![]() |
![]() |
#4511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dudaklarından çıkacak her bir kelime,
Kalbinden okunacak her bir sevgi, Bedeninde anımsayamadığın her bir öpücük, Suratına bakışta daldığın her bir sima, Yanına yaklaşıp ta konuşamadığın her bir duygu Senin bensiz yaşayamadığının bir hatırasıdır… Bu… Benden sana kalan en büyük hatıradır.
![]() |
#4512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dün, bir gölge gibi geçti yanımdan
Oydu, bir bakışta tanıdım onu; Rüyalarıma tayf halinde konan, Peşime bir korku gibi düşen o. Bazı yapraktı, bazı bir rüzgâr. Dolardı aydınlık olup, odama. Bahçemde süzülür giderdi bahar Sabahının fecri vururken cama. Ayakları kumda bırakmadan iz Yanıma geldiği hep *******di; Sanki bir lahitten kalkar ve sessiz Uzak bir maziye dönüp giderdi. Bir avuç ışıktı incecik yüzü, Gözleri ******* gibi derindi; İçine başımın her an düştüğü Avuçları sudan daha serindi. Geçerken dün yoldan, ruhumu saran Bir gölge halinde ve ağır ağır; Tanıdım; o, yâdı hoş zamanlardan Seven ve yaşayan bir hatıradır.
![]() |
#4513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() senin bana bıraktığın
tek şey bir hatıra acı sözlerin, gülüşün umursamaz tavırların yıktığın gururum yaktığın kalbim anla artık tek şey perişan bıraktığın ben....
![]() |
#4514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam değil şuanda gece yarları
Yarı uykulu yarı uyanık yazıyorum satırları Fenalık geliyor içime düşünürken seni Elalem uykuda bense anıyorum eski hatıraları Rüyalarıma girersin bazen sarhoş gibi Hayranın olurum al derim bütün sevgimi Evet demezsin hep başını yukarı kaldırırsın Parçalamak gelir içimden kendi kendimi Sen gülersin benim sinirlenmiş halime Eller gibi sende garip bakarsın cemalime Nedir benden insanları soğutan gariplik İçime kapanıyorum lanet ediyorum sevgime Adını anmak istemiyorum yinede seviyorum Ne kadar unutmak istesem hep adını anıyorum Allah bilir belki birgün anlarsın ümüdüyle Rabbime ellerimi açıyor dua edip yalvarıyorum Ilık ılık sevgini veriyor şu ******* bana Müsade etde hatıram kalsın şu şiirim sana
![]() |
#4515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günler bir yağmur damlası gibi akar gözümden
İstanbul un bu loş ışıklarında ağlarım kaderime Kaybolurum ardına yalnızlığın saklandığı bu gecede Bir balık kadar hür olmak istemiştim Nerden bilebilirdim Bir oltaya takılıp öleceğimi Yavaş yavaş kararıyor gözlerim Böylemi olmalıydı Sen beni sevsen ben hiç alarmıydım Bak sevdiğim Bir günüm daha gitti hayatımdan Ölümüme saatler kaldı Kim bilebilirdi böle acı çekeceğimi Şimdi karanlık her yer Elveda İstanbul’un acı hatıraları.
![]() |
#4516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her günüm başka bir dün,bugün yarına kadar
Acısı tatlısıyla ömrümü çaldı yıllar Nerede çocukluğum nerde eski sokaklar Uçup gitti gençliğim çoktan kanatlandılar Ben mutluydum onlarla nereye saklandılar Sabah yanımdaydılar akşam kayboldular Şimdi bu günlere dön,gir içine seyre dal Karıştır kalanları mutlu olanları al Hatıralar değil mi birlikte yaşlandığın Gözlerini yumarak ömre sürdüğün tutkal Hatıralar değil mi tutunduğun en son dal Sür yapıştır dünyaya, sıkıca tut ,hoşcakal
![]() |
#4517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimden ne varsa yazmak istedim
Sitemler edip seni üzmek istedim Ben kendi dünyamı bozmak istedim Engel oldu bana, hatıralarım. Hayalîn aklımdan çıksın istedim Şu gönül aşkından bıksın istedim Bu ateş seni de yaksın istedim Engel oldu bana, hatıralarım. Şarkılar hüzünlü çalsın istedim Bu dert beni hemen alsın istedim Gözlerin hep yaşlı kalsın istedim Engel oldu bana hatıralarım.
![]() |
#4518 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hani,
Demiştimki sana! Asla paylaşamam seni. Başka gözlerde diye... İzleri,kurşun olurda! Yabancı bakışların, Defalarca vurulur... Binlerce kez ölürüm demiştim, Hatırla... Hani, Demiştimki sana! Dudaklarında bir başka ismi, Duyarsam,dayanamam diye... Her bir harf,her bir hece, Kör bir hançer olurda! Yaralanırım...kanarım... Delik deşik olurum demiştim, Hatırla... Hani, Demiştimki sana! Değerse bedenine,bir başka ten, Çıldırırım diye... Acılarım zevke dönüşürse sende, Kesilir nefesim bir bıçak gibi. Damla damla tükenirde, Canımdan can gider demiştim; Hatırla...
![]() |
#4519 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulmaz anları vardır hayatın
Islak kirpiklere takıp kalan Zamana meydan okuyan Biz de öylesine yaşadık seninle Öylesine sevdik Hatırla aşkım... Kahır dolu rüzgarlar esiyor içimde Yıkılıp kalıyorum bu sağır akşamlarda Beni sensizliğe nikahladılar Yenildim duygularıma Yenildim gururuma ağlayamadım Şimdi sanadır bu ağlayışım Hatırla aşkım.. Gözümde dağlar gibi büyüyor hasretin Gelip gelip özlemin doluyor içime Yokluğunda şair kesildi gönlüm Artık hep hüzzamdan çalıyor şarkılarım Sen de nasıl sever nasıl söylerdin Hatırla aşkım.. Oysa nelere katlandı bu gönül Ne acılara halay çekti bu yürek Ne ihanetlere gülüp geçti bu gözler Bir yokluğuna alışamadım Bir de sensiz bu akşamlara Unutamam demiştin giderken bana Ben de unutamadım Bu bizim son yeminimizdi Hatırla aşkım.. Biliyorum şimdi saçlarını yaban eller okşuyor Gözlerine başka gözler gülüyor Gözlerin ki gördüğüm gözlerin en güzeliydi Varsın adı hasret olsun artık bu sevdanın Varsın sonu ayrılık olsun bu romanın Bitmedi bitmeyecek bu şarkım Nerede olursan ol Kiminle olursan ol Hatırla aşkım.. Hatırla Yanındayken bile özlerdim seni Şimdi içimde bir başka yangın Şimdi gözlerimde en ıslak bakışın Ölmek kaderde var biliyorum Her şeyin sonu yakın Ama sen de bil ki Yağmurlarca sevdim seni Yağmurlarca sana yandım Hatırla derya gözlüm Hatırla Aşkım..
![]() |
#4520 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırla Nurten
Yağmur yağıyordu bardaktan boşalırcasına Botanik Parkına Yürüyordum gülümseyerek yağmur altında Şaşkın, yorgun, hayran ve sırılsıklam Hatırla Nurten. Yağmur yağıyordu Bursa’ya durmadan Çekirge Caddesinde rastlamıştım sana Gülümsüyordun Tanımıyordum seni Sen de beni tanımıyordun. Hatırla Yinede hatırla o günü Unutma Yağmurun altına sığınmış bir genç Adını ünledi Nurten. Koştum sana doğru yağmur altında Şaşkın, yorgun, hayran ve sırılsıklam Atıldın kollarıma Hatırla bunu Hatırla Ve unutma…..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|