![]() |
![]() |
#441 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Denizin mavisi özlediğim...
Hava buz. kış var en sahtesinden. denizin üstünde kan var bizler bulaştırdık biz... kim temizleyecekse yüreklerimizi elini çabuk tutsun ölüyoruz farkında mısınız... cennetin sahibi olamadık hangi yüzle kendi masallarımıza konu olabiliriz dersiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yağmur biriktirir gözlerim döneceksin diye...
Her yaz, yağmuru vardır havanın kısmetine ne düşerse. bakarsınız aşk yağar bu şiirde havasını bulur da dilimdeki türkü mısraların kalbinde çiçek açar yağmur biriktirir gönlüm döneceksin diye zakkum mu desem beyaz güller mi sana diktim ben fidanlarımı ağlama özlersin gönlüm tik taklarından sevda coşar gürültüsünden vurgun yüreğim bir şiir, bir şiir daha var ölmeye sakın dinme ömrüm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1 Kadın & 1 Adam...
Canı çıkmış göğün çatısı altında bahtın. ne bir yıldız nede bir yel var tenimizi ıslatsa vuslat varsak en kuytu yerine aşkın girsen koynuma yar, süzülsek semada sen kar ben ayaz ve sonra yıllar sonra yar... aldatsak sevgimizi... ihanet etsek bedenimize bir avuç bana bir avuç daha bana torpak.! .. sen üzülme yar ben öldüm sen yerine de. anlamıyorsun... kuşlar uçurduğumuzda savrulduğumuzda orta yerlere. sen avunmuştun hatırlamıyorsun, anlamıyorsun yar... ben zaten ölmüştüm... ........./....../........ Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acılarımda var benim.
Oturmuş da duruyordu eli silahlı beli kuşaklı göğsunde yarası Beynınde bır iki ufacık fıkrıleri ve; fıkırsızce duşünceleri daha doğmamıştı anasından aşkı. Belli ki aşka aşık olmuş zavallı benim o zavallı fikirlerim. seni her gördüğümde diyemedim aşkım Seni seviyorum hayatımın anlamı bitiverdi masalım ve türküsü. *******i parlayan yıldız gündüzleri mis kokusuna aldandığım hayat Garıp bır adamı ben hayatı saklı dunyası saklı Nasılsa dusunmeye değmez yarın acı ertesi acımsı hayat bu Bir dusunce tarzı *******ı hayat daha acı gunduzlerı saklanmalı Yavas yavas ağır ağır gelır sancısı kalp ağrısı dokunaklı lafları, hatırlaması, ahı boş ver, İyisimi yaşamaya bakmalı köşelerde bir daha ver yabancı benım acım da saklı sevgımde saklı 21/08/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı rüzgar...
Külleri savuran rüzgardı. kapıyı aralayan yine o. adı rüzgar. soy adı araladı. tüm duyguları savurdu. sağa, sola. vurduğu yerde iz kaldı birazcık da ah. yalnızlığına kavuşması umuduyla geceye bir kadeh şarap ısmarladı. cadde, cadde, sokak, sokak. aradı..... gözleri düştü.... elleri titrek... külleri savuran rüzgar acıları kucağında bıraktı... umudu, oda yarına kaldı.... zavallı. toz bulutu..... 10/04/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adımlar...
her atışında biraz daha ileri iter bizi ___yürek... sevgili toprağın böğrüne, böğrüne.... Oysa içine düştüğümüz her yeni gün armağan değil midir bizlere... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adımlarım...
Birlikte adımladığımız Kaldırım taşları üzerlerinde Kalçalarını kıvırtarak yürüdüğün bensiz zamanları çok istiyorum senden kadın tenine hasret avuçlarım suyum sakın kıyma bastığın topraklara inlet düşüncelerinle ortalığı nasılsa insanı örtecek olan toprağın kokusuyla kum ve çakıl 11/08/2007 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını bulamadım...? ...
Dünyaları verseler uğurlamazdım duygularımı. acıların tiryakisi olur. bağrıma basarım aşklarımı. hayatın tuzu biberi insan aşkları. acıtıyor sol yanımı, lakın; unutamam ki sarılmalarımı... her Allahın günü gece çöker, karanlık bitap düştüğünde. başlar yeni aşkım. sarılırım taze güne, günün içindeki kısmetlerime... 21/02/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy...
Cemre düştü yüreğime kal gitme desemde gideceksin nasıl gelmesini becerdiysen öğle gideceksin sıkısıkıya sarmaladım yüzkere dokundum binlerce kez öptüm sen aldırma kandillerim açmaz bir daha göremezsin ki şimdi oysa şimdi içimdeyim. ne olur kımıldama.... korkarım ben hep ayrılırım kendimden kimse tutamaz ki yureğimi ölmek isterım hep çünkü ölüm biz gibi sen gibi ben gibi muamma Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet
Sözverdim biliyorum. Tutamıyorsam sözümü affet. Seni sevmemek ölüm bana. Sensiz olmak, Seni düşünememek intihar gibi. Bura buram kokan Kadınsı tenini Özledim aşkım. Özledim seni. Daha dün gibiydi İlk bakışmamız. Senin içime giren Kokunu özledim. 1_k & 1_e 2001 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|