![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allah'a hakikatten yola çıkmak, meşakkat;
Allah'tan yola çıkıp varılan şey, hakikat...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kul yönünden bakınca,
Ne ekti onu biçer. Hak katından bakarsan, Her şeye hükmü geçer. Ilgın-1994
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dost içinde dur da;
Hep dostu ara. En hakiki dost ki. O yüce Mevla... Derdimin Dermanı ol. Yüreğimin Fermanı ol. Duam ol. Dileğim, ol. Allahın ,adıyla. Çarpan yüreğim ol. O Mevlaya güzel kul. Muhammed'de. Ümmet ol. Alemlere rahmet ol. Bu ezanlar ki koparır yürekleri... Götürür, cennetine. Duanı esirgeme. Muhammed ümmetine... Dosta gel,hep dosta gel. Dualarla, aminlerle gel. Meleklerin kanadıyla gel. Allahın adıyla gel. Hep böyle dumandır. Dağların başı. Şehidin kanını. Bayrağın şanını taşı. Yücelerde ,dur da. Bak enginlere. Yalnız Mevlaya eğ başını. Dur düşün, akıt gözyaşını. Dost içine girde Hep dostu ara. En hakiki,dostu bul. O yüce Mevla.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyama güneşin doğmuyor artık
Bulutların arkasında saklısın Bu kadar vefâsız olma diyorsun Ben bir defâ, sen bin defâ haklısın. Rüzgâr olup, esiyorum gönülden Sen dağların arkasında saklısın Yağmur gibi yağ gönlüme diyorsun Ben bir damla, sen bin damla haklısın. Sen yoksun ya, hayâlin hep aklımda İçimdeki derinlikte saklısın... Çâresizlik sensizliğin böylesi Ben bir defâ, sen bin defâ haklısın. Ecelim gelmeden bil ki, ölemem Sen toprağın bedeninde saklısın Rüyama girmezsen, seni göremem Özleminde yerden göğe haklısın.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kafam yerinde değil
Masam önümde eğil Kitaplar darmadağın Örümcek senin ağın Yapıştı bu yakama Ve zamanla arkama... Kaç kaç nereye kadar? Bizim sabrımız çok dar Yeter,benim iktidar... Sen artık beni dinle Sonra istersen inle İstersen saldır,kinle... Bardaktan sular taşıp Geldi bir camı aşıp Gitti bana sataşıp... Kelimeler manasız Her bayan bir edasız Bu iş bitmez kazasız... Her yolcu bir meslektaş Dertler yanıma yanaş Yine patlasın savaş... Zaman,ufkun sırdaşı Sardılar yaşayışı Unut sona varışı... Dünya gözümde bir top Havası,bizim soy-sop Saçmalıktır bu hip-hop... Tarz denen şey bir boya Annemde tülbent,oya Ben bıktım doya doya... Fikir,felsefi konu Bir deliliktir sonu Renklidir hayat tonu... Her atom bir kafiye Aklın kadar kâfi ye Dalma tatlıdır diye...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mantık çalışmıyor, düşünceler ham,
Ne gün bitecektir yaşanan dram. Gündüzler hayaldir, ******* kâbus, Gönüllerde eksik değildir evham. İtibar görmüyor yüce değerler, Müslümanlar yetim, öksüzdür İslâm. İnsanlar beynamaz, camiler bomboş, Barlarda yaşanır her gün izdiham. Parayla satılır olmuştur Kur’an, Namazı bedava kılmıyor imam. Di, iman paradır; paragözlüyüz, Kimse vermez asla bedava selam. Eloğlu Venüs’e merdiven dayar, Bizde ise aynı tas, aynı hamam. Ruhlara esen o batı rüzgârı, Bir afet ki; bad-ı saba değil, sam. Helâl lokma geçmez oldu boğazdan, Ekmeğimiz haram, aşımız haram. Kırpa kırpa kuşa çevirdik dili, Acz içinde kaldı baksana meram. Mana ihmallere kurban edildi, Rağbet maddeye; onda ihtişam. Merhamet hisleri köreldi gitti, Kalplere yerleşti kin ve intikam. Siyasette makam değişmez asla: Şarkı “gulu gulu!...”, ezgiyse “tamtam.” İş, ehli olana verilmez asla, İşgale uğradı mevki ve makam. Baktıkça âleme ruhum kararır, Coşmuyor gönlümüz, gelmiyor ilham. Hep artar keder, gam; zam üstüne zam… İşkencedir eyyam, hal bu vesselam!...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gelmemesi kuvvetle muhtemel birini beklediniz mi hiç
gözleriniz kapıda ben hep bekledim hiç gelmedi şimdiye dek ama hala gözlerim kapıda
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir çağlayan akar yüreğimden gözlerime
Ağlamak istermisin bilmem Dinlersen sana söyleyeceklerimi Üzüntüden titreyen bedenine çare olamam Kaçan bakışların arkasından izliyorum Belkide bakmıyorum sana Gidenin ardından ağıtlar yakmadım ben Bana verdiği acıyı hissetmedim yüreğimden Gelip giden zaman misali kaybettim seni Gün doğuşu gibi bitti verdiğin karanlık Yıldızlar gibi tek tek kaybolurken Ben güneş gibi doğdum sensizliğin içinden Ama sonunda yine geldi karanlık Ben yine yalnız yine sensiz.... Kandıramıyorum işte kimseyi.... Hala canımsın işte bir tanemsin benim
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hala bildiğin gibiyim
Ne ağlamalarım bitti ne de iyi niyetim Hala sevdim mi deli deli Küstüm mü terkedecek kadar yürekli Hala dayanamam yolda gördüm mü muhtaç birilerini Seni silmedim bilirim geçmişim geleceğim Söylensem de hala pişmanlığım geçici benim Hala bildiğin gibiyim ya da aynı ben Sende ki gizliliğim.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sımsıcak konuşurdun konuşunca
ırmak gibi, rüzgar gibi konuşurdun yayla kokuşlu çiçekler açardı sanki çiğdemler güller mor menevşeler açardı Sımsıcak konuşurdun konuşunca Hala koynumda resmin Dağları anlatırdın ve dostluğu bir ceylan gibi sekerdi kelimeler Sesini duymasam çölleşirdi dünya dağlar yarılır ırmaklar kururdu bulutlar çökerdi yüreğime Hala koynumda resmin Gün akşam olur elinde kitaplar ve bir demet çiçekle çıkıp gelirdin bir kez bile unutmadın 'merhaba' demeyi ve en yanık türküleri nasıl da söylerdin bir dostun vurulduğu gün Hala koynumda resmin Kaç mevsim kırlara çıkıp çiçekler topladık mezarlar için Belki ürküttük tarla kuşlarını belki kurdu kuşu ürküttük ama aşkı ürkütmedik hiç Hala koynumda kesmin Ve hala sımsıcak durur anılar sımsıcak ve biraz boynu bükük Ne varsa yaşanmış ve yaylaşılmış yasak bir kitap gibi durmaktadır ve firari bir sevda gibi Şimdi duvarlarda resmin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|