![]() |
|
|
#431 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kadehle Dertleşme
Sizi boşken sevmem kadehler Boşken hiçsiniz Ancak camdan ibaretsiniz. Dertsiz insanları hatırlatırsınız Bu hâlinizle. Benim içimi dert doldurur Sizinkini içki Sizin için candır içki. Öyle ya Dert ortağı bulamadığım zamanlar Bir candaş bulmak gerek İşte o canı bulamasaydım sizde Meyhane meyhane sürünmezdim Esir olmazdım elinizde. Dert yakacaktı içimi burcu burcu Ateş çıkmasa da Duman tütecekti içimde Doğrusu pek yalnız kalacaktım hayatta Bilirim bulunmazdı tez Kördüğümler içinden ölümün ucu Dertten yana. Senin çok iyiliğin dokundu bana Çözülmese de kördüğümler Gevşiyor ne kadar olsa Yarı kör bir hayat yaşayıp gidiyorum... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#432 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kader Bu...
Izdırap çekmek için yaratılmışsa insan Bir tatlı ânı bile ürkek kalp ile yaşar, Ona aittir ızdırap,onundur bütün hicran Bir ancık yüzü gülse ardından kalbi ağlar... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#433 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kader Ortağı
( Saygıdeğer Sevgili Eşime İthaf...) Neler neler kazandık biz seninle... Neleri kaybettik kader ortağım... Ne oldu zararım? Ne oldu kârım? Aldığını veriyorsun elinle... Bir ömrü paylaştık tatlı ve acı Biz yine mutluyuz kader ortağım, Geçse güzelliğin,geçse de çağın Bil ki yine sensin başımın tacı... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#434 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaderim
Ağlamak gülmenin habercisidir Bilmem ki bu sesler neyin nesidir? Sevişmek hayatın bilmecesidir Çözebilenlere aşk olsun derim. Ben de bir zamanlar böyle değildim Gençlikte kılıktan kılığa girdim, Şimdi artık yorgun düştüm,tükendim Bu yüzdendir şikâyetim,kederim. Niceleri köle oldu yoluma Hep sen çıktın fincandaki falıma, Bir dost olup giremedin koluma Bu hâlime düşürendir kaderim... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#435 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kadıköy
Eski isminle hitap etsem Beni deli zannederler Sen de kızar mısın bilmem? Ey 'Körler Şehri...' Asırların,senelerin getirdiği İyiliklerle,güzeller Artık şevk vermiş gözlerine. Bilmem ne kadar zaman önce Bir Paşanın kurbanı olup gözlerini oydurduğu Günahsız körler Yaşarken üzerinde, Şimdi boy atmış yer yer Fidan boylu güzeller. Ben onları görünce Utancım beni yendi, İsmini koydum kendimce: Kadıköy:'Güzeller Şehri...' Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#436 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kadın Ve Para...
Olaylar tesbih taneleri İplere irili-ufaklı dizilir, Düğümlendiği noktada Ya kadın ya para belirir... Görünmezdeki gerçek sebep bunlar Diğerleri görünüştedir, Dünyadaki bütün sorunlar Bu iki anahtarla açılır,çözümlenir... Akılsa çoğu kez bunların emrindedir... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#437 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kadınım Böyle Demeli
Seni öylesine severim Erim,erkeğim Erkekler erkeği Masallarımın 'Bamsı Beyreki'. Sensin hâyallerimdeki sihir Umutlarımdaki bereket, Olmuş şehir dolusu erkek Erkek dolusu şehir Sen olmamışsın neylerim? Hayatımın ilk ve son uğrağı, Evimin,evliliğimin bayrağı Akpak renk. Namus rüzgârları esmesin başında Al olmasın ak rengin, Namuslu fakir oluverelim varsın Olacağımıza mutsuz zengin. Günümün,gecemin mânâsı sende; Gün,işinle başlar Gece,gelir yorgunluğunla. Nikâhla birleşti yataklarımız Ölümle ayrılsın,gecinden... Ulu Tanrı'dan hep böyle dilerim. Erim,dünya ve ahiret erkeğim Bir seni sevdim içten,gerçek ve tek, Vücudumla,ruhumla Seveceğim,seveceğim ölene dek... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#438 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kadir Gecesi
' Oku...' ilk âyetiyle bu gecede başlayan İnip inip yirmi üç yılda tamlandı KUR'AN... Ayet âyet iniyor muhteşem Kitap KUR'AN ALLAH lûtfuna erdi aylar içi RAMAZAN. ' Bin aydan hayırlıdır...' der ki sûre bundandır Çünkü bu ay içinde KADİR GECESİ vardır. CEBRAİL ve MELEKLER hayır için inerler Gün doğumuna kadar hayır dolar gökler,yer. Güvercin kanadında açılır can yarışa Melekler şahit olur yakarıp, yalvarışa. Bu gecenin affıyla günâhlar erir bir bir İşte mübarek gece emsâlsiz bir gecedir... Hûşû ile okuyup her âyetten ders alan Müminlere sen şahit ol Yüce Kitap: KUR'AN... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#439 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kahpe
Bir sensin kahpe Bir de Felek... Kahpe derlerdi de Feleğe İnanmazdım. Şâhit olmasaydım kahpeliğine Elime kalemi almazdım Başıma geleni yazmazdım. Sana gelince Biliyorum senin de ne mal olduğunu Bir gece şunun,bir gece bunun olduğunu. Şimdi de fikrince Aklımı sulandıracaksın. Çekil git karşımdan Açma göğüslerini Gösterme baldırlarını. Onlarda El-âlemin eli var. İstemiyorum senden olmanı Bana bir gece yataklık yâr. Gülüşlerin bile geçici Adı üstünde:kahpe gülüşü... Öyle bir yola çıkmışsın ki Ne yazık yok dönüşü. Artık boş yere durma karşımda Kadınlığına asla imrenmeyeceğim İntikam alacağım Felekten Eğer tükenmezse sabrım. Ne yapayım Sütten ağzım yandı Ayranı üfleyerek içeceğim... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#440 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kahve Falı
Fallar bakılmak için kapanmış hep fincanlar Falda çıkan sevgiden fal bilmeyen ne anlar? Kâh kabarmış yürekler,kâh ferah bulmuş canlar Canların hâllerinden hâl bilmeyen ne anlar? Fallar gerçek olsaydı çoktan benim olurdun Ümitlerim fincana girip de sığınmazdı, Ben fincanları değil sen hep beni okurdun Dünyada senin gibi bir falcı bulunmazdı... Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|