![]() |
![]() |
#441 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PaNsUmAn,
madem ki adınızı içimin canlı kabuklarına kazıyacaktınız. hiç değilse yumuşak uçlu bir kalem kullansaydınız. nazik bile değildiniz fena halde kanattınız. pansuman için, steril bir duyguda yoktur yanınızda sizin peki; hayati tehlikenin farkında mısınız.? “karar verin /.irite olmuş şairliğimde,/ şiirlerimin önünde misiniz/ ardında mısınız? “ Mine Özdemirtaş
![]() |
#442 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PaRaDoKS
Gece dışarı çıkma demiştim Dallara takılıp yırtılmış işte giydiğin o ince fistan Çıplaksın / ay utanıyor Bir de çimene sere serpe uzanırsan Şu serçe parmağına tutunmuş olan küçük yeşil adam düşmez yakandan efendim…….. anlamadım sıkılırsan Tutup atarmısın yani balkonundan? ……………………………….. ……………………………… hiç sanmam Mine Özdemirtaş
![]() |
#443 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pembeden Griye......... Dönüyor Düşlerim
Nicedir; 'ben' yok ya ortalarda Günleri kovalarken *******im; Uyuştu kamaştı hissetmiyor, Zamana tutunan ellerim. Nicedir; 'ben' yok ya ortalarda Kekeleyip dururken hecelerim; Rüzgar dalga fırtına derken, Suya iniyor gibi yelkenlerim. Nicedir; 'ben' yok ya ortalarda Paslanıp küflenirken zincirlerim; Siyah beyaza küsüyor, Pembeden griye......... dönüyor düşlerim Mine Özdemirtaş
![]() |
#444 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pensacola
Tepeden tırnağa beyazlar giyiyor olsan bile, Sadece bir gölgesin./ Kabul et / sadece bir gölge. Nasıl koparabiliriz ki ucunda sallandığımız zinciri? Sen bir yüzündeyken madalyonun, ben diğer yüzünde. Acaba diyorum! acaba? ‘Uzaklardan uzaklara selamlar’ diye Hiç başlamasamıydım söze. Ya da... hiç dokunup geçmesemiydim Zamandan yana fukaralığının bam teline. İyice /Kızmaya başlıyorum kendime Düşlerde başı boş gezinmek /benim neyime? Senin gözlerinde dinlenirken yorgun gece, Ben, sabahlarını adımlıyorum bu kentin Ve bana gelmiş oluyor karanlıklar/Sen işiğa girince. Pensacola ya da Andros/ her nereyse? İkimiz de bir diğerini bilmiyoruz işte. Labirent’te mum sönmek üzere / hava çok ağır. Kaybolacağız bu gidişle. Mine Özdemirtaş
![]() |
#445 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() PeRFoRMaNS
(sakın kimse aldanmasın yüreğimin sesinde sallanan serseri naralara) ------------------------------------------------ özgür tüyleriniz bu kadar aşina iken imbat altındaki akşam üstleri gibi çakırkeyif salınımlara ve tiryakiyken devasa kanatlarınız doyumluk konumlara ---- /mümkün olabilir mi hiç itibar etmeniz tadımlık ikramlara.? Ne olmuş yani? .? belki birazcık sarhoş belki birazcık yorgun bir dalış yapmaya yeltendiyseniz sığ sulara.? bellidir ki hamleniz / mavi göklerde yüksek uçuş arası /performansa yönelik şakacı bir prova. ey yönsüz esen... bensiz esen fırtına bu ne kuru yaygara..? Mine Özdemirtaş
![]() |
#446 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() PeRiLi KöŞK
Size her yaslanışımda; içinizin cilalı zemini gıcırdadığından İçim ürperiyor. Ya ben de o tahta kurtlarından biri olursam.? yanağımı alarak yanağınızdan, ayrıldığımda yamacınızdan ancak kocaman yürüyebilirim. uçarak geçemem koridorunuzdan hayaletlerinizi düşürmeden önce kapalı göz kapaklarınızdan keşke fikrimi sorsaydınız. Böylesine ziyan olmazdı zaman. 01/0772004 mine Özdemirtaş Mine Özdemirtaş
![]() |
#447 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pi-Re
Ben senin çapın değilim. bulmak için kendini boş yere çarpıp durma Pi lerle yarımın karelerini Mine Özdemirtaş
![]() |
#448 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pi & Phi
gölgeniz ağırlaştırırken şehri oransızlığı oranlıyorsunuz ekmek arası ve ayak üstü. her sertlik derecesindeki bütün sulara fazlasıyla aşikar olduğunuz besbelli bir daha dipte kal dersem oyun gözlerimi. beni / size bölmeye çalıştınız hep sadece PI di kafanızdaki değil mi? oysa; sizi / bana bölebilseydiniz daha kolay çözerdiniz denklemi. çünkü bende ki her zaman PHI aklınızı fazlasıyla karıştırmış olmalı Fibonacci üzgünüm; yeni baştan çizebilmek mümkün değil evreni 14/09/2004....... 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55.................................... :-)) Mine Özdemirtaş
![]() |
#449 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() PiNoKyO dan ArMaĞaN
Çöp ya da saman Farketrmezdi hiç. Sana inansam ............... Ah bir inansam. Fili yuttu küçücük bir yılan Bu da mı yalan? Be anam........ Ne zaman Sana doğru yola çıksam. Ya gamzende, ya yanağında Kanamaya başlar ya bir çıban. Dudağında ki uçuk mu? yoksa Gözünde ki arpacık mı daha yaman Kararsızım. Bu yüzden El aman ki sevdiğim el aman. Ne zaman sesin titrese yalanından Sen şaşı oluyorsun. Burnun uzuyor biliyorsun. Bu sana bir armağan. Pinokyo dan. Başıma taç ederdim aslında Vazgeçebilseydin eğer bahane uydurmaktan. Bi sus allah aşkına bi sus ya. Ne var sanki Oluruna bıraksan Bütün develeri tellal, ve bütün pireleri berber yapmaz mıyım sanıyorsun her akşam Ve gökten üç elma düşürmez miyim senin için dallardan Sana inanmayı başarsam. 20/04/2004.... kartal Mine Özdemirtaş
![]() |
#450 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() PoStA KuTumDaKi KemiRgEnLeRe CeVaBıMdıR
Cici bir kızım ben. Akıllı, uslu ve güzel. Börtü böceğe şiirler yazarım hiç üşenmeden. Aşkı anlatan dizelerimi okuyanların hepsi sever. Çarpıtıldıkça devrik cümleler oyuncağım olur imgeler. Saçı uzun aklı kısanın biriyim işte ben. Ben de usul....ben de üslup ne gezer.? İnkarım yok. Doğrudur balkan kanı taşıdığım. Eh.. o da benim Osmanlıdan kalma alışkanlığım. Uzundur ya boyum. Kardan kurtulamaz başım. Bazen kara bulutlar iner. Deli rüzgarlar eser. İşte o zamanlarda; şu tırnaklarımdaki boyalar var ya? Onların rengi kanımda akan sıvıya benzer. Suya sabuna dokunmaya heveslenmese ya şu yüreğim. Eğlencelik olarak yazdıklarımla ben en çok sevilenim. Bu aralar ben; arı kovanına çomak sokmaya niyetlendim. Bu yüzden kurunun yanında yaş ta yanacak. Şimdiden özür dilerim. Keşke, gocunanların acıyan yerlerini,biraz daha çimdirebilseydim. Ne yazık ki elimden gelen sadece yazmak. Silahım budur. Yanımda kimse yok. Önümde boş ardımda.biliniz ki yalnızım. Ben yalnızım ama; Kalemime yerleşen koskoca bir ordudur. Nasipse...Şairlik tıpkı boş bir mabede benzer. Doldurulmak ister. Zamanı geldiyse eğer Ya ayrık otları biter üstümüzde ya da güller. Korkmuyorum sizden Posta kutumu tehditle kemiren takma dişli cengaverler Bir zahmet Çıkışa tıklayınız. Orası cehennemin dibine gider 13/04/2004 Ashkelon...... son iki şiirimden (kıbrı ve mehmetçik konusu) rahatsızlık duyan zihniyetin tahta kılıçları ile özel postama saldığı kemirgenlere ilk ve son cevabımdır. Bu fevri çıkışım için dostlardan özür dilerim. Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|