonra nedir bu yüzün uzak yasam taraçalarında
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben her zaman seninleydim
*******i gözlerinle uyurdum sabahları gözlerinle kalkardım rüyamda sarı saçların üstümü örterdi masmavi gözlerin üşüdümmü içime ates gibi düşerdi ve giderdi korkularım,bir sen kalırdın gül yüzlü meleğim. biliyorum yüreğinin bir köşesinde beni gizlediğini biliyorum her aksam o karanlık sokaktaki balkonunda bir pusuda beni beklediğini.biliyorum gülüm biliyorum. ben seni bu kadar sevmişken unutabilirmiyim bu deli yüreğe söz geçirebilirmiyim yüreğim bir seni sevdi buna inan tek seni sevdim gerisi yalan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saat yedi buçuğuydu güzün
Ve ben bekliyordum Kimi beklediğim önemli değil. Günler, saatler, dakikalar Bıktılar benle olmaktan Çekip gittiler azar azar Kaldım ortada, tek başıma Kala kala kumla kaldım Günlerin kumuyla, suyla Bir haftanın artıklarıyla kaldım Vurulmuş ve hüzünlü Ne var, dediler bana Paris'in yaprakları Kimi bekliyorsun? Kaç kez burun kıvırdılar bana Önce ışık, çekip giden Sonra kediler, köpekler, jandarmalar Kalakaldım tek başıma Yalnız bir at gibi Otların üstünde ne gece, ne gündüz Sadece kışın tuzu Öyle kimsesiz kaldım ki Öyle bomboş Yapraklar ağladılar bana Sonra, tıpkı bir gözyaşı gibi Düştüler son yapraklar Ne önceleri, ne de sonra Hiç böyle yalnız kalmamıştım Bu kadar Ve kimi beklerken olmuştu Hiç mi hiç hatırlamam. Saçma ama bu böyle Bir çırpıda oldu bunlar Apansız bir yalnızlık Belirip yolda kaybolan Ve ansızın kendi gölgesi gibi Sonsuz bayrağına doğru koşan. Çekip gittim, durmadım Bu çılgın sokağın kıyısından Usul usul, basarak ayak uçlarıma Sanki geceden kaçıyor gibiydim Ya da karanlık, kükreyen taşlardan Bu anlattıklarım hiç bir şey değil Ama başıma geldi bütün bunlar Birini beklerken bilmediğim Bir zamanlar.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana bir demet çiçek
Veremedim ey güzel Elime aldığım her çiçeği Sana layık göremedim Çiçeğin güzelliği İnan sendedir özelliği Sen olmasan ey güzel Ne anlamı kalır çiçeğin Sevgisiz bir gönle Ne gerek bir demet gül çiçeği.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasıl kurtulurduk bunca beladan?
İltican olmazsa, güzel Allah'ım. Hangi güç alırdı, bizi dünyadan? ''Öl''emrin olmazsa, güzel Allah'ım. Ellerim üşür gecenin koynunda Yılların cürmü asılır boynuma Nasıl yaşanır bu kalpsiz toplumda? Şefkatin olmazsa, güzel Allah'ım. Maziyi karanlığa boğar ahım Harabeden farksız sensiz sabahım Hangi denizde yıkanır günahım? Rahmetin olmazsa, güzel Allah'ım. Sahra düşleri umudu silerken Nefsim benlerimi benden sökerken Doğru nasıl bulunur, yalan varken? Hikmetin olmazsa, güzel Allah'ım. Bir iflas teri bitmeyen atalet Canım, ailem, işim hep felaket Nasıl dönerim vermezsen muhabbet? ''Gel''emrin olmazsa, güzel Allah'ım. Yalnızlık gömleği giydirilmeden Mahrum etme beni hidayetinden Yaprak oynamaz sen izin vermeden ''Kün''emrin olmazsa, güzel Allah'ım.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akdeniz göklerinden
Köpüklerden, limon çiçeklerinden Gözlerimde kalan Güzel aydınlık -Nesrin'i bir defa öptüm Beyaz badanalı odam Annemin yüzüne, soframıza Gençlik hülyalarıma düşen Güzel aydınlık -Ümitsiz kaldıkça seni düşündüm Biz fakirdik ama iyi insanlardık Bolluk yıllarında da Felâket günlerinde de Seni yanı başımda gördüm Güzel aydınlık Tatlı aydınlık
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geldi güzel ilkbahar,
Ağaçlarda çiçekler, Yetti güzel meyvalar, Bahçemde, ağaçlarda. Sebzelerim yeşerdi, Marul, soğan, kel biber, Kuşlar bahçeme geldi, Cıvıl cıvıl rengarenk. Elma, üzüm, şeftali, Bahçemin meyvaları, Kuşlarla bahçem şendi, Sonbaharla gittiler. Ağaçlar yaprak döktü, Mevsime de küstüler, Yeşeren otlar söndü, Kapkara toprak kaldı. Üzülme güzel bahçem, Yine gelir ilkbahar, Ne kadar dua etsen, Şimdi mevsim sonbahar. Güzel bahçem dertlenme, Sen şimdi yatıp uyu, İlkbahar hoş gelince, Kuşlar bozar uykunu.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki milyonlarcayız, belki binlerce
belki yüz kişiyiz belki de tek utanmadan yaşayan gören,duyan,seven katıksız,karşılıksız. Düşmana düşman,dosta dost diyen sevilmeden de seven en başlarda ve en sonlarda duygularını yitirmeyen. Gelin üstümüze en güçlü silahlarınızla bizleri yargılayabilirsiniz. Güzel duyguları asla!
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin gözlerimin önüne geldikçe,
Ağlıyorum sensiz geçen günlerime. Sensizlik bana çok acı veriyor, O güzel gözlerini göremeyince. Seni gözlerimden sakındım, Bakmaya, koklamaya kıyamadım. Felek bize yaptı kahbeliğini, Sensiz bir ömür kolay kolay geçer mi? Öyle çok sevdim ki seni, Seni sevmemek eldemi. Seni sevdim ben ölürcesine, Hayatım feda olsun o güzel gözlerine.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözler görmüyor artık
Ellerimde hissetmez oldu Senin yokluğunun İlk gecesiydi bugün Hayat ilk defa Zor geliyor Zaman geçmek bilmiyor Sensizlik beni harab ediyor İnsafın yokmu hiç güzel gözlümm Nasıl alışırım bilmem ki sensizliğe Senin yokluğunda Yalnız başıma nasıl Başka bir el değer bu kalbe.... Bilmiyorum ela gözlümm.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|