![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirleri Bir Okusa...
Yazılan bu şiirleri bir okusa sevecektir, Bütün yalanlar bir bir söner dönecektir, Ben onu nasıl nasıl sevmişim bilecektir, Yazılan bu şiirleri bir okusa sevecektir, Bütün yalanlar bir bir söner dönecektir... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirleri Gözlerin Yazdırıyor
Bu şiirleri ben yazmıyorum gözlerin yazdırıyor, Nerede mutlu bir çift görsem, kanım kaynıyor, Seni benden ayıranlar, kör ve kötürüm oluyor, Bu şiirleri ben yazmıyorum gözlerin yazdırıyor, Nerede mutlu bir çift görsem, kanım kaynıyor... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Nasıl Yazarım
Cefakârım ayrılıkların olsa bile kaderim de, Vefakârım sevdiğim, bu sevdanın peşinde, Beni sevmeseydin şiirleri nasıl yazarım be, Cefakârım ayrılıkların olsa bile kaderim de, Vefakârım sevdiğim, bu sevdanın peşinde... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Okumadın
Yapılan duaları ölüler bile duyar, Yazılan şiirleri, bir okumadın be, Kâlbi sağır olmak ne güzel uyar, Yazılan şiirleri, bir okumadın be. Korkma seni rahatsız etmem be, Şiir yazma deme, dinlemem bre, Gel sen kâlbini ver hele bir dinle, Yazılan şiirleri, bir okumadın be. Yazılan şiirleri şöyle bir okusana, Bütün mısralar bir gül koku sana, Ayrılıklar zordur hasret dokusana, Yazılan şiirleri, bir okumadın be. Korkma, korkma, elalem, ne der, Korkma seni rahatsız etmem der, Korkma Önder buralardan, gider, Yazılan şiirleri, bir okumadın be. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Okursan
Benim sana yazdığım şiirleri okursan mutluluğum olur, Gerilmiş bir yaydan çıkan ok gibi, duygular seni bulur, İşte bu güzel kelimeler ile ceylanlar, kâlbinden vurulur, Benim sana yazdığım şiirleri okursan mutluluğum olur, Gerilmiş bir yaydan çıkan ok gibi, duygular seni bulur... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Okuyorsun Biliyorum
Şu anda yazılan bu şiirleri okuyorsun, Okuyorsun biliyorum, sabır diliyorum, Kâlp gözümüz açıktır, sevdi diyorum, Okuyorsun biliyorum, sabır diliyorum. Yemin ederim, şu anda internettesin, Yemin ederim, okurken hayret desin, Yemin ederim eyvah, eyvah çekersin, Okuyorsun biliyorum, sabır diliyorum. Adama bak, adama hayret diyorsun, Ben ne aptalmışım ne ettim diyorsun, Ellerin yüzünde internette geziyorsun, Okuyorsun biliyorum, sabır diliyorum. Hele ki bu internet var hele ki var, var, Yoksa aramızda Çin Seddi setler var, Ah nolaydı, ayıran da okusaydı ne var, Okuyorsun biliyorum, sabır diliyorum. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Sevdirelim
Şiirleri sevdirelim, kural tanımazlara, Yaşadığımız hayat bir şiir, anı, hatıra, Dünya onunla güzeldi şimdi kapkara, Şiirleri sevdirelim, kural tanımazlara... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Yazan Benim...
Sana bu şiirleri yazan benim ben, Gözlerime baka baka, giden sen, Bir cevap verirsin, zalim değilsen, Sana bu şiirleri yazan benim ben, Gözlerime baka baka, giden sen... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Tekrar Okudum
Yazdığım şiirleri tekrar, tekrar, okudum, Okudum her satırda nasılda kahroldum, Senden karşılık göremedim, yokoldum, Yazdığım şiirleri tekrar, tekrar, okudum. Şiirlerimde derim benim için erişilmez, Yazdığın şiirler nezdinde belki bilinmez, Yollar uzak gider, bu yollardan, erilmez, Yazdığım şiirleri tekrar, tekrar, okudum. Yazdığım şiirleri, okudum da, avundum, Herkes bırak kardeşim dedi savundum, Demek ki o zamanlar, kelek kavundum, Yazdığım şiirleri tekrar, tekrar, okudum. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirleri Yazar Ağlarım
Ben bu şiirleri yazar ağlarım, Sen ise şiirleri okur ağlarsın, Sana ne deyim onlar utansın, Ben bu şiirleri yazar ağlarım. Sen beni sevmiştin biliyorum, Sana şimdi sabırlar diliyorum, Seni sevdiğimden, gidiyorum, Ben bu şiirleri, yazar ağlarım. Nereye gitsem, duramıyorum, Seni soranlardan, utanıyorum, Gözümde yaşları tutamıyorum, Ben bu şiirleri yazar ağlarım. Yazılan şiirler, hep böyle olur, O çok güzel di, nasıl unutulur, Müebbet olanda nasıl kurtulur, Ben bu şiirleri, yazar ağlarım. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|